• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

selam arkadaşlar.ben bursadan.tüp bebek işlemlerim bitti benimde.en zor aşama olan bekleme aşamasındayım.28 mayısta öğrencem sonucu.inşallah size güzel haberler veririm...:nazar:

Kızlar sonucumu aldım HAMİLEYİM. 5 gün tek embriyo 10. gün değerim 106 çıktı. Şimdi merkeze fakslıcam.Çok şükür şimdi 21 gün beklicem bebeğimi görmek için .

Kızlar sonucumu aldım HAMİLEYİM. 5 gün tek embriyo 10. gün değerim 106 çıktı. Şimdi merkeze fakslıcam.Çok şükür şimdi 21 gün beklicem bebeğimi görmek için .

çok sevindim cnm, tebrik ederim, şimdi dahada dikkatli olman gerek, kimyasal maddelerden kesinlikle uzak dur arkadaşım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın....... :64:

hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin guzel bir hamilelik gecirisin insallah dikkat et kendine....:nazar::nazar::nazar:

canım hayırlısı olsun. çok sevindim Allahım kucağına almayı nasip etsin. İnşallah Allah bu güzel duyguyu bu yolda emek harcayan herkeze nasip etsin.:49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

öncelikle hayırlı olsun canım 12. günde test yapabilirsin çıkar zaten 16 gün beklemek zorunda değilsin...hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ederim buradan aldığım her hamile haberiyle çok mutlu oluyorum..tubişimin transfer günüymüşş canım tlf mesaj attım buradan da yazayım inşallah meleğin seni bırakmayacak bir güzel haberi de senden alırız..ardından da ben gelirim..bak dünür olcaz sözünden dönmece yok:16:tüp kertmesi yapcaz bebişlerimizi :60:
sözüm söz cnmmm.tüp kertmesi yapalım çoçuklarımızııı:60::60::60:

:46::46::46:cnm allah tamamına erdirsinn.ayy ne uğurlu bi topik herkes gebe maşallahhhh:nazar::nazar::nazar:darısı olmayanların başına

:3::3:slm kızlarr.iyi dilekler ve dualarınız için allah razı olsun.bugün transferimde 2.günüm.sizlere haber vereyim dedim.bu geceyi saymazsak son 9günüm kaldı teste inşş rabbim bu sefer yüzümü güldürücek.tek embrio transferi oldu bendee

çok sevindim cnm, tebrik ederim, şimdi dahada dikkatli olman gerek, kimyasal maddelerden kesinlikle uzak dur arkadaşım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın....... :64:

soway nasılsın canım?tedaviye başladın mı?
beni hatırladın mı?

hamiş olan arkadaşlarımı tebrik ederim..
Kızlar şu transfer işlemini bana anlatabilir misiniz.özelden de yazabilirsiniz.
Ben de yaptırmak istiyorum .ne kadar sürede ve hangi süreçten geçiyor tüp bebek ve ücretini bilmiyorum.

selam arkadaşlar.ben bursadan.tüp bebek işlemlerim bitti benimde.en zor aşama olan bekleme aşamasındayım.28 mayısta öğrencem sonucu.inşallah size güzel haberler veririm...:nazar:

inşallah hayırlı sonuçlar alıcaksın arkadaşım...

Son düzenleme:

maşallah arkadaşım:nazar:...inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla sıhhatle alıcaksın bebişini kucağına....allah bizede nasip etsin inşallah...:71:

şimdiden hayırlı olsun iğneler piskolojil olarak biraz sıkıntı veriyor ama sonunu düşünerek katlanıyoruz işte napalımm ...saatini şaşmadan vurul hergün, kolay gelsin..

sağol şeker...valla iğneler artık ne yapar bilemem ama katlanacağız,napalım...bebek gelsinde gerisi önemli diil...teşekkür ettim iyi dileklerine...saatini geçirmem merak etme sağol ilgine:71:

hamile olan arkadaşlarımı hepsini tebrik ediyorum sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirin inşallah.kızlar sizi bir konu da uyarayım çok yakın bir dostumun bebeği karnında öldü...doktor ona ultrasyonaçok fazla görünmeyin dedi çünkü çok tehlikeliymiş tamam kontrollerinizi aksatmayın ama ona dikkat edin aman haa..tubişim hadi damadımı haberini ver ..tüp kertmesi :66:

ay herkes sırayla gebe kalıyo hadi bakalım hayırlısı sıra bizlere gelsin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

ohhh çok şükürrrrrrr...ya ben hamile haberlerini alınca çok heyecanlanıyorum kalbim çarpıyorr...:))
kendine ve kuzuya çok dikkat et canım öptümmm..

Son düzenleme:
kızlar listeyi güncellesek bi son durumlar ne bi baksak....yapabilen arkadaslar bi el atsa ne iyi olurrr..

ben bugun tekrar gittim kontrole gonal-f de 8.günüm adettede 10.günüm yanii...yumoşlar 9 tane en büyüğü 15 gerisi 14-13-12-11 arasında,iyiler dedi doktor ama bilemiyorum pzt tekrar gel çarş.da toplarız büyük ihtimal dedi ama pzt.iğneyi keserse çarş.ya kadar hepsi 20 yi bulmaz di mi küçük mü kaldılar acaba ne dersiniz??

:nazar:Bütün hamilelere hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin çok mutlu oluyorum :49:haberleri alınca :54:inşallah haziran ayıda bol hamiş haberleri alırız

Back