mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

canım benim çok çok geçmiş olsun....bir taraftan tutunabilmesi senin için ayrı bir avantaj..inşallah bu sefer herşey yolunda gider..benimde 6 ay önce tüp bebek denemem olmuştu kimyasal gebelik oluşmuştu..inşallah bu sefer sorunsuz tam bir gebelik geçiririz sen nerde yapmayı düşünüyorsun canım ben istanbul a gidip yaptırmayı düşünüyorum buradan umudum kesildi..

insallah allah hepimizin gonlumuzun muradini verir..... ben brukselde yasiyorum ve burda tedavi goruyorum tuttugu icin umudum var ama ya yine ayni seyleri yasarsam diye korkuyorum....bol bol dua ediyorum allah kabul etmeyecegi duayi kuluna ettirmezmis sende bol bol dua et arkadasim insallah senin de tedavin hayirli sekilde sonuclanir insallah tutar seninde....bu arada sen nerde yasiyorsun

canım ben ilk tüp bebeği ankarada yaptırdım sonuç negatif şimdi istanbula gidiyorum doktorum bir sürü tahlii istedi neden olmamış ona bakıyoruz merkez çok önemli tabi ama hepsi allahtan hayırlısı allah isteyen herkese versinnnn

kızlar bende geldim topiğeee...
3 mayısta adetimin 21.günü iğneye başlıyorum bu ay benimde transferim olacak bir aksilik olmazsa:..

hayırlısıyla pozitif olurda bizlere umut olursunuz inşallah ben haziranda düşünüğyorum inşallah aksilik çıkmazsa

merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza mayısta bende tüp bebeğe başlıyacam benim ilk olacak inşallah hayırlı olur bu ay hepimize

dualarım hep sizinle inşallah geçmişte yaşadıklarını bir daha yşamazsın..bizim birbirimize ettiğimiz dua makbulmüş..ben diyarbakırda yaşıyorum buranın en iyi profesörüne yaptırdım ilk denememi ama bana göre iyi bir seçim değildi bakalım..

mrb canım bende istanbulda yapacağım inşallah sanırım hazirana denk geliyor ikimizin nerede yapacaksın benim aklımda umut bahçeci var

insallah hersey yolunda gider hepimizin tedavisi pozitif olur insallah.....arkadaslar sizinle bisey paylasmak istiyorum ben tedaviye basladigimda ilk taze embriyo koyuldu taze embriyo bir taneydi tutmadi bir ay sonra dondurulmus bir tane embriyo koyuldu koyulduktan sonra ben bir gece ruyamda bebegimin tuttugunu ama ultrasonda gorulmedigini gordum.ve gercekten ruyam cikti hamile kaldim ama bebegim gorunmedi. bir kac gun once yine bi ruya gordum arkadaslar insallah o ruyamda gercek olur....

merhaba arkadaşlar, aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz inş. hepimiz meleklerimize en kısa zamanda kavuşuruz,

sanırım benimkide haziranda olacak benim bu ay askıya alındı..inşallah hepimiz umut oluruz birbrimize

canım neden bu ay kaldı senin tedavin, üzme kendini inş. herşey yoluna girer... bu arada d.bakırdasın sanırım bende d.bakırdayım, senin dr. kimdi canım ??

canım neden bu ay kaldı senin tedavin, üzme kendini inş. herşey yoluna girer... bu arada d.bakırdasın sanırım bende d.bakırdayım, senin dr. kimdi canım ??

canım evet diyarbakırdayım benim doktorum talip gül adam işini çok iyi yapıyor gerçekten müthiş sonuçlar alınıyor ama başka yerde denemek istiyorum.. mayısta mı başlıyorsun canım?

hayırlı olsun canım transferin ne zaman olacak?inşallah sorunsuz rahat bir tedaviyle hamile kalırsın

3mayısta iğneler başlayacak adetimin 21.günü oluyor tahminen transfer 21-25 mayıs arası olurr...
pek umudum yok ilk denemem olacağı için ama çok istiyorum zaten yeni ameliyat oldum baya yıprandım son 6 aydır bebeğim inşallah daha fazla üzmez benii...

merhabalar herkese bende mayısın ilk haftası 2. tedavime başlayacağım umarım bu sefer başarılı oluruz hepimiz sırayla sonuçlarımızı yazarız buraya hepimizin tedavisi hayırlı olur inşallah.

İNŞALLAH ilk denemeniz olumlu sonuçlanır da 6ayın yorgunluğu aldığınız güzel haberle uçaaar giderrr..Ben de mayıs 4-5gibi başlıycam, İNŞALLAH adette bi gecikme olmazsa RABBİM hepimiz için hakkımızda hayırlısını nasip etsin

merhabalar herkese bende mayısın ilk haftası 2. tedavime başlayacağım umarım bu sefer başarılı oluruz hepimiz sırayla sonuçlarımızı yazarız buraya hepimizin tedavisi hayırlı olur inşallah.

Benim de kısmetse 3.tedavim olucak İNŞALLAH sayfamızda birbiri ardına hamiş haberlerimizi paylaşırız,RABBİM kimsenin emeğini boşa çıkartmasın(aminnn)

ASALETLİM şimdiki tedavin sanırım 3.olucak...Orada da 3.tedavide 2embriyo koyuyolar dimi...İNŞALLAH gördüğün rüyan gerçekleşir ve burdan hamiş haberini bizlerle paylaşırsın,sağlıkla geçirdiğin 9ay sonunda da sağlıkla bebişini kollarına alırsın İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…