• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

çok sevindim cnm, tebrik ederim, şimdi dahada dikkatli olman gerek, kimyasal maddelerden kesinlikle uzak dur arkadaşım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın....... :64:

hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin guzel bir hamilelik gecirisin insallah dikkat et kendine....:nazar::nazar::nazar:

arkadaşım maşallah maşallah allah nazarlardan saklısın ikinizi tebrikler gözün aydın:54:

hayırlı olsun cnm kac yumurtan olmusdu?

canım hayırlısı olsun. çok sevindim Allahım kucağına almayı nasip etsin. İnşallah Allah bu güzel duyguyu bu yolda emek harcayan herkeze nasip etsin.:49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

sözüm söz cnmmm.tüp kertmesi yapalım çoçuklarımızııı:60::60::60:

:46::46::46:cnm allah tamamına erdirsinn.ayy ne uğurlu bi topik herkes gebe maşallahhhh:nazar::nazar::nazar:darısı olmayanların başına

maşallah arkadaşım:nazar:...inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla sıhhatle alıcaksın bebişini kucağına....allah bizede nasip etsin inşallah...:71:

hamile olan arkadaşlarımı hepsini tebrik ediyorum sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirin inşallah.kızlar sizi bir konu da uyarayım çok yakın bir dostumun bebeği karnında öldü...doktor ona ultrasyonaçok fazla görünmeyin dedi çünkü çok tehlikeliymiş tamam kontrollerinizi aksatmayın ama ona dikkat edin aman haa..tubişim hadi damadımı haberini ver ..tüp kertmesi :66:

ay herkes sırayla gebe kalıyo hadi bakalım hayırlısı sıra bizlere gelsin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

ohhh çok şükürrrrrrr...ya ben hamile haberlerini alınca çok heyecanlanıyorum kalbim çarpıyorr...:))
kendine ve kuzuya çok dikkat et canım öptümmm..

:nazar:Bütün hamilelere hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin çok mutlu oluyorum :49:haberleri alınca :54:inşallah haziran ayıda bol hamiş haberleri alırız

Arkadaşlar hepinize çokteşekkür ederim. Pazartesi testi tekrarlıcam. Dilerim tranferi olmuş ve tedavi gören tüm anne adayları pozitif sonuç alır. Tabi en önemlisi allah kucağımıza sağlıklı sıhhatli almamızı nasip etsin. Hepimiz için hayırlısı.

kızlar çok kötüyüm dün benim transferimin 8.günüydü.ve dün gece kahverengi bir kanamam oldu .Yoğun değil ama halen devam etmekte çok korkuyorum . 3 embriyoya rağmen olmadı galiba tutmadı.Bugün doktora gitmeyi düşünüyorum sizce nedir kızlar ufakta olsa bir ihtimal varmı hala hamile olabilirmiyim ???
Barbiem bence kendini strese sokma. Bana geçen sefer 3 transfer etmişlerdi ben o kadar çok kanama yaşamıştım ki her seferinde bu sefer gittiler dedim ama gitmediler. O yüzden merkezini ara bunun için iğne veriyolar vuruluyosun. Ben bu seferde vuruluyorum mesela. hatta bu sana bebeğinin orda olduğunu hatırlatsın.

bilmiyorum cnm,genetik araştırma , kanda pıhtlaşmaya bakıldı herşey normal
tutunamadı :50:
bana ilk seferinde sadece jel vermişlerdi , iğne daha etkili diye düşünüyorum bu defa iğne ile devam ediyoruz...

:((( ıgne ne ıcın cnm bana ıgne vermedıler transferden sonra :26:sadece progeston fıtıl kulllanıorum estrofem bıde tamol agrı kesıcı onuda almıorum 2 gundur zaten

Son düzenleme:
hoşgeldin arkadaşım inşallah herşey güzel olur ve bebişini alırsın kucağına..
Allah hepimizin yüzünü güldürsün

amin, Rabbim inşallah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın, yüzümüzü güldürsün. Hayırlı zaman için dua ediyorum. Başında sevindirip sonunda üzmesin Allah'ım inşallah. Sonuna kadar hepimizin bebişleri sağlıklı olsun, gülücüklerle kucağımıza alalım.:nazar::nazar::nazar:
Hepinize dua ediyorum

sevgiler:79:

merhaba hayırlı olsun guzel haberını duyarız ıns :49:benımde 1 hazıran test tarıhım hayırlısı Allah tan:34:

bol bol dinlenip, stres yapmadan hayırlısını dileyip dua etmekten başka çaremiz yok, inşallah hepimiz bu ay çok seviniriz, bahar ayı bereket ayı olsun inşallah :71::71::71:

arkadaşlar, şu mesajların altında görünen "5 years 10 months 6 days" gibi şeyleri nasıl nerden yapıyorsunuz ? ben çoookk yeniyim, help :66::66:

Ben genelde iş falan bile yapmıyorum evde ama şimdi dediğin gibi yatıyorum inşallah kesilir canım yaa desteğin için saol valla.İyi ki varsınız hepinizi seviyorum

hayırlısıyla az kaldı sonucunu almaya canım kanaması olan herkes hemen hemen gebe kalmış geriye dönük formları çok okumuştum ben inşallah seninkide tutunma kanamasıdır ve bize bebiş haberlerini verir listenin güzelliiğini bozmazsın.

Ey iman edenler! Sabrederek ve namaz kılarak Allah'tan yardım dileyin. Şüphe yok ki Allah sabredenlerle beraberdir."

(Bakara Suresi 153. Ayet)

arkadaşlar benimde 28 mayıs test günüm.ya negatif çıkarsa.:59:çok korkuyorum ya.günler geçmek bilmiyor.napçam.pek bi belirti olmuyor dimi kalsakta?dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

Arkadaşlar merhaba,ben yeniyim.bu ay benim de tüp bebek tedavim başladı.gonal f vuruyorum 5 gündür...off ne heyecanlı bir süreçmiş...RABBİM İSTEYEN TÜM KARDEŞLERİMİN KUCAĞINI,SAĞLIKLI,HAYIRLI EVLATLARLA DOLDURSUN.EMEKLERİMİZİ ZAYİ ETMESİN..AMİNN... Kızlar bişey sorucam.benim kafam biraz karıştı.Doktor bana transfer günleri için 29'u dedi.Ama o gün benim adetimin 13. günü oluyor.acaba ben mi yanlış anladım.o gün yumurta toplama günü mü? ne olur bilen anlatsın.:26:

kızlar bugün test günümdü. sabah önce evde test yaptım. tek çizgi çıktı, eşimin yanına gidip 'neyazıkki tutmamış aşkım' dedim, neyse falan dedik biraz üzüldük ettik, sonra eşim banyoya gitti, Testi atmamıştım daha, eline alıp geldi yanıma 'burda çift çizgi var ' dedi. ve bi baktım çift çizgi var, sonradan çıkmış herhalde. sevinsemmi sevinmesemmi bilemedim. gittim hastanede kan testi yaptırdım, onda da değer 206 çıktı. bu pozitif demek oluyor dimi. sevinmeliyim yani dimi. henüz durumu idrak edemedim, hastanedede ne oldu bilmiyom nutkum tutuldu birşey soramadım işte. ama hamileyimdir dimi, bi cevap verin bana nolurrrrrrrrrrrrrrrrrr :26::26:

benimde cmrtesi.senden 2 gün önce.sende ne gibi belirtiler var?kaç embriyo verildi?ilk denemenmi?Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.:nazar:

amin cnm hepimiz sveinelim bu ay inş.cnm bende kasık batmları var.bel ağrısı var ama belimde fıdık var o hep ağrır.bazen karnıma bıçak saplanıo gibi oluyrmm.göğüslerim ağrıo el değince.ama o çatlatma iğnesini vurduğumdan beri öyle.pek bi belirti yok cnm.şuan nötürüm ne umudum var ne umutsuzluğum yani:31:bazen çook umutlanıyrmm kesin gebeyim diyorum.bazende negatif olacak die üzülüyrm.bakalım hayırlısı.ilk denemem ve tek embrio koyuldu

kızlar bugün test günümdü. sabah önce evde test yaptım. tek çizgi çıktı, eşimin yanına gidip 'neyazıkki tutmamış aşkım' dedim, neyse falan dedik biraz üzüldük ettik, sonra eşim banyoya gitti, Testi atmamıştım daha, eline alıp geldi yanıma 'burda çift çizgi var ' dedi. ve bi baktım çift çizgi var, sonradan çıkmış herhalde. sevinsemmi sevinmesemmi bilemedim. gittim hastanede kan testi yaptırdım, onda da değer 206 çıktı. bu pozitif demek oluyor dimi. sevinmeliyim yani dimi. henüz durumu idrak edemedim, hastanedede ne oldu bilmiyom nutkum tutuldu birşey soramadım işte. ama hamileyimdir dimi, bi cevap verin bana nolurrrrrrrrrrrrrrrrrr :26::26:

kızzzzz sen beni öldürücenmi tabiki hamilesinnn ayy allah yüzünü güldürsün daha sevinmelimiyim dioo.ayy ne güzel bi haber.cnm sende sorun neydi ilk denemenmi anlatırmısın cnmmmm:65::65::65::65::65:

boncukkkk

anacım gelde şu gebe listesini yapta moral depolayalımm hergünnn yeni bi gebeee:nazar::nazar::nazar::nazar:allahımmmmmm gebe kalmayan kalmasın nolurrrrrrrr:65::65::65::65:

ninyaaa kız benid eheycanlandırdınnnn benimde gidip kan tahlili yapasım varrr ama doktor ayın 30una gel dediiii:9::9:bugün4.günüm yapsam çıkarmıkiiiii:86::86::86:

TEBRİKLER , HAMİLESİN , DEĞERİN ÇOK İYİ MAAŞALLAH :nazar:
TRANSFERDEN SONRA NELERE DİKKAT ETTİN?

Kızlar yaaa, bu progynex iğne beni mahvetti , sağ kalcamın üzerine oturamıyorum, yürürken bile zorlanıyorum nerdeyse :84:
progynex iğne kullanan varmı aramızda ? siz de nasıl etkiler yaptı ?

herkese merabalar ve hayırlı tedaviler..ben de transfer için gün sayıyorum,inşallah hepimiz Allahın izniyle hamile kalabiliriz hayırlısıyla bu ay..bol dua,bol tevekkül demi ama...biz elimizden geleni yaptık ve gerisini yüce yaradana saldık..O da elbette bize yardım edecektir...

Back