kızlar bugün transferim varr.bana dua edinnnnnolur
korkuyorum hemde çoook :18::18::18:
dün 6. iğnemi oldum bugün yumoşlar 18 lere ulaştı benim ultrasyonum başka doktor yapıyo ilçede oturuyorum ben merkezle görüşüp haber vericekler ama içim içime sığmıyo çok erken büyüdüler iyi bişey mi kötü mü ne olur bilgisi olan varsa yazsın
canım korkmanı gerektirecek bişey yok benim 5. iğnemi olduktan sonraki gün 17 mm di yumoşlar doktor bile şaşırdı dün 9uncu iğnemi oldum bugün 10. gün 21- 24 mm arasında yumoşlar ve cumaya inşallah toplanacak erken büyümesi sıkıntı değil umarım herşey yolunda gider sıkma sen canını
slm cnm yoo gelmedı ekleme adresımı yanlıs aldın acaba dur bakım
kızlarrr bugün transferimin 7. günü ve sabahtan beri inanılmaz ağrım var. sanki mens olacağım gibi.. daha önce sürekli sızlama tarzında ağrılarım vardı ama bu farklı... :18::18:
belki bebişin tutunuodur sana..hamile kalanlardada adet ağrısı gibi olurmuş ağrı...panik yapma,stresde olma..dikkat et kendine,dinlen bence dua et umarım bebiş gelmiştir
korkuyorum hemde çoook :18::18::18:
dün 6. iğnemi oldum bugün yumoşlar 18 lere ulaştı benim ultrasyonum başka doktor yapıyo ilçede oturuyorum ben merkezle görüşüp haber vericekler ama içim içime sığmıyo çok erken büyüdüler iyi bişey mi kötü mü ne olur bilgisi olan varsa yazsın
canım bende kaçıncı gün ne durumda olmalrı gerektiğini anlamadım bir türlü benimde dün 4.günümdü 8 tane gözüktü en büyüğü 10 ml dedi iyi mi dedim hemşirey.evet dedi patır patır başlarlar artık dedi ama bilemiyorum...hem erken büyürse erken toplanır nolcakki önemli olan yeterki büyüsünler:))
sekercim facebookun varsa isim soyle eklim bari ozelden mesaj neden atamiyorsun?:26:
fıstıklar bana burda test tarihi olarak transferden 16 gün sonrasını verdiler.Türkiyede 12.gün yapılıyor.Çatlatma iğnesinin etkisiyle pozitif çıkarmışmış lütfen yardım ben şimdi 16 gün mü beklemeliyim???
kesin sonuc alman icin beklemen lazim canim allah sabir versin beklemek cok SIKICI oluyo sakin stres yapma insallah hamis kalirsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?