hosbulduk arkadasim.... dusugumun sorununu sordun sanirim gebeligim 9 haftalikti 9 haftaliga kadar bebegim ultrasyonda gorunmedi haftada 3 kez kan veriyordum surekli kontrol altindaydim artik bana zarar vermeye baslamisti doktorum igne vurup dusurecegiz demisti igne vuruldu dusmedi iki hafta daha gebeligim surdu surekli kanamam oluyordu igneden sonra doktorlar bile sasirmisti niye dusmedi diye ve sonra bir aksam oturuyordum farkinda bile degildim vucudum uyusuktu oyle yorgundumki yattimmi oturdummu kalkmak istemiyordum o aksam hic farketmeden fena sekilde kanamam baslamisti heryer kanda kalmisti sabah gittim doktora kan verdim sonra doktorumun yayina gittim negatif dedi bebek dusmus dedi o an bir yikim daha yasadim pisikolojim altust oldu yeni yeni toparlandim....cok uzun yazdim :)
canım benim çok çok geçmiş olsun....bir taraftan tutunabilmesi senin için ayrı bir avantaj..inşallah bu sefer herşey yolunda gider..benimde 6 ay önce tüp bebek denemem olmuştu kimyasal gebelik oluşmuştu..inşallah bu sefer sorunsuz tam bir gebelik geçiririz sen nerde yapmayı düşünüyorsun canım ben istanbul a gidip yaptırmayı düşünüyorum buradan umudum kesildi..
kızlar bende geldim topiğeee...
3 mayısta adetimin 21.günü iğneye başlıyorum bu ay benimde transferim olacak bir aksilik olmazsa:..
insallah allah hepimizin gonlumuzun muradini verir..... ben brukselde yasiyorum ve burda tedavi goruyorum tuttugu icin umudum var ama ya yine ayni seyleri yasarsam diye korkuyorum....bol bol dua ediyorum allah kabul etmeyecegi duayi kuluna ettirmezmis sende bol bol dua et arkadasim insallah senin de tedavin hayirli sekilde sonuclanir insallah tutar seninde....bu arada sen nerde yasiyorsun
merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza mayısta bende tüp bebeğe başlıyacam benim ilk olacak inşallah hayırlı olur bu ay hepimize
hayırlısıyla pozitif olurda bizlere umut olursunuz inşallah ben haziranda düşünüğyorum inşallah aksilik çıkmazsa
canım ben ilk tüp bebeği ankarada yaptırdım sonuç negatif şimdi istanbula gidiyorum doktorum bir sürü tahlii istedi neden olmamış ona bakıyoruz merkez çok önemli tabi ama hepsi allahtan hayırlısı allah isteyen herkese versinnnn
dualarım hep sizinle inşallah geçmişte yaşadıklarını bir daha yşamazsın..bizim birbirimize ettiğimiz dua makbulmüş..ben diyarbakırda yaşıyorum buranın en iyi profesörüne yaptırdım ilk denememi ama bana göre iyi bir seçim değildi bakalım..
sanırım benimkide haziranda olacak benim bu ay askıya alındı..inşallah hepimiz umut oluruz birbrimize
canım neden bu ay kaldı senin tedavin, üzme kendini inş. herşey yoluna girer... bu arada d.bakırdasın sanırım bende d.bakırdayım, senin dr. kimdi canım ??
hayırlı olsun canım transferin ne zaman olacak?inşallah sorunsuz rahat bir tedaviyle hamile kalırsın
hayırlısıyla pozitif olurda bizlere umut olursunuz inşallah ben haziranda düşünüğyorum inşallah aksilik çıkmazsa
3mayısta iğneler başlayacak adetimin 21.günü oluyor tahminen transfer 21-25 mayıs arası olurr...
pek umudum yok ilk denemem olacağı için ama çok istiyorum zaten yeni ameliyat oldum baya yıprandım son 6 aydır bebeğim inşallah daha fazla üzmez benii...
merhabalar herkese bende mayısın ilk haftası 2. tedavime başlayacağım umarım bu sefer başarılı oluruz hepimiz sırayla sonuçlarımızı yazarız buraya hepimizin tedavisi hayırlı olur inşallah.
insallah hersey yolunda gider hepimizin tedavisi pozitif olur insallah.....arkadaslar sizinle bisey paylasmak istiyorum ben tedaviye basladigimda ilk taze embriyo koyuldu taze embriyo bir taneydi tutmadi bir ay sonra dondurulmus bir tane embriyo koyuldu koyulduktan sonra ben bir gece ruyamda bebegimin tuttugunu ama ultrasonda gorulmedigini gordum.ve gercekten ruyam cikti hamile kaldim ama bebegim gorunmedi. bir kac gun once yine bi ruya gordum arkadaslar insallah o ruyamda gercek olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?