mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

inş. hepimiz güzel sonuçlar alırız... bnm de çok zor oldu yani ilk gün bişi anlamadım ama sorasında 1 hafta kendime elemedim yeni yeni ayaklandım.. mide bulantısı baş dönmesi ayy allah yardım etsin çok zor... ama çok şükür 4 denemelik dondurulmuşşş... bakalım kısmet.... ben bütün iğnelerimi karnımdan kendim yaptım lucrin ve pregon kullandım....

Yaa benim bide anlamadığım, şu 3.gün ya da 5.gün transfer yapılma durumu:44:..Buna doktor mu karar veriyo..Yani 3.gün transfer yapıcak olan doktora '''yok ben 5.gün istiyorum'' deme şansımız var mı,
Benim 2 tedavimde de 3.günde transfer yapıldı ,o yüzden merak ediyorum açıkcası..5.gün embriyosu(sanırım blast deniyor)daha mı iyi oluyo kiiii:44:

Bu arada İNŞALLAH su toplama durumun fazla değildir de, sen de hamiş mayıs güzelleri arasına adını yazdırırsın

CAZİcim ben de ilk denememde puregon kullanmıştım,2.de de gonal-f...
Sanırım bu 3.de de menagon kullancakmışız...Eeee çeşit olarak denemediğim kalmasın bariiiii...

hayırlı olsun minnasu ilk tedavin olduğu için çok daha heyecanlısındır kesin listeye beni de eklediğin için teşekkürler canım

rica ederim inşallah o listeden hamile listemize transfer olursun canım benim ben ilk denememi 6 ay önce yaptım olumsuz bu ay yine başlayacaktım ki kist çıkmış o yüzden hazirana ertelendi

canım benim tedavim mayıs sonu gibi başlayacak Allah izin verirse beklemedeyim
senin tedavin hayırlı olsun canım inş. sonucu güzel olur bebişine kavuşursun

bocukk canım valla valla bilmiyorum çok detaya inmedim ama eşimde sağlıkçı gerektiği zaman yasalara uymayabiliyor yani hastada bir sorun teşkil etmediğinde yasa felan dinlemez eşim...yani çok sorun olmaz..zaten çokta araştırmıyorlar eğer ki hasta şikayetçi olmazsa tabi.. çocuk hasretiyle yanan bir kadının bir yerine ikiz yada üçüz oldu diyede şikayetinin söz konusu olabileceğini düşünmüyorum yani ben enazından etmem başım üstünde yeri var kerataların

canım geçen gün bende doktoruma sordum blasta kendimiz mi karar veriyoruz eğer öyleyse benimde beşinci gün olsun dedim doktor yok bizim elimizde değil o emriyoya bağlı eğer blast olma durumu varsa çok hücreliyse bekletiyoruz beşinci güne ama yoksa hemen üçüncü gün yerleştiriyoruz

BEBEKDELİSİ canım merhabalar...Tedaviniz başladı mı,dondurulmuşlarla mı yoksa tekrar en baştan mı başlıyorsunuz tedaviye...İNŞALLAH bu sefer miniğin gelip,göbüşüne konuverir

merhaba boncukk canım mayısın 20 gibi başlıcaz dondurulmuş 3 tane 5.gün embriyomuz var onlarla denicez bu sefer çok teşekkür ederim canım inşallah sen benden önce hamile kalırsın

anladım cnm çok teşekkür ediyorum

rica ederim inşallah o listeden hamile listemize transfer olursun canım benim ben ilk denememi 6 ay önce yaptım olumsuz bu ay yine başlayacaktım ki kist çıkmış o yüzden hazirana ertelendi

selam minnasu benimde polip oluşmuştu ocak başında histereskopi ile aldırdım polip i senin kistin nasıl tedavi olacak ilaçlamı yoksa ameliyatlamı öptümm

canım benim bugün evet 5.günüm şükür . Ben yurt dışında olduğum için sanırım farklı tedavi uygulanıyor . Kalçadan vurulan epey yakıyor puregon 200 ml vuruluyorum.Koldanda aynı vakitte yani kalça bittiğinde oturuyorum hemşire kola geçiyor (ben kendim vuramam nerdeee...)koldanda decapeptyl vuruluyorum ama bu çok daha fazla yakıyor.Bir gün sağdan bir gün sol taraftan vuruluyor iğneler . Sizin yazdıklarınızda hiç böyle birşey okumamıştım bakalım sonuca ulaşalımda acı sızı hiç önemli değil . Doktor bana erkek infertilitesi olduğu için umutlu ve 3 embriyo transfer etmeyi düşünüyorum burda sınırlama yok şükür ve doktorun öneriside ya 2 ya 3 oldu bana uzun boylusun ikiz bile tutsa rahat taşırsın dedi umarım tutarda bir yada ikisi tutsa yeter inşallah. İnşallah Allahım bu ay tedavi olacakların hepsinin göbişlerini doldursun inşallah sırayla güzel haberler verelim umut olalım birbirimize canım ... Hepimize kolay gelsin ..

inşallah ikiz haberi alırız senden .evet boyda önemli sanıyorum yerleri geniş oluyor öyle olunca.

ben henüz karar vermedim zamana yada nerede olacağına fakat bende tedavi düşünüyorum.erkek faktörlüyüz bizde.

selam minnasu benimde polip oluşmuştu ocak başında histereskopi ile aldırdım polip i senin kistin nasıl tedavi olacak ilaçlamı yoksa ameliyatlamı öptümm

a.s bebekdls benim kistim için doğum kontrol hapını verdi doktor ben onu da kullanmıyorum soğan suyu içiyorum şimdilik ama inşallah geçecektir

Ben tedavi öncesi ultrason+kan tahlili (hormon ve guatıra baktılar) yaptırdım ama Türkiyede hsg de isteniyormuş canım
Hadi inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz burdan bizimde erkek infertilitesi canım
saol arkadaşım inşallah hepimizin bu yolculuğu hamilelikle devam eder

kıslar artık doktorlar bizi tüpe ikna etmek için herşeyi kabul ediyolar azıcık naz yapın..

günaydın herkeseee,son bir gün ....yarın yani 21.günümde iğnelerim başlıyor çok stresliyim galiba korkuyorum iğnelerden(
irem,aren transferleriniz yapıldı mıı?
ben bugün tekrar doktora gittim son kontrol olsun dedi tekrar su aldı yarın sabah saat 8:45 te transferim var dualarınızı eksik etmeyin üzerimden

ben biraz listeye ekleme yapmıştım ama minnasu pek sevmedi galiba kızlar liste işi geçen sene çok şans getirmişti kızlar diğer sayfalardan formatını çalsak mı???
bugün doktorum su aldıktan sonra 2 saat hastane de yattım yanımda maddi durumdan ötürü tüp yapamamış onun yerine aşılama yapan bi bayan vardı yasa çıktıktan sonra izmirde 4 embriyo transfer etmişler 1 den fazla tuttarsa doğumu burda yapacaksın die şart koşmuşlar dolayısıyla kimseye yayılmıyo durum değişik bi mantıkkkcezadanda yırtıyolar boncukkkummmm
canım bu su toplama işi insan hayatını mahveden bişey seni çok çok ii anlıyorum bu sefer çok kötü olmadım ama gecen sene ömrümden ömür gitti bak senin ki ertelemiş benim ki dondurulmuşlarda şans azalıyo die illa transferi yapıcam dedi hamile kaldığında 9. ayında bunları yaşayacaksın işte dedi yemin ederim kıslar bana transfer yapmayın ben çocuk istemiyorum die yalvardım bana gülüp geçtilerrr
evet canım blast embriyo deniliyo yani biraz daha avantajlı 2-4-8-16-32 hücreli olmuş oluyo dolayısıyla 32 hücreli olması tutunmasını kuvvetlendiriyo embriyonun gidişatına göre 3yada 5 olmasına karar veriyolar bozulmayacak gibierse devam ediliyor benim gecen sene 20 yumoş toplandı 13 blast kaldı 2 denemede toplam 3 blast verdilerde noldu hiçbişeyyyyyy şans canım başka hiçbişey değil hiç düşünme bunları
tedavi öncesi gereken kan tahlillerini yazabilirmisiniz arkadaşlar.

tedavi öncesinde benim bildiğim kan tahlili yok canım ya acaba ben mi yanlış biliyorum yoksa bana yapmadılar mı noluyor nerdeyim ben kimim???
şaka bi yana canım benim bildiğim tedavi devam ederken e2 ve plh bakılıyor başkasından haberim yokkkk

bi de kıslar ben sürekli uyuyorum 24 saatin 19-20 saati uyuyarak geçiyor onun için arada bir girip bu kadar uzun konuşup gidiyorummmmm
uyku hallerim bitsin bakın benden kurtulabiliyomusunuzzz??

kızlar merhaba.bende bugun lucrine basladım.ben tüm iğnelerimi göbekten olucam çünkü kollarım mosmor oluyor ama göbek o kadar acımıyor.doktorum uygundur bi sakıncası yok dedi.iğneleri eşim yapıcak ama az önce denedi sanki enjektörün içinde kalıyo bi kısmı biz doğru yapamadık mı acaba.sonra olmadı dişye bikaç kez daha doldurup enjekte etti yine aynı sonuç oldu.dedim yarın bi sağlık ocağına gidip yaptıralım sende gör öyle yap.insallah bi sorun olmaz.transferim de bu ayın sonunda bitmiş olucak bi aksilik çıkmazsa.bugun muayenem vatdı ve tahlillerim yapıldı,kistim erimiş.tedavşiye engel biş durum kalmadı şimdilik.allahım hayırlısını versin hakkımızda.bebeklerimiz sırasıyla gelsin bu hepimiz böyle olalım insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…