mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

mrb kızlar ben tüm işlemlerimi bitirip geldim salı günü yumoşlar toplandı korktuğum gibi olmadı çok rahat geçti 20 yumoş toplandı ertesi gün aradılar 12 tanesi döllenmiş cuma transfer dediler merkeze gittik 10 tanesi iyiydi 6.sı birinci kalite 4ü ikinci kaliteydi 2 embriyo transfer edildi birinci kalite olanından cuma saat 12 de transferim yapıldı 3 saat hiç kalkmadan yattım ogece merkezde kaldım bugün evimdeyim dinleniyorum 1 haziran test günüüm bakalım hayırlısı

bu arada hamiş olan arkadaşları tebrik ediyorum

hayırlı olsun cnmm aynı tarıh benımde ıns ıyı haber verıcez 2 mmız bırden burdaaben 2 bucuk saat dınlendım ama sen nıye kaldın merkezde cnm anlamadım

şimdiden hayırlı olsun.bir an önce başla.hiç vakit kaybetme.hepimiz çok korkarak başlıyoruz ama bir kere başlayınca Allah yardım ediyo.transfer işlemi basit.aşılama yaptırdıysan,onun gibi.5-6 milyar civarı canım.

bu ay gebe kalan arkadaşlar.hani şu yumurta akı gibi akıntı oluo ya tüp bebekten sonra ondan oluomu.bende hiç yoktaa onun için soruyrm:26::26::26::26:

hayırlı olsun cnmm aynı tarıh benımde ıns ıyı haber verıcez 2 mmız bırden burdaaben 2 bucuk saat dınlendım ama sen nıye kaldın merkezde cnm anlamadım

ben şehir dışından gittiğim için orada kaldım bi gece bugün geldim evime inşallah 2 güzel haber veririz

kızlar çok kötüyüm dün benim transferimin 8.günüydü.ve dün gece kahverengi bir kanamam oldu .Yoğun değil ama halen devam etmekte çok korkuyorum . 3 embriyoya rağmen olmadı galiba tutmadı.Bugün doktora gitmeyi düşünüyorum sizce nedir kızlar ufakta olsa bir ihtimal varmı hala hamile olabilirmiyim ???

uzulmee hıcc bosuna bnm daha 2. gunum ama okudugum kadarıyla herkeste oluomus endıselenme banada demıstı kan gelebılır korkmayın fazla degılse tabı hemsıre hamılede olabılırsınız dedi endıseye gerek yok.ınss

Son düzenleme:

cnm o kanama için bi iğne veriolar sana vermedilermiiii.inşş gebesindirr cnm benim

yarın test günüm kızlar, ama bütün adet belirtilerine sahibim şuanda. çok korkuyorum adet olmaktan :18: ama kasık ağrısı, sivilceler vb. bütün belirtiler var. yarın adet günüm ayrıca. umarım umarım düşündüğüm gibi olmaz

cnm zaten gebelik belirtileri ve adet belirtileri aynı bendede kasık ağrıları var ama adetime daha 10gün varr

korkma arkadasim tutunma lekelenmesidir ama acik kirmizi renkte kan olursa ozaman kork cunku ben bunlari yasadim tecrubelerimden soyluyorum hakkinda hayirlisi olsun dikkat et...

allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmaısn.kızlarr ben gebe olursam kimseye demem demiştim ama şimdi herkes(kaynanam kayınbabam eşim annem ablalarım)test günümü biliolarrrr

canım adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı unutma....şimdiden karar verme kararı rakamlar versin ben inanıyorum yarın süper bir hcg değeri ile burada çığlıklar atacaksın...görür
gibiyim valla...

canım kahverengi lekelenmeler bir tüp bebek klasiği bilmiyor musun...genellikle oluyor ve korkmana gerek yok rahat bir nefes al ve test gününü bekle...bişicikler olmaz gönlünü ferah tut...ayrıca eklemek isterim 3 embryo diyorsun yahuuuuuu...bence hepsi tutmuştur onların bak gör sen...

Son düzenleme:
ALLAHIM ! DiLimize Hayır SöyLet , ELimize Hayır İşLet; Hakkımızda HayırLısı Neyse Onu Bizlere Nasib Et!..

canım adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı unutma....şimdiden karar verme kararı rakamlar versin ben inanıyorum yarın süper bir hcg değeri ile burada çığlıklar atacaksın...görür
gibiyim valla...

inşş cnmmm arkadaşımız görürse yazını içine su serpilirrr

kızlar ben ara ara öksürüyrm ve hapşıryrm.inşş bişi olmaz bebeğimeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…