Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Cok tesekkur ederim cnm bilgilendirmen icin yarina kadar bekleyip kan testi yapayim insallah olumlu olurrr hersey hepimiz icin

canım şimdi bendeki sıkıntı bnm adet döngüm hep aynı değil 28-30 fln.
ama ocak ile şubat ayında 26 günlük döngüyle olmuş 6 martta olmuşum sonra 31inde olmuşum 25günlük döngüyle nisanda ise 30 günlük döngüyle olmuşum nisan 30da hasta oldum en son.

Ama benim evlilik sürecim çok zor şartlarda geçti 19 nisanda evlendim öncesinde çok gerildim stres oldum stresten değişmiş olabilir bu düzensizlik yani kalbimden geçen aslında 26lık döngünün bnm genel döngüm olduğu ama 28 alınıyor ya genellikle öle düşünürsekte yine regl günüm dündü ve hiç bişi olmadı. 30 günlük döngüyle olursam da yarını beklemem lazım. işte bu karmaşa yüzünden kan testi yapmak istemiyorum. Dünle bugün kasıklarımdaki ağrılarım çok hafifledi azaldı bazen sağa bazen sola çok az batıyor gibi oluyor. beyazımsı kıvamlı akıntım vardı dünle bugün oda yok. O yüzden 30 unda ya regl olursam die gidip kan testi yaptırmak istemiyorum. 16 mayısta göz damlalarımı kullanabilmek için yaptırdık kan testi gebelik varmı yok mu die değerim 2.0 çıkmıştı negatif die ilaçları kullanmaya başladım. O günde dahil olmak üzere biz yine çalışmalara devam ettik. O tarihten sonra bişi olmuşmudur bilmiyorum pufsss çok zormuş yaaa bebiş sahibi olmak insan heyecanlanıyor benm daha ilk denemem ama ben çok kırılgan duygusalım kırmızıları görcem die içten içe çok geriliyordum acep bu gerilmeden mi hasta olmadım diede düşünüyorum bazen diyorum nie böle kötümser bakıyorsun olumlu düşün belkide bir melek nasip etti RAbbin die ama bilmiyorum kızlar

Birde ben regl olacağım zaman sivilceler çıkardı bende ama bu ay acayıp fazla çıktılar sivilcesi çıkıp hamile kalan var mı bu belirti olabilir mi ?

Ama bu gün ilk kez gebelik testi aldım 31inde sabah ilk idrarımla yapmayı düşünüyorum eğer hala ki regl olmadıysam.

Yumurta takibi icin bence dr git kuzum bak ben bundan onceki ay ovulasyon testini beceremedim bu ay dr kntrolu olunca daha iyi oldu mesel sanada tavsiye ederim bak stres yapma simdiden baslama kuzum icine yeni umutlar yukle karamsar olma bitanem lutfen

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Cok tesekkur ederim cnm bilgilendirmen icin yarina kadar bekleyip kan testi yapayim insallah olumlu olurrr hersey hepimiz icin

Insallahh kuuzum hakkinda hayirlisi neyse o olsun bebisimizzz gelsin insallah ayy boyle senin gibi sabirli olanlara hayranim ben degil adet gecmesi adetten 4 gun once kan testi yaptirmaya hastaahaneye kosuyorumm hahahah :) Allahim herkesin gonlune gore istedigini versin kimseninde kucagi bos kalmasin insallahhhh

Canım ben her ay yumurta takibine gidiyorum 14:gün ve adetin her 3:günü gidiyorum hem de özele anlican iyi takipteyim ama nedense olmuyor.doktor ilişki günlerini bile söylüyor. Ama ovolasyon testi almadim eczanelerde var mi ya da netten mi sipariş etsem..neden olmuyor anlamıyorum.hsg de çektirdin bu ay.cumartesi günü eşim de tahlil verecek.daha ne yapmam lazım bilmiyorum; ((allah razi olsun senden iyi ki varsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba :)
Dün yaptıgım testte iki çizgi cok net cıktı sanırım hamileyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya kızlar bnde aldım test ama daha yapmadım hayatımda ilk kez yapcam yapınca ne kadar süre bekliyorsunz üzerinde 10dk sonraki çıkan sonuca güvenmeyin tekrar yapın diyor.
bazen 2. silik çıkıyormuş fln ama hamile çıkanlar oluyormuş böle durumlar olağanmıdır ?

stres bastı bna :18:

31ine nasıl durcam bilmiyorum :26::18:

Son düzenleme:

Canim eger dr kontrolundeysen balim hicc gerek yok ovulasyonaa bebegim yapacagin esine keciboynuzu suyu yapican hatta bugunden basla suyla pekmezde icir arti ben iliskiden sonra 2 saat ayagimi indirmedim hemende dus almamistim tatlim bide boyle dene esine sende sikinti yok ama erkekler daha stresli gergin ya benimkinde ise yaradi eger bu ay olmasaydi bende dr goturecektim ne demek ya birbirimizin yaninda olucaz her zaman sen uzulme saglikli beslen incir kaysi ye

Saol canım tavsiyelerine siddetle uyucam:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar anneler hamişler. ben 15 nisan da adet olmuştum . 2. günü dr a gittim yumurtalıklarıma baktı Femara verdi kullandım. adetımın 13. gunu tekrar ontrole gıttıgımde yumurtamın 24 mm oldugunu ögrendım. doktor ıgne vermedı ıse yaramaz bu yumurta catlamaz saglıksız ki hatta kist olur demişti. ben de çok üzüldüm ama yine de çatlasın die incir + havuç kürü uyguladım. bu sabah çok şiddetli ağrı ile uyandım direk dr gittim. vajinal usg ile yumurtamın çatladığını gördü dr :) oysa ki çatlamaz demişti çok düşük ihtimalle çatlar demişti.. ama neyse ki çatlamış. hala daha akıntım ağrım var .. sorum şu: yumurta takibi yaptırıp benım gibi yumurtası 24 yada daha fazla mm ye ulaşmış çatlamış ve hamıle kalan var mı? bu ay şansım var mı yok mu onu merak edıyorum doktor hayırlısı olsun ya olue inşallah dedi... tşk.

Öncelikle herkese merhaba; aranıza yeni katıldım.Bende 6 ay, aylık ıgne kullandım .2 ayda hap ıle korundum.2 aydırda korunmayı bıraktık.Gecenn ay kendımı hamıle gıbı hıssetmıstım fakat 05.05.2014 tarıhınde adet oldum.26-28 günde adet olmam gerekıyor.Fakat buhafta sabaha karsı sık ıdrara cıkıyorum.Normalde böyle olmazdı.3-4 gündür sabah saatlerınde uyandıktan sonra bulantım oluyor.Bırde dün göğüsumde ınanılmaz kasıntı oldu.bugun yok .sadece olacakmıs gıbı belımde agrı hıssedıyorum ve beklıyorum.2 gün önce test yaptım tek cızgı negatıftı 18-19 unda çalısma yaptık.bakalım bu ay ne olucak..babalar günü öncesi keşke olsa diyorum..Allahım hepimizin gönlüne göre versin..

günaydınlar kızlar ben geldim

Kızlar gece yatarken dua ede ede yattım Allahım nolur yarın cuma mübarek gün bana güzel haberler nasip et inşAllah bebeğim bana gelmiştir dedim. Ölecene uyudum. SAbah 7de uyandım ilacımı içtim ama Annemlerdeyim ben herkes yattığı için geri yattım. On olmamıştı 5 dk vardı uyandım rüyamda idrar testini yapmıştım ve çift çizgiyi görmüştüm. Bu bni etkilediği için yaptım testi kızlar yarın sabahı bekleyemedim. TAm onda alarm çaldı telefonun onu kapadım banyoya gittim kimse görmesin öğrenmesin die (ortada resmi bişe yokken kimseyi heveslendirmek istemediğim için ailem bilmiyor günümün geçtiğini fln) onda banyoya girdim idrarımı yaptım sabahın günün ilk idrarıydı. 3 damla damlattım testin hanesine çizgi çıkacak yerdeki kağıt gibi bişe ıslanmaya başladı islanırkende bir kırmızı belirginleşti ama 2.sı belirgin değildi sonra 2 dk sonra oda belirginleşti derken banyodan çıktım telime saate baktım 6 geçiyordu bnm testin 2. kırmızısıda vardı çok kıpkırmızı değildi. Sonra telde saat 10.11 geçiyorduki biraz daha kırmızı oldu 2. çizgide. Benim telefonum iyi kameralı bişi değil resmini çekip atmak isterdim ama. tam onda damlatmamışımdır teste çünkü tuvaletimi yapıp idrarı bir kaba almak zaman almıştır 4dk olmuştur 4 geçe damlatmışımdır 6 geçe 2. çizgiyi gördüm 11 geçe çizgi biraz daha kırmızıydı.

İçimde bir şey var bu testlerin yanılma ihtimali varmıdır pozitif gösterip kanda negatif çıktığı fln olur mu kendimi umutlandırmak sevinmek sonra hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum kızlar sevinemedim bile teste 2 çizgi gördüğüme. Annem uyandığı için hemen çıkıp gidip kan testi yaptıramadım onada söylemicem erkenden bilip hayal kırıklığı yaşamasınlar die olmazsa die.

ayy bn çok garip biriyim dimi başkası olsa yerimde kndini mutluluğa bırakmıştı bile ben böle sağlamcıyım işte ille sağlam kesin öğrenmeden kndimi mutluluğa bırakamıyorum :18:

Bebeğim bana gelmiş ol inşAllah

Canmmm yanılmaaa payı olabiliyor ama %98 gebesin :) kan verip kesinleştir mutluluğunu hayırlı olsn şmdiden :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…