• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

slm arkadaşlar bende sizlerden bilgi almak istiyorum. benimde başımdan 2 tane gebelik geçti ve ikisindede bebeğimi kaybettim şimdi 9 aydır korunmuyoruz fakat gebelik olmuyo sol tarafımda çikolata kistim var. 4 dr danıştım 2 si aamliyat ol kisti aldır dedi diğer 2 si ise ameliyat olmadan direk tüp bebek yaptır dedi kafam çok karıştı 2-3 ay içerisinde karar verip bir yola başlamam lazım benim içim ameliyat olmadan tüp bebek yaptırmaktan yana ama kistiminde alınmadan tüp bebek yaparsam tutunmasına etki edecekmi onuda bilmiyorum o yüzden karar veremiyorum bana yardımcı olun nolur teşekkürler......

arkadaşım istersen yani bana sorarsan ilk önce kistini aldır doktorun evet tüp bebek yapabilirsin derse başala işini şansa bırakma hiç bişey için geç değil için rahat rahat tedavine başla derim hakkımızda hayırlısı olsun

gözün aydınnnnnn çok mutlu ettin bizi bahar bereketi işte bu kızlar farkındamısın hamile haberleri sırayla gelmeye başladı inşallah hepimiz sırayla hamile kalıcaz bu yıl içindeee

evet cnm baharın bereketi yeşilin arttığı ay yeşil renk de yeni hayatın yeni doğumun temsilcisi hepimize bu güzel mayıs ayı uğur getirir inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bende de polikistik over vardi bir ay sogan kuru yapip ictim kistlerim kayboldu banada demislerdi ameliyat olma tup bebek yaptir dogumda kistler falan sokulur dediler cok sukur sogan vesile oldu kistim kayboldu sen de ameliyat olmadan once sogan kurunu yap derim tup bebegide yaptirsan allah verdikten sonra o hic engel olmaz allah yardimcin olsun arkadasim dediklerimi dusun karar senin tabiki bunlar benim fikrim.......:72:

saol canım pko da evet soğan kürü etkili ama çikolata kistine hiç bir etkisi yok çok kullandım soğan kürünü ama bi değişiklik olmadı işte rabbim hayırlısını nasip etsinn rabbim olde deikten sonra hiç bişey engel değil ama işte insan oğluu bişey yaptığında keşke dediğinden bende keşke demek istemiyom kuzum hayırlısı valla saol düşüncelerin ve yorumun için öpüyorum seni :16:

arkadaşım istersen yani bana sorarsan ilk önce kistini aldır doktorun evet tüp bebek yapabilirsin derse başala işini şansa bırakma hiç bişey için geç değil için rahat rahat tedavine başla derim hakkımızda hayırlısı olsun

tatlım dediğin gibi önce araştırıyım ameliyat gerek yok derlerse kesin tüp bebeğe başlıcam ama ameliyat olan bir çok kişi var ve ameliyattan 3-4 ay sonra tekrarlıyomuş boşada ameliyat olmak istemiyorum bide yumurta rezervimi azaltırsa tüp bebekte kaliteli yumurta elde edemem diye korkuyorum hayırlısı tatlım araştırınca umarım doğru kararı veririm hayırlısı olsun rabbim yardımcımız olsun teşekkür ederim yorumun için canımsın:16:

saol canım pko da evet soğan kürü etkili ama çikolata kistine hiç bir etkisi yok çok kullandım soğan kürünü ama bi değişiklik olmadı işte rabbim hayırlısını nasip etsinn rabbim olde deikten sonra hiç bişey engel değil ama işte insan oğluu bişey yaptığında keşke dediğinden bende keşke demek istemiyom kuzum hayırlısı valla saol düşüncelerin ve yorumun için öpüyorum seni :16:

tatlım dediğin gibi önce araştırıyım ameliyat gerek yok derlerse kesin tüp bebeğe başlıcam ama ameliyat olan bir çok kişi var ve ameliyattan 3-4 ay sonra tekrarlıyomuş boşada ameliyat olmak istemiyorum bide yumurta rezervimi azaltırsa tüp bebekte kaliteli yumurta elde edemem diye korkuyorum hayırlısı tatlım araştırınca umarım doğru kararı veririm hayırlısı olsun rabbim yardımcımız olsun teşekkür ederim yorumun için canımsın:16:

ne demek tatlım herzman evet bencede iyi bir araştır hep güzel şeyler olucak diye düşün herşey yoluna girer güzel haberlerini bekliyorum:9:

kızlar merhaba doktora gittim bugün iğnelere başladık bugün cumartesi kontrolüm var. Hayırlısı ile inşallah güzel haberler alırız

hayırlı olsun canım tedavin :3:
:32: bundan sonraki her aşama heyecan dolu olacak
yumurtam toplandı mı döllendi mi
noldu ,transfer nasıl geçecek?
transfer biter bekleme süreci nasıl geçer,
belirti varmı derken derkeenn bi bakmışsın hamişsin :49:

kızlar benimde adetimin 6.günüydü bugun iğneninde gonal-f ninde 4.günü..az önce kontrolüm vardı 8 tane gördü dr.en büyüğü 10mm olmuş dedi tabi hepsinin içi dolu olmayabiliyor dedi..perş.tekrar çağırdı..ben bu yumurta sayılarını hengi gün kaç tane olmaları gerektiğini hiiiç bilmiyorum nasıl sizce??

kızlarrrrrr 5. gün iğnede 11 tane saydı doktorum yumoşları çok heycanlı bir süreç allah hepimize hayırlı azasız kusursuz evlatlar nasip etsin :19::19::19:

canım hadi hayırlısı o zaman benimkinin sayısı az mı ne sanki??

kızlar benim test tarihim 19 mayısdı.ben sabredemedim bugun yaptırdım ve sonucum 345 cıktı hamıleyım yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cok mutluyum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

çoook çokk mutlu oldum ohh ya patır patır geliyor iyi haberler..sana da ikizler geliyor kanımca:))

selamm kizlar simdi geldim hastaneden yumoslarim 7.4 mm daha kucukler yahu ama hastaneden aradilar 3 gun sonraya gene ultrason ve kan vericem bugun 8 inci gunum 3 gun daha igne ignelerin dozunu arttirmadi ama kanda ilaca verimen tepki iyiyimis bakalim ne olacak bende uzulmusdum kucuk diye

kaç tane peki yumoşlar bende 8 gözüktü 6.günümdeyim...birde kan almaya gerek görmedi benden şüphelenirsem alacam dedi bana o kafama takıldı herkes veriyor ama neyse artık ...

Arkadaşlar bugun test günümdü. Değerim 448. veeeeee hamileyim. :nazar::nazar::nazar::nazar: Darısı hepinizin başına. Allah hepininizn yüzünü güldürsün. Allah herkese nasip etsin tez zamanda.

ohh bir hamiş daha eklendi listemize duydukça sizleri benimde heyecanım artıyor moral oluyor bana:)) gözün aydın...

Ooooooy ooooy oyyy MAŞALLAH mayıs güzellerine:21::46::65:...Patır patır hamiş haberleri gelmeye başlamış,MAŞALLAH değerlerde süpper:49::nazar:...RABBİM hayırla ,sağlıkla geçireceğiniz 9ayın ardından sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin minikleriniziiii:emir_bebek:
Benim de yumoşlar toplandı,yavrucuklardan haber bekliyorum:19: bakalım ne zaman transferimiz olcak:70:

Bu arada hamiş arkadaşlarımız anlatsınlar bakalım, nelere dikkat ettiniz,ne yediniz,yattınız mı anlatın bakim azcıkkk:62::71: PULPY:nazar:,SARE:nazar:,NURSİN:nazar:,BARSELONA:nazar::71:

canım minişlerden haber var mı?bu arada sende toplama işlemine gidince neler oldu onu anlar biliyorsunuz ben çççokkk korkuyorum ayrıntılı rica edeyim amma:))

KELEBEKcim yumoşlarımız aynı gün toplanmış,bakalım transferlerimizde denk gelicek mi:49:...Beni daha aramadılar hastaneden,ben az sonra arıycam ,bakalım öğrenelim durumu:19:..Benim de 10yumoş toplandı diye biliyorum, ama kaçı bölünmeye başladı bakalım öğrencez:40:...Hakkımızda hayırlısı olsun tatlım,umarım güzel haberlerimizi paylaşırız buradan:70::49:

boncukkk hadi sonuna geldinnnn :4:
transferden sonra bi güzell dinleneceksin ,
kaç yumurtan bölündü diye düşünme, bi tanecik işini görecek nasılsa
stres yapıosundur sen şimdi :52:

boncukkk hadi sonuna geldinnnn :4:
transferden sonra bi güzell dinleneceksin ,
kaç yumurtan bölündü diye düşünme, bi tanecik işini görecek nasılsa
stres yapıosundur sen şimdi :52:

sana 1 tane embriyo transferimi yapılmıştı pulpy kaçıncı denemen.

saol boncukkk dileklerin için inşallah herkez güzel sonuçlar alır seninde az kaldı sona geliyosun ve :49:olursun :54:Dualarım burdaki hepimize

oznur tesekkeur ederım..ınsallah darısı basına...bırde ultrosonda gorursem tamam dıcem ınsallah

vakit hiç geçmez şimdi senin için acaba değerlerim düzgün yükselecekmi acaba kese görülecekmi acaba kalp atışını duyabilecekmiyim acaba cinsiyeti ne olacak derken bide bakmışsınki doğum zamanın gelmiş bile ayyy çok heyecanlı valla Allahım sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

kızlar benimde adetimin 6.günüydü bugun iğneninde gonal-f ninde 4.günü..az önce kontrolüm vardı 8 tane gördü dr.en büyüğü 10mm olmuş dedi tabi hepsinin içi dolu olmayabiliyor dedi..perş.tekrar çağırdı..ben bu yumurta sayılarını hengi gün kaç tane olmaları gerektiğini hiiiç bilmiyorum nasıl sizce??

canım hadi hayırlısı o zaman benimkinin sayısı az mı ne sanki??

çoook çokk mutlu oldum ohh ya patır patır geliyor iyi haberler..sana da ikizler geliyor kanımca:))

kaç tane peki yumoşlar bende 8 gözüktü 6.günümdeyim...birde kan almaya gerek görmedi benden şüphelenirsem alacam dedi bana o kafama takıldı herkes veriyor ama neyse artık ...

ohh bir hamiş daha eklendi listemize duydukça sizleri benimde heyecanım artıyor moral oluyor bana:)) gözün aydın...

canım minişlerden haber var mı?bu arada sende toplama işlemine gidince neler oldu onu anlar biliyorsunuz ben çççokkk korkuyorum ayrıntılı rica edeyim amma:))

sen niye takılıyosun yumoşlara anlamadım sayısı kalitesi takma böyle şeyleri kafana benim ilk denemede 6 yumoşum vardı sadece 1 embriyo oluştu bu sefer sayıyı sormadım bile doktor bişeyler söyledi ama inan umursamadım (sadece 5. gün embriyosu olsun istiyorum o kadar oda şans daha yüksek olur diye ) çünkü bize sadece 1 tane lazım 1 tane olsun en iyi kalitede olsun ve Allah can versin ol desin yeter.

hayırlı olsun canım tedavin :3:
:32: bundan sonraki her aşama heyecan dolu olacak
yumurtam toplandı mı döllendi mi
noldu ,transfer nasıl geçecek?
transfer biter bekleme süreci nasıl geçer,
belirti varmı derken derkeenn bi bakmışsın hamişsin :49:

sağol canım ne güüzel yazmışsın (bi bakmışsın hamişsin). İnşallah caım Allahın izniyle hamile kalır bebişime kavuşurum.:49::49::49::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Arkadaşlar bugun test günümdü. Değerim 448. veeeeee hamileyim. :nazar::nazar::nazar::nazar: Darısı hepinizin başına. Allah hepininizn yüzünü güldürsün. Allah herkese nasip etsin tez zamanda.
Canım tebriikleeeerrrr Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ne güzel haberler bunlar böyle maşallah maşallah bereketli ay vesselam...:49::49::49:

Ooooooy ooooy oyyy MAŞALLAH mayıs güzellerine:21::46::65:...Patır patır hamiş haberleri gelmeye başlamış,MAŞALLAH değerlerde süpper:49::nazar:...RABBİM hayırla ,sağlıkla geçireceğiniz 9ayın ardından sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin minikleriniziiii:emir_bebek:

Benim de yumoşlar toplandı,yavrucuklardan haber bekliyorum:19: bakalım ne zaman transferimiz olcak:70:

Bu arada hamiş arkadaşlarımız anlatsınlar bakalım, nelere dikkat ettiniz,ne yediniz,yattınız mı anlatın bakim azcıkkk:62::71: PULPY:nazar:,SARE:nazar:,NURSİN:nazar:,BARSELONA:nazar::71:
boncukkk cuğum senin yumoşlar toplanmış kaç tanelerdi ? Umarım tedavin başarılı olur , sağlıkla 5.gün embriyoların oluşur ve herşey gönlünce olur canımcım.Ben çok şükür çok daha iyiyim.Tabi bunu eşime borçluyum.İnternetten sıkı bir araştırma yaptı ve sıkı bir rejime girdim karnımdaki su toplanması için.Ki doktorum hamile kalırsam ağrılarımın artacağını söylemişti bende korkumdan harfiyyen uydum rejime ve acayip rahatladım çok az şişkinlik kaldı ağrım yok denecek kadar az.Tuz yemiyorum ve protein ağırlıklı besleniyorum ve hepsi bu şuan çok iyiyim umarım ayın 24 ünede bende size güzel haberi veririm canım :emir_bebek::1:inşallah !!!

dun yumurtalarım toplandı ve hala agrılarım var ama sunu soylemelıyım korktugum kadar degılmıs.su an karnımda baskı ve belımde agrılar var ama dayanılmıcak kadar degıl.ılac verdıler kullanıorum.demın tel geldı 15 yumurta toplanmıs 12 ıyı durumda persembe haber verceklermıs transfer ıcın persembede olabılırmıs cuma cumartesıde dualarınızı eksık etmeyın
Seninde yumoşların sağlıklı olsun çok çok bölünsünler 5.güne varsın inşallah.Ağrılar geçer biz bebiş için katlanıyoruz Allahım sonunu güzel yazsın çektiklerimize değsin inşallah...

benim transferin üzerinden 1 hafta geçti. bana doktorum 2 gün dinlen sonra normal hayatına geri dön dedi. bende oyüzden artık hemen herşeyi yapıyorum. ağır kaldırmıyorum bide uzanmıyorum. ama genel olarak sürekli ayaktayım, bütün işlerimi yapıyorum. yanlış yapıyorum diye bazen korkuyorum. kendimi yormuyorum pek ama, siz nasıl geçiriyorsunuz bu bekleme sürecini ???
valla canım benim transferimin 5.günü ben hala dinleniyorum çünkü kendimi bitkin hissediyorum çok yormamaya çalışıyorum kendimi o yüzden.Kızlar size tavsiyem ocak başındada çok fazla durmayın.Göbişe çok fazla ısı temasıda iyi değilmiş haberiniz olsun !! Sen kendini iyi hissediyorsan inşallah bişi olmaz bol bol dua oku göbişine :))

Back