Kız nasıl dayanıyooon gerçi ben hala idrar testi yapma cesaretini bile bulamadım kendimde amaYok canım 30unda kan tahlil günü. Ama bugün tekrar test yaptım erken gebelik. Sırayla 5.6.7. Gün testleri. Var artık herhalde
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mayıs ayında tüp bebek başlayanlar gelin sonucu beraber bekleyelim
- Konu Sahibi Perim007
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ay ne bileyim düşük bir değer görmeye cesaretim yok benim de. Direk 30unda kendi hastaneme gidip orda yaptırıp doktorumun elinden sonuç almak istiyorum.Kız nasıl dayanıyooon gerçi ben hala idrar testi yapma cesaretini bile bulamadım kendimde ama
Hayırlı olsun canım inşallah hangi hastanede tedavi gördünAy ne bileyim düşük bir değer görmeye cesaretim yok benim de. Direk 30unda kendi hastaneme gidip orda yaptırıp doktorumun elinden sonuç almak istiyorum.
İstanbul Bahçeci Fulya’da doktorum Remzi AbalıHayırlı olsun canım inşallah hangi hastanede tedavi gördün
Fiyat olarak nasıl bahçeci ne kadar tuttuİstanbul Bahçeci Fulya’da doktorum Remzi Abalı
Off çok gitmişş kaç transfer var bu fiyatta çok fazla geldi bana bende dün başldımOrtalama 150 binim gitti ilaçlarla
Benim genetik tarama da var ama embriyo başına 325 Euro alıyor 2 tane gönderdik genetiğe 650 Euro verdim ayrıca kalan embriyoları dondurup 1 yıl saklama ücreti de ödedim. Kredi çektiğim için faiziyle birlikte bu meblayı bulduOff çok gitmişş kaç transfer var bu fiyatta çok fazla geldi bana bende dün başldım
Anladım şimdi umarım sağlıklı bir şekilde bebişinizi kucağınıza alırsınız. Allah tüm emeklerinizin karşılığını verir. Genetiğe toplama yapıldığı gün mü gönderdiniz? Ne kadar sürede geliyormuş. Bende dün başldım ve biz de aslında genetik taraması yaptırmak istiyruzBenim genetik tarama da var ama embriyo başına 325 Euro alıyor 2 tane gönderdik genetiğe 650 Euro verdim ayrıca kalan embriyoları dondurup 1 yıl saklama ücreti de ödedim. Kredi çektiğim için faiziyle birlikte bu meblayı buldu
- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
Hayırlı olsun kuzum. Bizim topikte yeni gördüm yazdığını da. Kararınız mübarek olsun hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. Oksapar da yakıyor. Ben onu kullandımKızlar merhaba iyi akşamlar benim tüp bebekle bir oğlum var kardes ıstıyoruz 22 mayıs da donmus transfer oldum 3. Gün embriyosu zaman gecmıyor ya
Amin canım Allah razı olsun. Toplama zamanı değil embriyo oluştuktan sonra hücre alıp yolluyorlar genetiğe. 5. Gün en son kalan embriyolar için arayıp genetiğe kaç tane gönderelim diyorlar siz tercih yapıyorsunuz. Ben iki tane istedim gitti yaklaşık 1 ay sonra falan sonuç geldi. Aradılar gelin diye ama o ara deprem olmuştu psikolojim baya bozuldu bende erteledim kendimi iyi hissedince bu ay başladık.Anladım şimdi umarım sağlıklı bir şekilde bebişinizi kucağınıza alırsınız. Allah tüm emeklerinizin karşılığını verir. Genetiğe toplama yapıldığı gün mü gönderdiniz? Ne kadar sürede geliyormuş. Bende dün başldım ve biz de aslında genetik taraması yaptırmak istiyruz
- 23 Mayıs 2023
- 383
- 631
- 23
- 28
Selam kızlar :) benim sonuçlar biraz karışık beta hcg sonucum pozitif ama beklenenden biraz düşükmüş 34 çıktı, pazartesi tekrar kan testi yapılacak onda sonucun artmasını bekliyoruz dedi. Ona göre net bisey soylenicek. Ama ben sonucu ilk gördüğümde heyecandan ağladım, sonuçta negatif değil inşallah pazartesiye kadar artar sağlıkla büyür
Olsun canım sağlıkla al da bebeğimi kucağına ödenir bi şekildeBenim genetik tarama da var ama embriyo başına 325 Euro alıyor 2 tane gönderdik genetiğe 650 Euro verdim ayrıca kalan embriyoları dondurup 1 yıl saklama ücreti de ödedim. Kredi çektiğim için faiziyle birlikte bu meblayı buldu
Hayırlı olsun canım inşallah artar değerin sağlıkla kavuşursunuz bebeğinleSelam kızlar :) benim sonuçlar biraz karışık beta hcg sonucum pozitif ama beklenenden biraz düşükmüş 34 çıktı, pazartesi tekrar kan testi yapılacak onda sonucun artmasını bekliyoruz dedi. Ona göre net bisey soylenicek. Ama ben sonucu ilk gördüğümde heyecandan ağladım, sonuçta negatif değil inşallah pazartesiye kadar artar sağlıkla büyür
İnşaallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsünOlsun canım sağlıkla al da bebeğimi kucağına ödenir bi şekilde
- 15 Mart 2017
- 412
- 306
- 103
Amiin kaderdaşımİnşaallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Tüp bebek tedavisine mi başlayacaksın canımArkadaşlar size bir sorum olacak. Regl olacak gibiyim eğer yarın olursa araya hafta sonu girecek ve pazartesi 4. günüm olacak. Bildiğim kadarıyla 2-3. günlerde gidiliyor. Bilgi verebilir misiniz?
- 15 Mart 2017
- 412
- 306
- 103
Evet inşallah başlayacağım. 2 aşılamadan sonra bu ilk tüp bebek denemesi olacak.Tüp bebek tedavisine mi başlayacaksın canım