Merhabalar Caziii...Bi arkadaşımız daha var aramızda ,senin gibi su toplaması sorunu yaşayan,onun da yumurtaları geçen gün toplandı,daha önce ki denemesinde daha kötüymüş ama bu sefer daha iyi olduğunu söyledi ...Kendisi de gelince daha detaylı anlatır zaten...
Şimdi senin embriyoların hazır ,sadece transferi bekliyosunuz öyle mi tatlım..Hadi bakalım hayırlısı, umarım güzel sonuçlar alırsınnn
canım doktoruma soruyorum embriyolarım nasıl die çok iyi bi sorun yok 5. güne gidicez balst yapıcaz onları merak etme sen diyor başka bişey demiyor kaçtane kaldı inan bilmiyorum 2 tane transfer edilecek ama geri kalanları donduracak mıyız ücreti ne kadar tekrar transfer ne kadar ya acemi olmayıp sormama rağmen cevap alamıyorum
yarın muayeneye gidicem su toplama durumuma göre transfer olacak yada haziran güzelleriniz iki tane olacak :)))
hayırlı olsun minnasu ilk tedavin olduğu için çok daha heyecanlısındır kesin listeye beni de eklediğin için teşekkürler canım
canım benim tedavim mayıs sonu gibi başlayacak Allah izin verirse beklemedeyimUHDEcim senin tedavin ne zaman başlıyo
bide bişey diycem kızlar,bizim listenin yanına acaba herkes hangi aşamada olduğunu yazsa mı...Yani tedaviye başladı,yumurta toplandı veya transfer yapıldı gibi...Birbirimizi ordan takip ederik, olurmu ki
senin tedavin hayırlı olsun canım inş. sonucu güzel olur bebişine kavuşursunmerhaba hnmlar... tedaviniz hayırlı uğurlu olsun inş.. rabbim hepimizin yüzüne güler...
bn 2 aydır uzatmalı bi şekilde bu tedavideyim.. 2 ayilaç kullandım .. 10 gün önce yumurtalarım tıoplandı ama transferim inş bu ay olacak çünkü fazla ymurta oluşumundan karında sıvı toplanması denen bi hastalık oluştu bende.. dr transferi ertelememizin uygun olduğunu söledi... hayırlısı artık...
Aaaa hadi yaa doktorlar kabul ediyolar mı..Ama yasa var mesela tek embriyo koyması gerekirken 2tene koydu 2side tuttu diyelim,araştırınca ortaya çıkmaz mı,2tene koymuşlar diye ..Yoksa 2tene koyunca 2side tutsa bile sonra birini alıyolar mı,yoksa yasaya uymadıkları için ceza almazlar mı. .
Neyse benim biraz aklım karıştı,:44:Allahtan bu sefer zaten 2tene koycaklardı ,yoksa hayatta konuşamazdım doktorla
Yaa benim bide anlamadığım, şu 3.gün ya da 5.gün transfer yapılma durumu:44:..Buna doktor mu karar veriyo..Yani 3.gün transfer yapıcak olan doktora '''yok ben 5.gün istiyorum'' deme şansımız var mı,
Benim 2 tedavimde de 3.günde transfer yapıldı ,o yüzden merak ediyorum açıkcası..5.gün embriyosu(sanırım blast deniyor)daha mı iyi oluyo kiiii:44:
Bu arada İNŞALLAH su toplama durumun fazla değildir de, sen de hamiş mayıs güzelleri arasına adını yazdırırsın
BEBEKDELİSİ canım merhabalar...Tedaviniz başladı mı,dondurulmuşlarla mı yoksa tekrar en baştan mı başlıyorsunuz tedaviye...İNŞALLAH bu sefer miniğin gelip,göbüşüne konuverir
anladım cnm çok teşekkür ediyorumamiiiiinnnn arkadaşım amiiiinnn benim gittiğim merkezde 35 yaş altına yasa gereği 2 embiriyodan fazlasını yükleyemiyolar 2 embiriyoyuda imza karşılığında yüklüyolar ama 35 yaş üstü 2den fazla yüklüyebliyolar diye biliyorum
rica ederim inşallah o listeden hamile listemize transfer olursun canım benimben ilk denememi 6 ay önce yaptım olumsuz bu ay yine başlayacaktım ki kist çıkmış o yüzden hazirana ertelendi
BARBİEM bugün 5.günün sanırsam,aslında iğneleri göbüşten yapınca hiç acı olmuyo, senin ki niye kalçadan acaba:44:..Kolundan da hemşire mi vuruyo, yoksa sen yapabiliyomusun canım...Bu arada koldan lucrinde vuruyomusun...
Yumurtalık rezervi hormon testlerindeki fsh değerine göre, bide ultrasonda bakıldığında anlaşılıyor tatlım..Benim de ilk tedavimdeki doktor söylemişti ilk muayeneye gittiğim gün
inşallah ikiz haberi alırız senden .evet boyda önemli sanıyorum yerleri geniş oluyor öyle olunca.canım benim bugün evet 5.günüm şükür . Ben yurt dışında olduğum için sanırım farklı tedavi uygulanıyor . Kalçadan vurulan epey yakıyor puregon 200 ml vuruluyorum.Koldanda aynı vakitte yani kalça bittiğinde oturuyorum hemşire kola geçiyor (ben kendim vuramam nerdeee...)koldanda decapeptyl vuruluyorum ama bu çok daha fazla yakıyor.Bir gün sağdan bir gün sol taraftan vuruluyor iğneler . Sizin yazdıklarınızda hiç böyle birşey okumamıştım bakalım sonuca ulaşalımda acı sızı hiç önemli değil . Doktor bana erkek infertilitesi olduğu için umutlu ve 3 embriyo transfer etmeyi düşünüyorum burda sınırlama yok şükür ve doktorun öneriside ya 2 ya 3 oldu bana uzun boylusun ikiz bile tutsa rahat taşırsın dediumarım tutarda bir yada ikisi tutsa yeter inşallah. İnşallah Allahım bu ay tedavi olacakların hepsinin göbişlerini doldursun inşallah sırayla güzel haberler verelim umut olalım birbirimize canım ... Hepimize kolay gelsin ..
selam minnasu benimde polip oluşmuştu ocak başında histereskopi ile aldırdım polip i senin kistin nasıl tedavi olacak ilaçlamı yoksa ameliyatlamı öptümm
tedavi öncesi gereken kan tahlillerini yazabilirmisiniz arkadaşlar.
saol arkadaşım inşallah hepimizin bu yolculuğu hamilelikle devam ederBen tedavi öncesi ultrason+kan tahlili (hormon ve guatıra baktılar) yaptırdım ama Türkiyede hsg de isteniyormuş canım
Hadi inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz burdan bizimde erkek infertilitesi canım
kıslar artık doktorlar bizi tüpe ikna etmek için herşeyi kabul ediyolar azıcık naz yapın..mrb kızlar ilk tüp deneyimimde doktoruma özellikle iki embriyo transfer etmesiniistedim ikna ettik doktoru..ben ikinciye de eğer oluşursa iki tane ikisini de düşünüyorum doktorunuzla konuşun belki ikna olur çoğu zaten kabul ediyor herşey gönlünüzce olsun sizi hergün takip ediyorum heyecanla bakalım ilk hamilemiz kim olacak...benim olursa en son olacak o kesin çünkü haziran da olacak benim işlemler
ben bugün tekrar doktora gittim son kontrol olsun dedi tekrar su aldı yarın sabah saat 8:45 te transferim var dualarınızı eksik etmeyin üzerimdengünaydın herkeseee,son bir gün ....yarın yani 21.günümde iğnelerim başlıyor çok stresliyim galiba korkuyorum iğnelerden(
irem,aren transferleriniz yapıldı mıı?
Hadi bakalım heyecanlı bekleyiş sürüyoİNŞALLAH bu heyecan tedavinin sonunda yerini mutluluğa bırakır. ..İREMin transfer salı günü galiba,ama Aren kimi ben tanımıyorum mu ki
Bu arada belki daha önce sormuşumdur ama unutkanlığıma veriversenin tedavin ilkmiydi tatlım
ben biraz listeye ekleme yapmıştım ama minnasu pek sevmedi galiba kızlar liste işi geçen sene çok şans getirmişti kızlar diğer sayfalardan formatını çalsak mı???UHDEcim senin tedavin ne zaman başlıyo
bide bişey diycem kızlar,bizim listenin yanına acaba herkes hangi aşamada olduğunu yazsa mı...Yani tedaviye başladı,yumurta toplandı veya transfer yapıldı gibi...Birbirimizi ordan takip ederik, olurmu ki
bugün doktorum su aldıktan sonra 2 saat hastane de yattım yanımda maddi durumdan ötürü tüp yapamamış onun yerine aşılama yapan bi bayan vardı yasa çıktıktan sonra izmirde 4 embriyo transfer etmişler 1 den fazla tuttarsa doğumu burda yapacaksın die şart koşmuşlar dolayısıyla kimseye yayılmıyo durum değişik bi mantıkkkAaaa hadi yaa doktorlar kabul ediyolar mı..Ama yasa var mesela tek embriyo koyması gerekirken 2tene koydu 2side tuttu diyelim,araştırınca ortaya çıkmaz mı,2tene koymuşlar diye ..Yoksa 2tene koyunca 2side tutsa bile sonra birini alıyolar mı,yoksa yasaya uymadıkları için ceza almazlar mı. .
Neyse benim biraz aklım karıştı,:44:Allahtan bu sefer zaten 2tene koycaklardı ,yoksa hayatta konuşamazdım doktorla
canım bu su toplama işi insan hayatını mahveden bişey seni çok çok ii anlıyorum bu sefer çok kötü olmadım ama gecen sene ömrümden ömür gitti bak senin ki ertelemiş benim ki dondurulmuşlarda şans azalıyo die illa transferi yapıcam dedi hamile kaldığında 9. ayında bunları yaşayacaksın işte dedi yemin ederim kıslar bana transfer yapmayın ben çocuk istemiyorum die yalvardım bana gülüp geçtilerrrmerhaba hnmlar... tedaviniz hayırlı uğurlu olsun inş.. rabbim hepimizin yüzüne güler...
bn 2 aydır uzatmalı bi şekilde bu tedavideyim.. 2 ayilaç kullandım .. 10 gün önce yumurtalarım tıoplandı ama transferim inş bu ay olacak çünkü fazla ymurta oluşumundan karında sıvı toplanması denen bi hastalık oluştu bende.. dr transferi ertelememizin uygun olduğunu söledi... hayırlısı artık...
evet canım blast embriyo deniliyo yani biraz daha avantajlı 2-4-8-16-32 hücreli olmuş oluyo dolayısıyla 32 hücreli olması tutunmasını kuvvetlendiriyo embriyonun gidişatına göre 3yada 5 olmasına karar veriyolar bozulmayacak gibierse devam ediliyor benim gecen sene 20 yumoş toplandı 13 blast kaldı 2 denemede toplam 3 blast verdilerde noldu hiçbişeyyyyyy şans canım başka hiçbişey değil hiç düşünme bunlarıYaa benim bide anlamadığım, şu 3.gün ya da 5.gün transfer yapılma durumu:44:..Buna doktor mu karar veriyo..Yani 3.gün transfer yapıcak olan doktora '''yok ben 5.gün istiyorum'' deme şansımız var mı,
Benim 2 tedavimde de 3.günde transfer yapıldı ,o yüzden merak ediyorum açıkcası..5.gün embriyosu(sanırım blast deniyor)daha mı iyi oluyo kiiii:44:
Bu arada İNŞALLAH su toplama durumun fazla değildir de, sen de hamiş mayıs güzelleri arasına adını yazdırırsın
tedavi öncesi gereken kan tahlillerini yazabilirmisiniz arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?