• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında tüp bebek başlayanlar gelin sonucu beraber bekleyelim

Kız nasıl dayanıyooon 😂😂 gerçi ben hala idrar testi yapma cesaretini bile bulamadım kendimde ama 😂😂
Ay ne bileyim düşük bir değer görmeye cesaretim yok benim de. Direk 30unda kendi hastaneme gidip orda yaptırıp doktorumun elinden sonuç almak istiyorum.

Haklısın birde şimdi yaptırıp 2 günde 1 yükselcek mi yukselmicek mi stresine hiç girme drek yüksek gör sonra kese görmeye gidersin ❤️🥰

Off çok gitmişş kaç transfer var bu fiyatta çok fazla geldi bana bende dün başldım
Benim genetik tarama da var ama embriyo başına 325 Euro alıyor 2 tane gönderdik genetiğe 650 Euro verdim ayrıca kalan embriyoları dondurup 1 yıl saklama ücreti de ödedim. Kredi çektiğim için faiziyle birlikte bu meblayı buldu

Benim genetik tarama da var ama embriyo başına 325 Euro alıyor 2 tane gönderdik genetiğe 650 Euro verdim ayrıca kalan embriyoları dondurup 1 yıl saklama ücreti de ödedim. Kredi çektiğim için faiziyle birlikte bu meblayı buldu
Anladım şimdi umarım sağlıklı bir şekilde bebişinizi kucağınıza alırsınız. Allah tüm emeklerinizin karşılığını verir. Genetiğe toplama yapıldığı gün mü gönderdiniz? Ne kadar sürede geliyormuş. Bende dün başldım ve biz de aslında genetik taraması yaptırmak istiyruz

Kızlar merhaba iyi akşamlar 🌸 benim tüp bebekle bir oğlum var kardes ıstıyoruz 22 mayıs da donmus transfer oldum 3. Gün embriyosu zaman gecmıyor ya
Hayırlı olsun kuzum. Bizim topikte yeni gördüm yazdığını da. Kararınız mübarek olsun 💞🌸 hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. Oksapar da yakıyor. Ben onu kullandım

Anladım şimdi umarım sağlıklı bir şekilde bebişinizi kucağınıza alırsınız. Allah tüm emeklerinizin karşılığını verir. Genetiğe toplama yapıldığı gün mü gönderdiniz? Ne kadar sürede geliyormuş. Bende dün başldım ve biz de aslında genetik taraması yaptırmak istiyruz
Amin canım Allah razı olsun. Toplama zamanı değil embriyo oluştuktan sonra hücre alıp yolluyorlar genetiğe. 5. Gün en son kalan embriyolar için arayıp genetiğe kaç tane gönderelim diyorlar siz tercih yapıyorsunuz. Ben iki tane istedim gitti yaklaşık 1 ay sonra falan sonuç geldi. Aradılar gelin diye ama o ara deprem olmuştu psikolojim baya bozuldu bende erteledim kendimi iyi hissedince bu ay başladık.

Selam kızlar :) benim sonuçlar biraz karışık 😅 beta hcg sonucum pozitif ❤️ ama beklenenden biraz düşükmüş 34 çıktı, pazartesi tekrar kan testi yapılacak onda sonucun artmasını bekliyoruz dedi. Ona göre net bisey soylenicek. Ama ben sonucu ilk gördüğümde heyecandan ağladım, sonuçta negatif değil 🥲 inşallah pazartesiye kadar artar sağlıkla büyür ❤️

Olsun canım sağlıkla al da bebeğimi kucağına ödenir bi şekilde 😍🌸

Selam kızlar :) benim sonuçlar biraz karışık 😅 beta hcg sonucum pozitif ❤️ ama beklenenden biraz düşükmüş 34 çıktı, pazartesi tekrar kan testi yapılacak onda sonucun artmasını bekliyoruz dedi. Ona göre net bisey soylenicek. Ama ben sonucu ilk gördüğümde heyecandan ağladım, sonuçta negatif değil 🥲 inşallah pazartesiye kadar artar sağlıkla büyür ❤️
Hayırlı olsun canım inşallah artar değerin sağlıkla kavuşursunuz bebeğinle🤍

Arkadaşlar size bir sorum olacak. Regl olacak gibiyim eğer yarın olursa araya hafta sonu girecek ve pazartesi 4. günüm olacak. Bildiğim kadarıyla 2-3. günlerde gidiliyor. Bilgi verebilir misiniz?

Back