Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Bana bisey vermediler canim folik asit verdi sadece. Persembeye randevu verdi belki ozamana gecmemis olursa verir. Dun cok yorulmustum uzun yurumek iyi gelmiyor anladim bugun sabahtan beri hic bi is yapmadim uzandim surekli ve cok azaldi. Kahverengi geliyor bende acik pembe falan defil. Hayirlisi bakalim Rabbim sifamizi verir insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Keçi boynuzu cnm hareketliliği arttırıyor, ve ilişkiden önce soğuk duş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde ilk olucak canim 7 aylik evliyim canim Allahim insallah verir sana da canim dua edicem senin icinde dr ne diyor peki durumunuzla ilgili canim ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Gece geldi benim kırmızılar . bugünde dr a gitmedim. pazartesi gidicem. Adetin 3. günü.

Himmm hazirana gusel calismak icin kendini motive et ve inan kuzum dr git yumos takibi yaptir tatlim kendin yapamiyosan eger esinede keciboynuzu ben bu ay denedim bi degisiklik oldu sukurler olsun insallah saglikli bir sekilde kucagima alirim

Canim keciboynuzu suyunu sabah aksam icir ekstradanda pekmezini al yedir benim esim dr gitmidigi icin bende onlem amacli keciboynuzu suyunu ve pekmezini yedirdim bende corekotu bal tarcin yaptim sukur hamile kaldim insallah senin icinde bu ay oyle olur bitanem stres yapmayin uzulmeyin lutfen

Benimde ilk olucak canim 7 aylik evliyim canim Allahim insallah verir sana da canim dua edicem senin icinde dr ne diyor peki durumunuzla ilgili canim ?

Sen taze gelinsin Kıyamam sana maşallah hayırla al bebisini kucağına. Bize drlar olur diyo tüp yapin diyo bir sıkıntımız yok cok şükür sebepsiz diyorlat

Canım sok.eşini hic boyle görmemiştim ben hep kendinde sıkıntı ararken eşim de çıkınca çok kötü oldu. Gerçi ben dede myom vardı ameliyat oldum.moraller sıfır canim

Himmm tup dusunuyomusunuz peki ?

Bozmayin canim moralinizi bak dene faydasini goreceksin canim insallah boralinizi cok bozup hormon dengenizi bozmayin olur boyle seyler artik cok saglikli bir cagda yasamiyoz ki

Bnde 3 aydr deniyorm olmyor hemsireym ona rağmen hersyi bkmekte kotu olyor acaba bumu şumu dye dye insan kendni her hastalga koyuyor. Allah yardmcimz olsn klomenle 3 yumrtam oldu 2si catladi. Bri duryo adetme 5 gün var dgeride catlar dye bklyorum. Gun asieiya da devam. Esimede avakado aldm e vtamni alsn die bakalm n olack rabbm hayrlani vrsn belkide snavmiz budur

Amin canim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. Aynen canim tedaviye devam. Zaten bende PCO var klomen kullaniyirum. Eşime de neredeyse 1 aydir kecoboynuzu Ozu yediriyorum. Rabbim Haziranda hayirli bebisler nasip etsin hepimize . aminnnn :)))

Amin canim insallah evet zor ve sancili stresli bir surec olarak geciyo insallah bebisin sana gelir bu ay umutlarin bosa cikmaz tatlim keci boynuzunu denemeni tavsiye ederim tatlim

kızlar merhaba. bu ay bende rahim filmi çektireceğim. bende pco var. 2 aydır klomen ve çatlama iğnesi tedavisi görüyorum ve sonuç negatif. benim sormak istediğim hsg çekildiği ay tedaviye ara mı verilecek? oluşan veya oluşacak yumurtalara zararı veya gebeliğe çekildiği ay için engel mi? nooluuurrrr yardımcı olur musunuz?

Amin bitanem cok saol gusel dileklerin icin ben esime 1.5 ay araliksiz sabah aksam suyu ve ozunu icirdim birakma devam et canim benim

Şimdilik yok yani hadi gidip deneyelim diyen bir eşim yok :)bekliyorum tatlım .

Esler hep boyle cnim ya ben 2 ay kendimi biraz yiprattim tek basima mucadele ettim pekmezi yemesini suyu hazirlayip onune koymadan yemezdi tek dedigi sen takip et ama canim insallah dogal yolla en kisa zamanda bebisine kavusursun canim ayaklar havada 1 saat bekleyip yumurtlama ve sonrasindaki 3 gun araliksiz devam ediyomusun canim neler yaptin ?

Ben gecen ay sogan kürü yaptim bu ayda hayit hapi kullanıyorum yumurtlama gunlerinde belime yaki yapistirmistim ayaklari zaten hep diktim böyle işte :)

Selam kızlar.

benim bu sabah başka markadan yaptığım gebelik testinde de çift çizgi çıktı kızlar 5 dk içinde.
Ama ilk yaptığım 30 undakinde 2. çizgim çok koyuydu. Bu günki yaptığımda 2. çizgi belirgin belli ama rengi çok koyu değil pembemsi.
pzrtesi evime gittiğimde doktora gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…