Canım tebriikleeeerrrr Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ne güzel haberler bunlar böyle maşallah maşallah bereketli ay vesselam...
boncukkk cuğum senin yumoşlar toplanmış kaç tanelerdi ? Umarım tedavin başarılı olur , sağlıkla 5.gün embriyoların oluşur ve herşey gönlünce olur canımcım.Ben çok şükür çok daha iyiyim.Tabi bunu eşime borçluyum.İnternetten sıkı bir araştırma yaptı ve sıkı bir rejime girdim karnımdaki su toplanması için.Ki doktorum hamile kalırsam ağrılarımın artacağını söylemişti bende korkumdan harfiyyen uydum rejime ve acayip rahatladım çok az şişkinlik kaldı ağrım yok denecek kadar az.Tuz yemiyorum ve protein ağırlıklı besleniyorum ve hepsi bu şuan çok iyiyim umarım ayın 24 ünede bende size güzel haberi veririm canım
inşallah !!!
Seninde yumoşların sağlıklı olsun çok çok bölünsünler 5.güne varsın inşallah.Ağrılar geçer biz bebiş için katlanıyoruz Allahım sonunu güzel yazsın çektiklerimize değsin inşallah...
valla canım benim transferimin 5.günü ben hala dinleniyorum çünkü kendimi bitkin hissediyorum çok yormamaya çalışıyorum kendimi o yüzden.Kızlar size tavsiyem ocak başındada çok fazla durmayın.Göbişe çok fazla ısı temasıda iyi değilmiş haberiniz olsun !! Sen kendini iyi hissediyorsan inşallah bişi olmaz bol bol dua oku göbişine :))