- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
canım neden üzülüyorsunki 3 yumurtan oluşmuş ama sizde zaten bir problem yokmuşki hatırladığım kadarıyla sadece tüpler tıkalıydı dimi? Sonuçta spermlerdede bozukluk olmadığı için inşallah hepsi bölünür 3 tane bile yeter canım.Bak bende 12 yumurta toplandı ama onların sadece 5 tanesi döllendi ve onunda 3 tanesi 4.güne kalabildi vede 1.kalite değil.Böyle şeylere takıp kafanı üzme canını.Çok dua et.Sadece 1 tek sağlıklı yumurta ile hamile kalan ne çok kişi var sadece dua et.Allaha sığın herşey güzel olucak.Şimdiden böyle stres yapıp psikolojini bozma.Güzel şeylere odaklan bu çok önemli çünkü...
ne hapı kullanıyorsun canım anlamadım ben?
Allah yardımcın olsun dualarımız seninle...
Dualarımız sizinle.....
slm asaletlim bugun UZ a gittim ama resmen uyuz oldum yav ne kadar kalabalikdi birde yumurtalar az cikdi pazar gene ultrason kan sinirlerim bozuldu?bu hastahane gercekden iyimi diye dusunuyorum
a slm canim valla aynen bende her gittigimde cok kalabalik oluyor ama su var benim bundan onceki tedavimde hamile kalmistim ozaman cok arastirmislardi hafta ici tam 3 gun hastaneye gidip kan veriyordum bide orda tek bir doktor bakmiyo o bolumde butun doktorlar ilgileniyordu SIKMA canini.. igneye baslayali kac gun oldu canim ????
igneye baslayali 12 GUN OLDU 6 mayisda adet oldum sonra basladi
benimde yumurtaligimin birinde az yumurta toplandi digerinde cok toplanmisti ben nerdeyse uc haftaya yakin igne kullanmistim... gunde kac igne oluyorsun canim saat kacta vuruyosun igneleri?????
cnm sabahlari 1 decapetyl aksam monapur 4 pudraya 1 su seklinde sabah 8_10 arasi Aksam 18_20 arasi oluyorum;Bu arada ozelden sana cebimi atiyim ben sana beni caldir ararim seni.optum iyi geceler
hepımızın ınsallah:)1 tane dedı drum ama gerısını dondurcaz evet.su an heyecandan uyuyamıorumAllah yardımcın olsun bebişlerin sıkı sıkı yapışsınlar..Ne güzel bir çok embriyo oluşmuş.Kaç tane transfer olucak canm?Kalanları dondurmayı unutma güzel haberlerini bekliyoruz
kıslar selamlar, herkese günaydın, bende aranıza katılıyorum, bugün tüp bebek 2. deneme için start verdim, ilaçlarımı akşamdan itibaren kullanmaya başlayacağım, inşallah bu sefer olacak, çok inanıyorum, inşallah hepimiz hayırlısıyla anne olucaz, hepinize bol şans diliyorum....
bende 12 mayıs ta 2.transferim oldu sadece 1 tane embriyo yüklendi yine bakalım 25 maysta belli olucak çok merak ediyorum 5 gün kaldı inş güzel sonuçlar alrız hepimiz.tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alısın cnm bol şanşlar
kıslar selamlar, herkese günaydın, bende aranıza katılıyorum, bugün tüp bebek 2. deneme için start verdim, ilaçlarımı akşamdan itibaren kullanmaya başlayacağım, inşallah bu sefer olacak, çok inanıyorum, inşallah hepimiz hayırlısıyla anne olucaz, hepinize bol şans diliyorum....
bende 12 mayıs ta 2.transferim oldu sadece 1 tane embriyo yüklendi yine bakalım 25 maysta belli olucak çok merak ediyorum 5 gün kaldı inş güzel sonuçlar alrız hepimiz.
canım inşallah güzel haberler verirsin bizlere herşeyin güzel olacağına inanmakla başlıyor herşey onun için hep olumlu düşün olumsuz düşünceler geldi mi hemen başka şeylerle ilgilen bende öyel yapmaya çalışıyorum biraz zor oluyo :)) ama güzel sonuç almak için bu şart allah hepimizin yardımcısı olsun...
benim tüp bebek merkezim antalya ıvf kemal bey doktorum sen nerdesin?
tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alısın cnm bol şanşlar
inş cnm bnm inş hepimiz güzel anneler olucaz bende çok umutluyum allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasn hangi tüp bebek merkezine gidiyorsun ?
selam kızlar..
yarın iğnelere başlıyorum bende..bakalım bu yolda neler gelicek başımıza ve bebişimizle buluşabilecekmiyiz acep
yarın yumoşlarım toplanacak dualarınıza ihtiyacım var bana şans dileyin.
minnikk oh yaa darısı başımaa..ben çookk korktuğum için yum.top.işleminden biran önce olsun istiyorumm...dönünce ayrıntılı bir şekilde anlat bana nasıl geçtiğini...iyi yumoşlarla dön oldu mu:))evettt ilk aşama bitti iğnler dün akşam itibari ile bitti cumartesi 2. aşama yumurta toplama allah hakkımızda hayırlısını versin yumoşlar inşallah kaliteli olurlarda sımsıkı tutunurlar hepimizin allah yardımcısı olsun, azasız kusursuz evlatlar nasip etsin rabbim hepimize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?