- 28 Eylül 2013
- 669
- 142
- 133
- 34
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #7.661
Cnm bnmde aynıydı şmdi kesildi çok şükür banada istirahat verdiler iğne yaptılar progestan başladılar sana bişey verdilermi korkma stres yapma sakın, su iç bol bol yat hep, eğilip kalkma çok, progesteron a baktılarmı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar mrb bugün adetinin 3.günü doktora gittim.tüm tahlillerimi yaptırdım aklınıza ne gelirse.rahim filmi de çektirmiştim herşey temiz.fakat çok moralim bozuluyor eşim de hareketlilik sıkıntısı çıktı normalde yüzde 50 olması gereken hareketlilik yüzde 35 çıktı.doktor çok büyük bir sorun değil dese de üroloji tavsiye etti.eşimin morali çok bozuk tabi benim de.fikri olan var mi boyle bizim gibi sıkıntı yasayan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin tatlım olursa Rabbim verirse ilk olacak hic üzülme benim için dua et eminim cümlesi icin ediyorsundur .sen nekadarlik evlisin ilkmi ikincimi yoksa?
Gece geldi benim kırmızılar. bugünde dr a gitmedim. pazartesi gidicem. Adetin 3. günü.
Kızlar mrb bugün adetinin 3.günü doktora gittim.tüm tahlillerimi yaptırdım aklınıza ne gelirse.rahim filmi de çektirmiştim herşey temiz.fakat çok moralim bozuluyor eşim de hareketlilik sıkıntısı çıktı normalde yüzde 50 olması gereken hareketlilik yüzde 35 çıktı.doktor çok büyük bir sorun değil dese de üroloji tavsiye etti.eşimin morali çok bozuk tabi benim de.fikri olan var mi boyle bizim gibi sıkıntı yasayan
Keçi boynuzu cnm hareketliliği arttırıyor, ve ilişkiden önce soğuk duş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde ilk olucak canim 7 aylik evliyim canim Allahim insallah verir sana da canim dua edicem senin icinde dr ne diyor peki durumunuzla ilgili canim ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Canim keciboynuzu suyunu sabah aksam icir ekstradanda pekmezini al yedir benim esim dr gitmidigi icin bende onlem amacli keciboynuzu suyunu ve pekmezini yedirdim bende corekotu bal tarcin yaptim sukur hamile kaldim insallah senin icinde bu ay oyle olur bitanem stres yapmayin uzulmeyin lutfen
Sen taze gelinsin Kıyamam sana maşallah hayırla al bebisini kucağına. Bize drlar olur diyo tüp yapin diyo bir sıkıntımız yok cok şükür sebepsiz diyorlat
Canım sok.eşini hic boyle görmemiştim ben hep kendinde sıkıntı ararken eşim de çıkınca çok kötü oldu. Gerçi ben dede myom vardı ameliyat oldum.moraller sıfır canim
Himmm hazirana gusel calismak icin kendini motive et ve inan kuzum dr git yumos takibi yaptir tatlim kendin yapamiyosan eger esinede keciboynuzu ben bu ay denedim bi degisiklik oldu sukurler olsun insallah saglikli bir sekilde kucagima alirim
Himmm tup dusunuyomusunuz peki ?
Bnde 3 aydr deniyorm olmyor hemsireym ona rağmen hersyi bkmekte kotu olyor acaba bumu şumu dye dye insan kendni her hastalga koyuyor. Allah yardmcimz olsn klomenle 3 yumrtam oldu 2si catladi. Bri duryo adetme 5 gün var dgeride catlar dye bklyorum. Gun asieiya da devam. Esimede avakado aldm e vtamni alsn die bakalm n olack rabbm hayrlani vrsn belkide snavmiz budur
Amin canim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. Aynen canim tedaviye devam. Zaten bende PCO var klomen kullaniyirum. Eşime de neredeyse 1 aydir kecoboynuzu Ozu yediriyorum. Rabbim Haziranda hayirli bebisler nasip etsin hepimize . aminnnn :)))
Şimdilik yok yani hadi gidip deneyelim diyen bir eşim yok :)bekliyorum tatlım .
Amin bitanem cok saol gusel dileklerin icin ben esime 1.5 ay araliksiz sabah aksam suyu ve ozunu icirdim birakma devam et canim benim
Esler hep boyle cnim ya ben 2 ay kendimi biraz yiprattim tek basima mucadele ettim pekmezi yemesini suyu hazirlayip onune koymadan yemezdi tek dedigi sen takip et ama canim insallah dogal yolla en kisa zamanda bebisine kavusursun canim ayaklar havada 1 saat bekleyip yumurtlama ve sonrasindaki 3 gun araliksiz devam ediyomusun canim neler yaptin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?