mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

kızlar bugün çok güzel haber aldım 7 tane yumoş toplanmıştı dün 7 side döllenmiş çarşamba günü transfer var yani 5. gün embriyosu olacaklar Allahım hakkımızda hayırlısını versin

kızlar merhaba,
ben de mayıscılardanım :)
6 ay önce ilk denememiz kimyasal gebelikle sonuçlandı..Şimdi 2.denemedeyiz
Biz de sorun benim rezerv azlığım uzun protokol uyguladık bu defa
5 yumurtam dün toplandı. 2'si döllenmiş.Pazartesi yada salı transferim olacak
buna şükür diyorum
35 yaşındayım bize lazım olan 2 kaliteli emriyo, sanırım onu da yakaladık, Allahıma şükürler olsun

Benim 3.gün transferi olacak galiba ,4 yada 5 daha iyi diye okuyorum ama benimkileri fazla bekletemiyorlarmış sanırım , yani sayı az olduğu için beklemeye gerek yok dediler.
Bakalım , hayırlısı artık...Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın...

kızlar bugün çok güzel haber aldım 7 tane yumoş toplanmıştı dün 7 side döllenmiş çarşamba günü transfer var yani 5. gün embriyosu olacaklar Allahım hakkımızda hayırlısını versin

maaşallah ,7 tane süper sayı
benim 3.gün transferi olacak sanırım...
döllenmiş 2 yumoşum var benimde

canım kanamam adet kanaması kadar yogun değil ama dünden beri biraz fazlalaştı çok korkuyorum salı günü test günüm.Allahım hayır etsin

cnm o kanama için bi iğne veriolar sana vermedilermiiii.inşş gebesindirr cnm benim
bana o iğneyi yanlışlıkla çatlatma iğnesiyle aynı gün vurdular doktorda öğrendiğinde kafi dedi tekrar vurulmana gerek yok dedi offf ya inşallah bebişlerim benimledir:44:

korkma arkadasim tutunma lekelenmesidir ama acik kirmizi renkte kan olursa ozaman kork cunku ben bunlari yasadim tecrubelerimden soyluyorum hakkinda hayirlisi olsun dikkat et...
tatlım renk kırmızılaşmaya başladı ama yine koyu renkte ama yoğun değil Allah büyük 3 gün sonra belli olucak off Allahım lütfennnn ...

canım dua edin noolur test günüme 3 gün kaldı ve kanamam koyu kırmızı renk almaya başladı korkuyorum.Tatlım 3 embriyo ama hiçbiri birinci kalite değil malesef

maşallah maşallah canım en azından sizlerin güzel haberini alıp teselli olucam ben malesef umudumu yitirmeye başladım çünkü

Son düzenleme:
herkese merhabalar, ben de sürecin büyük bir kısmını sizlerin yazılarınızı okuyarak geçirdim, en sonunda aranıza katılma vakti geldi.
konu başlığını açan minasu arkadaşımıza teşekkür ederim
KK de çok yeniyim, biraz tecrübesizim:26: kusuruma bakmayın.

iğne tedavimi bitirip 12 Mayıs da yumurtalarım toplandı, 5. gün transferi yapıldı. test tarihim 27 mayıs ( beni de listeye eklersiniz )
şimdi doktorumdan ve sizlerden aldığım tavsiyelerle bebişimizin tutunduğu müjdesini alacağımız günü bekliyorum.
Allah her isteyenin yüzünü güldürsün, muradını versin inşallah, amin
sevgiler

dün benimde toplandı 15 tane ama döllenen 9 ,gün geçtikçede düşer bu sayı bende geçen sefeer öyle olmuştu pazartesi trans. var bAakalım neler olucak

hoşgeldin arkadaşım inşallah herşey güzel olur ve bebişini alırsın kucağına..
Allah hepimizin yüzünü güldürsün

cumayıda sayarsan 4. gün transı olur canım ya yumurtayı alır almaz mikro enjeksiyon yapıolar aynı gün transımız var:)

canim benim 3 gunun kalmis sen sirt ustu yat hic kalkma yatarsan kanaman kesilebilir bende ayni seyleri yasadim doktorum sirt ustu yat kanaman kesilir demisti insallah biseycik olmaz allah yardimcin olsun

amın ınsallahkımyasal gebelık nasıl oluyo nedenlerı nedır acaba...

kızlar siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

ben 4 gün birer tabled Runid ve prednol alıcam
bu akşam kalçadan PROGNEX AMPUL olmaya başladım günde bir kez 2 doz
bir de corospine başlıycam

iğne feci yaktı ama bebiş için herşeye değer

merhaba hayırlı olsun guzel haberını duyarız ıns benımde 1 hazıran test tarıhım hayırlısı Allah tan

yumurta toplandıktan sonra 5 gün tetradox ve prednol
coraspirini başından beri içiyorum bide bide crimol gibi bişey adı progestoron jeli kullanıyorum

amın ınsallahkımyasal gebelık nasıl oluyo nedenlerı nedır acaba...

bilmiyorum cnm,genetik araştırma , kanda pıhtlaşmaya bakıldı herşey normal
tutunamadı
bana ilk seferinde sadece jel vermişlerdi , iğne daha etkili diye düşünüyorum bu defa iğne ile devam ediyoruz...

canim benim 3 gunun kalmis sen sirt ustu yat hic kalkma yatarsan kanaman kesilebilir bende ayni seyleri yasadim doktorum sirt ustu yat kanaman kesilir demisti insallah biseycik olmaz allah yardimcin olsun
Ben genelde iş falan bile yapmıyorum evde ama şimdi dediğin gibi yatıyorum inşallah kesilir canım yaa desteğin için saol valla.İyi ki varsınız hepinizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…