Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ayyy cok sevindim artışta olmuş simdi o muhteşem sesi duyacaksınız inşallah kalp atışını yani:)benimde 4,5 günüm var daha da az olabilir belirtim kasik agrim ara ara ama bugünkü cok siddetli hatta sag bacagima vuruyo belimde aynen göğüslerde tık yok o cok ilginc iste herseferinde cok acir siser di onun dışında akintim yogun degil ama ikigundur aksamlari oluyo az az iste bu halim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallah yinede vardir canim benimmm :) iyi dusun iyi olsun bitanem ben anladimki bu surecte stres cookk kotu canim o yuzden rahat ol bitanem :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Insallah yinede vardir canim benimmm :) iyi dusun iyi olsun bitanem ben anladimki bu surecte stres cookk kotu canim o yuzden rahat ol bitanem :)

Ben alıştım elif artık 10 yıl oldu artık ama bu ay nedense pek umutluyum bide hayıt hapı içtim inanarak vesilen hu hap olsun Allahım dedim bakalim ne olcak?

İyi aksamlar Kizlar. Benim bugün catlatma ignesinden sonraki 21. Günüm. Adetini geceli 3. Gün. Ama hala kirmizilar gelmedi. Yarin Dr dan randevu aldim. Bakalim ne diyecek.

İyi aksamlar Kizlar. Benim bugün catlatma ignesinden sonraki 21. Günüm. Adetini geceli 3. Gün. Ama hala kirmizilar gelmedi. Yarin Dr dan randevu aldim. Bakalim ne diyecek.

İyi aksamlar canım inşallah hayirlisiyla seninledir bebeğin varmi peki belirtiler?

İyi aksamlar canım inşallah hayirlisiyla seninledir bebeğin varmi peki belirtiler?

Canim çarşamba günü test yaptirdim kanda negatif cikmisti. Var olmaz mi :))) kasik ve bel agrim var. Ara arada midem bulaniyor.

Dün sabah 6-7 damla kanamam oldu yine kuzum hcg 1490 çktı doktorr yAt diyorrrr Rabbime sığındm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım dikkat et kendine siz iyi olun dabyazmasaniz da olur.Allah sizi ve bebeklerinizi korusun canim

Ilk bebisin mi olucak yoksa ikincimi canim ? Bak suan uzuldum Allahim yardimcin olsun bitanem

Ilk bebisin mi olucak yoksa ikincimi canim ? Bak suan uzuldum Allahim yardimcin olsun bitanem

Amin tatlım olursa Rabbim verirse ilk olacak hic üzülme benim için dua et eminim cümlesi icin ediyorsundur .sen nekadarlik evlisin ilkmi ikincimi yoksa?

Kızlaarr, bildiğiniz gibi persembe gunu doktora gitmiştim. Yeni kan testi yapıldıgı için kan almadılar kontrol etti rahmimin içi şişmiş yerleşiyormus bebişim 4 haftalık oldugu için keseyi göremedi. Önümüzdeki perşembe tekrar kontrolüm var. Folik asit verdi onu kullanıyorum :)

Benim bi sorum olacak sizlere. 18 mayıs adetin gunumdu benim adet olmadım ama 20 sinden sonra lekelenmeler basladı kahverengi.. Hala da devam ediyor.. Akıntı gibi afedersiniz peçeteye sildikce görüyorum. Doktoruma anlattım kesinlikle dinleneceksin uzanacaksin iş yapmıyacaksın calısıyorsan bu dönemi atlatana kadar çalkşmamalısın dedı. Korkuttu beni. Bu düşüğün habercisimi? Ben cevremdeki kişilerle paylastım coğunun da 3. aya kadar benim gibi lekelenmesi olmus dinlen fazla yorma kendini ama cok da korkma diyorlar.. Aranızda bunu yaşayan var mı? Düşük riski var oldugu korkusu yuzunden tadını çıkaramıyorum

Cnm bnmde aynıydı şmdi kesildi çok şükür banada istirahat verdiler iğne yaptılar progestan başladılar sana bişey verdilermi korkma stres yapma sakın, su iç bol bol yat hep, eğilip kalkma çok, progesteron a baktılarmı?

Bende yatcam işte aynen bende tadını çıkaramadm bnm 6-7 damla pembe oldu kan gibi çok korktm

Kızlar mrb bugün adetinin 3.günü doktora gittim.tüm tahlillerimi yaptırdım aklınıza ne gelirse.rahim filmi de çektirmiştim herşey temiz.fakat çok moralim bozuluyor eşim de hareketlilik sıkıntısı çıktı normalde yüzde 50 olması gereken hareketlilik yüzde 35 çıktı.doktor çok büyük bir sorun değil dese de üroloji tavsiye etti.eşimin morali çok bozuk tabi benim de.fikri olan var mi boyle bizim gibi sıkıntı yasayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…