mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

meryemce2 tarcin page arkadaşlarımız hoşgeldiniz inşallah hepimize hayırlı bebişli bir ay olur şu mayıs ayıha böylede şişin

inşallah dua kaoısının açık olduğu zamana denk gelmiştir alla hepimizin gönlna göre versin ikiz üçüz dörtüz beşiz biraz abarttım galiba

Merhaba Minnik; ben de histereskopi oldum-polipler vardi alindi. Ben de yumurta azligi var. Bu nedenle tup denemesi yapilacak. Bu arada sen ilk tup denemen oncesinde mi histereskopi oldun? Cunku rahim ici polipler -embriyonun rahme tutunmasini zorlastirabiliyor sanirim.

Çok teşekkür ederim arkadaşım; Allah hepimizin göbeğini sağlıklı sıhhatli bebeklerle doldursun inşallah desteğin için teşekkürler.. Bu arada sizinde tesa yoluyla sperm bulundu sanırım Erkek infertilitesi olması bizim hamile kalma şansımızı yükseltiyor diye biliyorum hepimize kolay gelsin!!

Canım burada hepimiz birbirimize destek ve duacı olucaz inşallah ilginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler

Evet canım tedavi nasıl olursa olsun sonuç önemli Allahın izniyle bizede Rabbim annelik duygusunu tatmayı nasip etsin inşallah...

arkadaşlar bişi sorucam ben 200 purogen ile başladım çokmu düşük yumurtlamama olasılığım varmı benim yaşım 30 incir ile destek yapsam zararı olurmu ??

Canım göbekten çok acımıyormu ? ya kıyamam bizim halimiz böyle çekiyoruz ama inşallah rabbim yüzümüzü güldürür. Benim bugün ikinci günüm hayatım benimde çok bilgim yok ilk deneyimimiz inşallah son deneyimimiz olur . Sizin sorun neydi canım ?

iremcim aklımız hep sende umarım ters bişey olmamıştır iyisindir,haberlerini bekliyoruz...bol bol kabak çekirdeği yee:)

canım benim çok sağol ya dün sabah kalktım telefonum bozulmuş evden eşimi aradım nasılsın filan diye konuştuk biraz karnım şişti hafif de midem bulanıyo dedim bunlar ohss belirtisi eşimde doktoru aramış doktor 12:30 da gelsin demiş biraz şaşırdım aslındA o kadar ilgi beklemiyodum gittim doktor yok aradım geliyorum seni masaya alsınlar dedi ben hala bişey anlamadım yine soydurdular götürdüler o meşhur masaya elime tekrar serum bağladılar ben ne olduğunu hala anlayamadım doktor geldi başıma dikildi ee sen o kadar kötü değilsin dedi yoo değilim dedim e eşin bana senden çok kötü bahsetti dedi yoo hafif demiş dedim hayır dedi çok dedi bana dedi işte bizim için ifadelerin çok önemi var filan dedi bende dedim eşim belki titizlenmiştir korkmuştur sonra oturdu spektulumu taktı anam ne acı doktor bey napıyosunuz dedim su topluyorum ddedi dondum kaldım neyse o acıyı çektim yatağa götürdüler en son tekrar geldi bak çok bişey yokmuş normalde ben sana bunu bugün yapmazdım dikkat edin dedi durdum duramadım doktor bey ben muayeneye geliyorum zannettim siz beni hemen masaya aldınız bana nasılsın die bile sormadınız dedim istanbulda kaç kere ultrasona alıp ondan sonra su topladılar kan bile aldılar yaaa gel de çıldırma 3 saat serum yedim üstüne çıldırdım kızlar :84:çıldırdımmmmmmmmmmmmm
bu sefer bebişlerim tutunursa şansına tutunacak söylüyorum sizeeeee

amin canım o kadr beklemeden sonra inş. bu sefer kavşuruz hepimiz...

canım geçmiş olsun inş. tutsunda acılar geçiyor zaten daha fazla acı çekmeyelim inş..

TARÇINcım İNŞALLAH geriden gelenlerde yetişir,sonrasında zaten doktorunun dediği gibi 1kaliteli embriyo oluşsa yeterli...RABBİM ol dediysen olucaktır...
Bu kimselere söylememe kararı benim de kafama çok taktığım bişey...Ben biraz düşük çeneliyim herkese anlatıyorum bu konuyu ama çevremdekiler bu sefer kimseye söyleme diyor,ne yapcam bilmiyorum ama benim ağzımda yine bakla ıslanmaz sanırsam

MERYEMCE hoşgelmişsin canım Gel bakalım şöyyyyle yamacımıza bizler sana destekte oluruz moralde veririz,yeter ki sen umutlu olİNŞALLAH hayırlı sonuçlar alırsın tatlım

merhaba kızlar.adetimin 18.günü yani 3 mayısta lucrine başlıyorum.koldan yapılacak.adet olana kadar.
doktorum yeditepeden cem fıcıcıoğlu.
yaşım28,eşim33 yaşında.sperm sayımız ve hareketliliğimiz az olduğu için tüp bebek deniyoruz.2010 ağustosta 1.denemeyi yapmıştım.uzun süre dinlendim,artık yeterli
paylaşımları hep güncel tutalım.şimdi folikasit ve coraspinle 3 mayısı bekliyorum.bu arada sizce ne tür şeyler yemeliyim.incir,çilek,süt ürünleri,günde 3litre su duydum.kaliteli yumurta oluşması için yararlıymış.bildiğiniz başka şeyler varmı,bu aşamada kullanabileceğimiz?

herkese bol şans.
sevgiler..

PAGE hoşgelmişsin aramıza canım...İNŞALLAH duandaki gibi böyle grupcak şubat anneleri başlığı açmakta nasip olur hepimize(amiiiiiiiiiiiiiiiin)Tedavin hayırlı olsun ,aklına takılan şeyler olursa yardımcı oluruz tatlım

arkadaşlar bişi sorucam ben 200 purogen ile başladım çokmu düşük yumurtlamama olasılığım varmı benim yaşım 30 incir ile destek yapsam zararı olurmu ??

BARBİEM doktor yumurtalık rezervine göre ayarlamıştır dozunu,benim yumurtalık rezervim az olduğu için daha yüksek doz kullanıyordum ama senin ki gayet iyi demek ki...Yumurtlamama ihtimalin olmaz,hiç merak etme,ama ben bu tedavimde her gün 2-3incir tüketmeyi düşünüyorum,sen de tüketebilirsin ,bi zararı olucağını hiç sanmam tatlım

İREMcim doktoruna çoook sinir oldum heeeeeAnlamadan,dinlemeden insan o masaya yatırlır mı,bide hiç bi bilgi vermeden pat diye su toplaaaaYuh yaniiiii,hiç acımıyolar insana bu doktorlar insan önce bi anlar,bi sorarÇok kızdım çooookNeyse tatlım vardır bunda da bi hayır diycez artık,İNŞALLAH su toplama olayın devam etmez tekrardan yaşamazsın böyle bişey,geçmiş olsun canım

canım yumurta rezervi demişsin benim ilk denemem zaten doktorda düşük dozla başlayalım deneyelim dedi. Senin yumurta rezervinin az olduğuna doktor nasıl kanaat getirdi bilmiyorum ama sonuçta hepsi sadece 1 tek sağlıklı embriyo için umarım hayallerimiz gerçek olur.Dediğin gini bende incir yiyeceğim bakalım inşallah faydası olur bitanem hepimize kolay gelsin herkesin bebişinin tutunacağı bir ay olsun inşallah bu ay.Birazdan 3. gün iğnemi vurulmaya gidicem dün çok canım yandı bakalım bugün nasıl olucak:18::18:

canım bişi sorucam yani toptam kaç günlük tedavi sonunda dozajı artırdılar ? ben 7 günlük iğne sonunda kontrole gidicem inşallah onun öncesi doktor gel falan demedi önümüzdeki perşembe günü ultrasona girip ne zaman çatlatma iğnesi yapılacağını ve toplama gününü söyleyecek ben belkide yurt dışında yaptığım için farklı bir yol izliyorlardır bilemiyorum çünkü puregon 200 yarısı kalçadan vuruluyor yumurta gelişimi için diğer yarısı koldan deri altından veriliyor . Ama kızlar ne olur bol bol tövbe istiğfar çekin bu yol mucize gibi hatta Peygamberimizin bunun için hadisleri var.Bir şahıs çocuğu olsun diye Peygamberimize gidiyor ve oda eşin ve sen bol bol tövbe istiğfar çekin diyor bu yol mucize gibi dilinizden düşürmeyin hatta bir hikaye anlatayım size burda bir bayan 45 yaşında ve 25 senelik evli denemediği yol kalmamış gebe kalamıyor tüp bebekde çok denemişler olmamış en son doktorlar gelme artık senin çocuğun olmaz demişler kadın başka bir doktora gitmiş ve kadın çok dindarmış ona bunu nasihat etmiş bol istiğfar et negatif düşünme bu ay Allahın izniyle olucak diye . Kadın geçtiğimiz hafta kızını dünyaya getirip doktoru arayıp teşekkür etmiş.Bol dua pozitif düşünce ve istiğfarı dilinizden bırakmayın ve inanın arkadaşlarım herşey çok güzel olucak Allahım gönlünüze göre versin her isteyen el açan biz kullarının dualarını geri çevirmesin inşallah !! AMİİİNN ..

Merhaba tatlim, ben de sinir oldum senin dr.a . Ama bazen de cok istedigimiz seyler,olmayacagini dusundugumuz zamanlar olur. Icten diliyorsun ama biraz umudun azaldigi icin, stresin azalir da olur yine. Allahin bildigi sey, sen kalbini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…