• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

Tatlım ama bu bi cevap değilki 12.günmü test tarihimi yoksa 16. Günü beklemelimiyim diyorum ???? Ne diyosun ??
öncelikle hayırlı olsun canım 12. günde test yapabilirsin çıkar zaten 16 gün beklemek zorunda değilsin...hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ederim buradan aldığım her hamile haberiyle çok mutlu oluyorum..tubişimin transfer günüymüşş canım tlf mesaj attım buradan da yazayım inşallah meleğin seni bırakmayacak bir güzel haberi de senden alırız..ardından da ben gelirim..bak dünür olcaz sözünden dönmece yok:16:tüp kertmesi yapcaz bebişlerimizi :60:

12. gunu test yap, doktor ne dedi tam olarak bilgi vermedimi sana tedavin hakkinda????
Canım bize dikkat etmem gerekenler hakkında bir liste verdiler sadece ve ordada 16.gün kan testi yapın yazıyordu o kadar canım.burda sistem biraz farklı :((

öncelikle hayırlı olsun canım 12. günde test yapabilirsin çıkar zaten 16 gün beklemek zorunda değilsin...hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ederim buradan aldığım her hamile haberiyle çok mutlu oluyorum..tubişimin transfer günüymüşş canım tlf mesaj attım buradan da yazayım inşallah meleğin seni bırakmayacak bir güzel haberi de senden alırız..ardından da ben gelirim..bak dünür olcaz sözünden dönmece yok:16:tüp kertmesi yapcaz bebişlerimizi :60:
Teşekkür ederim canım saol benim kafam karışmıştı çatlatma iğnesinin etkisiyle pozitif çıkarda sonra hüsrana uğrarmıyım diye ;(

kızlaarr cuma günü yumurtalarım toplanıcak bu akşam çatlatma iğnemi olucam Allahım yüzümüze gülsün bu 2. denemem .... ama polipim çıktı belki transfer olmaz dondururuz ...polip aldırıp sonra trans. bakalım ...

kızlaarr cuma günü yumurtalarım toplanıcak bu akşam çatlatma iğnemi olucam Allahım yüzümüze gülsün bu 2. denemem .... ama polipim çıktı belki transfer olmaz dondururuz ...polip aldırıp sonra trans. bakalım ...

aynı gün toplanacak yumurtalarımız benimde 2. deneme inşallah hayırlısı olur hakkımızda.

KELEBEKcim yumoşlarımız aynı gün toplanmış,bakalım transferlerimizde denk gelicek mi:49:...Beni daha aramadılar hastaneden,ben az sonra arıycam ,bakalım öğrenelim durumu:19:..Benim de 10yumoş toplandı diye biliyorum, ama kaçı bölünmeye başladı bakalım öğrencez:40:...Hakkımızda hayırlısı olsun tatlım,umarım güzel haberlerimizi paylaşırız buradan:70::49:

cnm benım 12 ydı benım bugun aradılar 11 olmuş yumurtalar:nazar: yarın sabah 10 da beklıolar transfer ıcın:46:sen ne durumdasın su an pekı hangı gun bellı oldumu?hangı hastanede sın sen yada ildesın?inş bosa cıkmaz cektıklerımız ıkımız bırden ıyı haber verırız arkadaslara

Canım tebriikleeeerrrr Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ne güzel haberler bunlar böyle maşallah maşallah bereketli ay vesselam...:49::49::49:

boncukkk cuğum senin yumoşlar toplanmış kaç tanelerdi ? Umarım tedavin başarılı olur , sağlıkla 5.gün embriyoların oluşur ve herşey gönlünce olur canımcım.Ben çok şükür çok daha iyiyim.Tabi bunu eşime borçluyum.İnternetten sıkı bir araştırma yaptı ve sıkı bir rejime girdim karnımdaki su toplanması için.Ki doktorum hamile kalırsam ağrılarımın artacağını söylemişti bende korkumdan harfiyyen uydum rejime ve acayip rahatladım çok az şişkinlik kaldı ağrım yok denecek kadar az.Tuz yemiyorum ve protein ağırlıklı besleniyorum ve hepsi bu şuan çok iyiyim umarım ayın 24 ünede bende size güzel haberi veririm canım :emir_bebek::1:inşallah !!!

Seninde yumoşların sağlıklı olsun çok çok bölünsünler 5.güne varsın inşallah.Ağrılar geçer biz bebiş için katlanıyoruz Allahım sonunu güzel yazsın çektiklerimize değsin inşallah...

valla canım benim transferimin 5.günü ben hala dinleniyorum çünkü kendimi bitkin hissediyorum çok yormamaya çalışıyorum kendimi o yüzden.Kızlar size tavsiyem ocak başındada çok fazla durmayın.Göbişe çok fazla ısı temasıda iyi değilmiş haberiniz olsun !! Sen kendini iyi hissediyorsan inşallah bişi olmaz bol bol dua oku göbişine :))

cok saol barbiem bugun aradılar sukur 11 taneymıs yarın da cagırdılar 10da transferım var dualarınızı eksık etmeyınn

boncukkk canım bol şanslar seni aykından takip ediyordum bak ne güzel yumurtaların sayısı çok güzel maşallah..hadi çok güzel haberlerle gel canım

cok saol barbiem bugun aradılar sukur 11 taneymıs yarın da cagırdılar 10da transferım var dualarınızı eksık etmeyınn
Allah yardımcın olsun bebişlerin sıkı sıkı yapışsınlar..Ne güzel bir çok embriyo oluşmuş.Kaç tane transfer olucak canm?Kalanları dondurmayı unutma güzel haberlerini bekliyoruz ;)

slm arkadaşlar bugün konntrolden geldim ve 3 haziranda başlıyacağım inşallah sizler güzel haberlerle gelirsiniz bol şans diliyorum hepinize yine takp edeceğim sizleri :49:haberlri verirsiniz:16::16:

selam kızlar..

yarın iğnelere başlıyorum bende..bakalım bu yolda neler gelicek başımıza ve bebişimizle buluşabilecekmiyiz acep:27:

selam kızlar..

yarın iğnelere başlıyorum bende..bakalım bu yolda neler gelicek başımıza ve bebişimizle buluşabilecekmiyiz acep:27:

bol sans arkadasim bende 6 sinda adet oldum ve 2 inci gunu ignelere basladim ama inan cok zor geciyor daha bugun topu topuna 3 yumurtam olmus hala pazara kadar igne olucammm bende agla agla helak oldum

selam arkadaslar nasilsiniz tedaviler nasil gidiyor... ben de gecen pazartesi hap kullanmaya basladim gunde iki tane aliyorum hapa basladigim gunden beri kasiklarimda cok sanci oluyo oncekince boyle olmamistim mayisin 28 inde randevum var bakalim nolacak moralim cok bozuk icimi korkular sardi :19::58:

yarın yumoşlarım toplanacak dualarınıza ihtiyacım var bana şans dileyin.

bol sans arkadasim bende 6 sinda adet oldum ve 2 inci gunu ignelere basladim ama inan cok zor geciyor daha bugun topu topuna 3 yumurtam olmus hala pazara kadar igne olucammm bende agla agla helak oldum
canım neden üzülüyorsunki 3 yumurtan oluşmuş ama sizde zaten bir problem yokmuşki hatırladığım kadarıyla sadece tüpler tıkalıydı dimi? Sonuçta spermlerdede bozukluk olmadığı için inşallah hepsi bölünür 3 tane bile yeter canım.Bak bende 12 yumurta toplandı ama onların sadece 5 tanesi döllendi ve onunda 3 tanesi 4.güne kalabildi vede 1.kalite değil.Böyle şeylere takıp kafanı üzme canını.Çok dua et.Sadece 1 tek sağlıklı yumurta ile hamile kalan ne çok kişi var sadece dua et.Allaha sığın herşey güzel olucak.Şimdiden böyle stres yapıp psikolojini bozma.Güzel şeylere odaklan bu çok önemli çünkü...

selam arkadaslar nasilsiniz tedaviler nasil gidiyor... ben de gecen pazartesi hap kullanmaya basladim gunde iki tane aliyorum hapa basladigim gunden beri kasiklarimda cok sanci oluyo oncekince boyle olmamistim mayisin 28 inde randevum var bakalim nolacak moralim cok bozuk icimi korkular sardi :19::58:
ne hapı kullanıyorsun canım anlamadım ben?

yarın yumoşlarım toplanacak dualarınıza ihtiyacım var bana şans dileyin.
Allah yardımcın olsun dualarımız seninle...

benimdeeeeeeeeeee
Dualarımız sizinle.....

canım neden üzülüyorsunki 3 yumurtan oluşmuş ama sizde zaten bir problem yokmuşki hatırladığım kadarıyla sadece tüpler tıkalıydı dimi? Sonuçta spermlerdede bozukluk olmadığı için inşallah hepsi bölünür 3 tane bile yeter canım.Bak bende 12 yumurta toplandı ama onların sadece 5 tanesi döllendi ve onunda 3 tanesi 4.güne kalabildi vede 1.kalite değil.Böyle şeylere takıp kafanı üzme canını.Çok dua et.Sadece 1 tek sağlıklı yumurta ile hamile kalan ne çok kişi var sadece dua et.Allaha sığın herşey güzel olucak.Şimdiden böyle stres yapıp psikolojini bozma.Güzel şeylere odaklan bu çok önemli çünkü...

ne hapı kullanıyorsun canım anlamadım ben?

Allah yardımcın olsun dualarımız seninle...

Dualarımız sizinle.....

Evet haklisin bugun kendimi cok yiprattim sinirlerimi bu ignelerde bozuyor galiba yas gidiyor korkusu belkide Allahim yazdiysa olur ne yapayim boynumuz kildan ince tabii haklisin ya hic olmasaydi?acaba bunlar artarmi ben yumurtlamam gunum 3 gun oldu baslayali adetten 10 gun sonra bassliyor yumurtlama degilmi ben 6 mayisda adet oldum bilmiyorum bu sayi artarmi bakalim hayirlis olsun evet bende dualara sigindim .Dualarimiz hepimizle olsun

Back