- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #7.581
Günaydın arkadaşlar.bu ay yine hüsran ne yapsam olmuyor çok üzülüyorum: (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Batimi 3 gun gecti hala regli olmadim evde test yaptim negatif cikti ne yapsam ki bu arada adet dongumde duzenlidir
Kuzum noldu kirmizilar mi geldi ? Uzulme nolur boyle yapma canim olacak umudunu kaybetme lutfen bak aglarim bende uzulurummm
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Evt canım her zamanki gibi.bir.de okuldayim o kadar agrim var ki..uzulmemek elde değil ama elden de birşey gelmiyor.ne zormus hamile kalmak..
Saol canım orası öyle tabi.vardır bir zamanı ama anlamıyorum niye olmuyor..
Hayirli sabahlar arkadaslar.. devet hastanesinde bi tanidik araciligiyla randevu almistim. Hemsire bana 5-6 haftalik olsun oyle gel ultrasonda daha gorunmez bos gebelik der gonderirler dedi. Kan testinde bos gebelik ihtimali olurmu ya 😒 özelden bi arkadas araciligi ile randevu aldim oraya gidicem bugun. Napsam arkadaslar gorunur mu ultrasonra korkuttu beni ya
Bana bi cevap verirmisiniizzz :))
Ne kadari ki senn kuzum ben kacirdim sanirim
Bana bi cevap verirmisiniizzz :))
Canım son adet döneminden hesaplarsam 4 hafta cıkıyor. Kan testı pozitif cıktı bugun özele gıdecez. Alttan bakarmı cok korkuyorum ben bayan doktor bulamadım erkege gıdecegım.. Bide sormam gereken kullanmam gereken ilac var mı. Folik asit gerekiyormu her gebelikte
Canım son adet döneminden hesaplarsam 4 hafta cıkıyor. Kan testı pozitif cıktı bugun özele gıdecez. Alttan bakarmı cok korkuyorum ben bayan doktor bulamadım erkege gıdecegım.. Bide sormam gereken kullanmam gereken ilac var mı. Folik asit gerekiyormu her gebelikte
Canım 27 mayıs yaptırdım. 18 inde adet olmam gerekiyorda sadece lekelenmem oldu. Yanı 9 . Gununde yaptırmıs oluyorum degerim 202.7Benimde bugun 4+6 kuzum folik asit eczaneden al bugunden basla zaten dr gerekli tektikleri yapicak kuzum kan degerlerine felan bakicak stres yapma adetinin kacinci gunu yaptirdin degerin kacti kuzum
Alttan bakmaz keseyi gorrse canim ama alttan bakcm derse istemiorsan baktrmayabilirsn benm.doktorumda erkek erkekler daha guvenilir emin ol o sana solicek ilac vs icin zaten her gebelikte folik asit veriyorlar ben ole biliorm vucudndaki eksklikleri kaesilior
Canım 27 mayıs yaptırdım. 18 inde adet olmam gerekiyorda sadece lekelenmem oldu. Yanı 9 . Gununde yaptırmıs oluyorum degerim 202.7
Evet genelde öyle diyorlar erkek kadından daha iyi ilgileniyormus.. Test yaparlarmı bugun
Eger bi kez kan aldirdysan ikinciyide alirlar canim benm diger testleri kalp atisi duynca yaptilar erkek kesinlikle dha iyu
Iyiymis kuzum evet yapar test kan testi istemezsen bakmaz kuzum merak etme sen
Testin sonucunu hemen veriyorlarmı yani gidişat iyi veya kötü diye bişey diyorlarmı cpk merak ediyom.. Cok daha soru sordum kusura bakmayın :)
Eevet bitanem zor simdi sen yarin corek otu bal tarcin karisimina basla istersen canim tabi yumurta gelistiriyo esin icinde keciboynuzu pekmezi yada ozunu hazirla tatlim yeni cozumler uretmek lazim bitanem umudunu kaybedip lutfen karalar baglamaa
Zamani degildir oyle dusun Allah korusun hamile kalsan bisi olsa Allah im sn koru ole dusun hayirli zamanda gelir kuzun sen merak etmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?