mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

arkadaslar biyerde su duayi duydum boyle dua edilirse kabul olurmus.....
(bir gun kör bir zat peygamber efendimizin yanina gelmis ve soyle demis "ya resulallah! allah u tealaya dua et gozlerim acilsin" demis. peygamber efendimizde o zata soyle demis "kusursuz bir abdest al.sonra ya rabbi sana yalvariyorum .sevgili peygamberin muhammed aleyhisselami araya koyarak senden istiyorum. Ey cok sevdigim peygamberim muhammed aleyhisselam seni vesile ederek rabbime yalvariyorum senin hatrin icin duami kabul etmesini istiyorum. Ya rabbi bu yuce peygamberi bana sefaatci eyle onun hurmetine duami kabul eyle..." ve duasini okumasini soyledi oda abdest alip dua etti ve hemen gozleri acildi.......)
arkadaslar herseyden once dua etmeliyiz rabbim kabul etmeyecgi duayi kuluna ettirmezmis ellerimizi semaya kaldirip dua edelim birtek kendimiz icin degil bizim durumumuzda olan bir cok insan var onlar icinde dua edelim...
Veren Büyük OLunca Küçük Şey İstenmiyor..YA RABBİ Rızana TaLibiz, CemaLine TaLibiz, Habibinin Şefeatine Talibiz ! Nail EyLe . aminnn

slm asaletlim bugun UZ a gittim ama resmen uyuz oldum yav ne kadar kalabalikdi birde yumurtalar az cikdi pazar gene ultrason kan sinirlerim bozuldu?bu hastahane gercekden iyimi diye dusunuyorum

rahim duvarini kalinlastirmak icin verdiler hapin adi (progynova) bundan oncekide dondurlmus embriyoydu bu sefer tedavi surecim farkli kafam karisti valla neyse takmamaya calisiyorum cunku hersey olacagina variyor rabbim ne yazdiysa o oluyor canim

slm asaletlim bugun UZ a gittim ama resmen uyuz oldum yav ne kadar kalabalikdi birde yumurtalar az cikdi pazar gene ultrason kan sinirlerim bozuldu?bu hastahane gercekden iyimi diye dusunuyorum

a slm canim valla aynen bende her gittigimde cok kalabalik oluyor ama su var benim bundan onceki tedavimde hamile kalmistim ozaman cok arastirmislardi hafta ici tam 3 gun hastaneye gidip kan veriyordum bide orda tek bir doktor bakmiyo o bolumde butun doktorlar ilgileniyordu SIKMA canini.. igneye baslayali kac gun oldu canim ????

igneye baslayali 12 GUN OLDU 6 mayisda adet oldum sonra basladi

benimde yumurtaligimin birinde az yumurta toplandi digerinde cok toplanmisti ben nerdeyse uc haftaya yakin igne kullanmistim... gunde kac igne oluyorsun canim saat kacta vuruyosun igneleri?????

cnm sabahlari 1 decapetyl aksam monapur 4 pudraya 1 su seklinde sabah 8_10 arasi Aksam 18_20 arasi oluyorum;Bu arada ozelden sana cebimi atiyim ben sana beni caldir ararim seni.optum iyi geceler

cnm sabahlari 1 decapetyl aksam monapur 4 pudraya 1 su seklinde sabah 8_10 arasi Aksam 18_20 arasi oluyorum;Bu arada ozelden sana cebimi atiyim ben sana beni caldir ararim seni.optum iyi geceler

suan musait degilim canim bi ara ararim bu arada facebookta seni nasil bulacam ben verdigin msn adresiyle nasil olacak pek anlamiyorum sakincasi yoksa sen facebook taki ismini ve nasil profil resmin oldugunu ozel den atarsan sevinirim

Allah yardımcın olsun bebişlerin sıkı sıkı yapışsınlar..Ne güzel bir çok embriyo oluşmuş.Kaç tane transfer olucak canm?Kalanları dondurmayı unutma güzel haberlerini bekliyoruz
hepımızın ınsallah:)1 tane dedı drum ama gerısını dondurcaz evet.su an heyecandan uyuyamıorum

kıslar selamlar, herkese günaydın, bende aranıza katılıyorum, bugün tüp bebek 2. deneme için start verdim, ilaçlarımı akşamdan itibaren kullanmaya başlayacağım, inşallah bu sefer olacak, çok inanıyorum, inşallah hepimiz hayırlısıyla anne olucaz, hepinize bol şans diliyorum....

tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alısın cnm bol şanşlar

evettt ilk aşama bitti iğnler dün akşam itibari ile bitti cumartesi 2. aşama yumurta toplama allah hakkımızda hayırlısını versin yumoşlar inşallah kaliteli olurlarda sımsıkı tutunurlar

hepimizin allah yardımcısı olsun, azasız kusursuz evlatlar nasip etsin rabbim hepimize....

inş cnm bnm inş hepimiz güzel anneler olucaz bende çok umutluyum allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasn hangi tüp bebek merkezine gidiyorsun ?

bende 12 mayıs ta 2.transferim oldu sadece 1 tane embriyo yüklendi yine bakalım 25 maysta belli olucak çok merak ediyorum 5 gün kaldı inş güzel sonuçlar alrız hepimiz.

canım inşallah güzel haberler verirsin bizlere herşeyin güzel olacağına inanmakla başlıyor herşey onun için hep olumlu düşün olumsuz düşünceler geldi mi hemen başka şeylerle ilgilen bende öyel yapmaya çalışıyorum biraz zor oluyo :)) ama güzel sonuç almak için bu şart allah hepimizin yardımcısı olsun...

benim tüp bebek merkezim antalya ıvf kemal bey doktorum sen nerdesin?

Son düzenleme:

benimki bahçeci tüp bebek merkezi erbil yağmur dr adı memnunum bakalm ilkinde düştü bnmki bu 2.si cnm valla bunda boşverdim özenmiyorum sadece çok dikkat ediyorum ilaçlarmı düzenli içiyorum birde hiç temizlik falan yapmıyorum kesinlik allah hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda herşeyin hayırlısı

inş cnm bnm inş hepimiz güzel anneler olucaz bende çok umutluyum allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasn hangi tüp bebek merkezine gidiyorsun ?

canım ankaradayım ben, ankara tüp bebek merkezine gidiyorum, ilk denememde ordaydı zaten, pozitifti ama kalp atışları duyulmamıştı, şimdi tekrar aynı merkezde devam kararı aldım, herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için....

selam kızlar..

yarın iğnelere başlıyorum bende..bakalım bu yolda neler gelicek başımıza ve bebişimizle buluşabilecekmiyiz acep

şimdiden hayırlı olsun iğneler piskolojil olarak biraz sıkıntı veriyor ama sonunu düşünerek katlanıyoruz işte napalımm ...saatini şaşmadan vurul hergün, kolay gelsin..

yarın yumoşlarım toplanacak dualarınıza ihtiyacım var bana şans dileyin.

ohh sonunda hadi bakalım bol şanslar,bol yumoşlar...

canım şimdiden hayırlı olsun umarım herşey yolunda giderr

minnikk oh yaa darısı başımaa..ben çookk korktuğum için yum.top.işleminden biran önce olsun istiyorumm...dönünce ayrıntılı bir şekilde anlat bana nasıl geçtiğini...iyi yumoşlarla dön oldu mu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…