- Emoji Skoru
- 472
- Puanlar
- 128
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
canım valla 2 ay önce ben klomen +ovitrelle igne kullandım . tabi eşimle kavga ettik sadece 1 kere oldu tabi foss.bu ay nasıl bi taktik uygulayacagımı bilmiyorum acaba cinsel uyarıcı mı alsam hap
cinsel uyarıcı hap mı abowww valla diyem ben sana seni kocanın elinden biz bilem alamayız hahahaha
Adam korkuomu kiz acaba onda bisi cikar die sana belli etmio olabilir mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Himm benm tam adet gunum cuma gunu 382 idi pazar gunu test yaptrsm 980 kusurdu yani ole bir riskim yoktur dimiii
Yüce rabbim hepimize tüm isteyen evli çiftlere bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşaallah. Amin
Ne varki korkunun ecele faydasi yok ben korkmadim mi dun acaba bisi varmi die die 9 dogurdum tek basima en azindan ben ona destegim ya azcik insaf .ama bende elifsem laz inadi var bende onu doktora goturucem beynini somurucem gerekirse gidilecek yoksa kotu olur
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
canım hakediyolar iştede el mahkum köprü meselesi
valla bi dönem aklıma bile gelmedi degil.hep bu hormonlardan anne olma istegi nasıl önüne geçilemeyck bir his
Aa bide koteks kullan o iyi ben ondan cok memnunum digerlerini kullanamiyorum
ayyy hamiş hamiş bide piss kokar ki sana bir tane patlat ensesine gitsin
inş geçecek elifçim çok sağol kuzum dr bişeyin yok dese rahatlycam ama nerdeee bir hafta sonra gidelim diyor beyfendi
inşşaalah hakkımıza hayırlısı ovulüsyon testini ne zaman başlamalıyım ilk defa kullanacamda
olcak canım benim allahın izniyle inş benimde seninde burdaki gacılarında hepimizin olcak inşş
iki günde ikiye katlarsa oyle birsey olmaz
Ben gecen ay adetim bittigi an 8.gunden basladim biraz abartmistim 60 tane almistim netten uygundu die iyiki almisim bu ayda kullanicam :)
Ne varki korkunun ecele faydasi yok ben korkmadim mi dun acaba bisi varmi die die 9 dogurdum tek basima en azindan ben ona destegim ya azcik insaf .ama bende elifsem laz inadi var bende onu doktora goturucem beynini somurucem gerekirse gidilecek yoksa kotu olur
Evet haklisin sevilcek donem degil ama az adet oluom.die cok korkuyordm ben ama cok sukur pkosu olanda hemen gebe kalabiliorms bunuda ogrenmis olduk en azindan hamile kalabiliormsm bende
inşallah annneler günü hediyesi olsun bizede .tüm isteyenlere Rabbim versin hamile olanlarıda tez zamanda kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Ben gecen ay adetim bittigi an 8.gunden basladim biraz abartmistim 60 tane almistim netten uygundu die iyiki almisim bu ayda kullanicam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?