Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

canım valla 2 ay önce ben klomen +ovitrelle igne kullandım . tabi eşimle kavga ettik sadece 1 kere oldu tabi foss.bu ay nasıl bi taktik uygulayacagımı bilmiyorum acaba cinsel uyarıcı mı alsam hap

cinsel uyarıcı hap mı abowww valla diyem ben sana seni kocanın elinden biz bilem alamayız hahahaha

Adam korkuomu kiz acaba onda bisi cikar die sana belli etmio olabilir mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne varki korkunun ecele faydasi yok ben korkmadim mi dun acaba bisi varmi die die 9 dogurdum tek basima en azindan ben ona destegim ya azcik insaf .ama bende elifsem laz inadi var bende onu doktora goturucem beynini somurucem gerekirse gidilecek yoksa kotu olur

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Himm benm tam adet gunum cuma gunu 382 idi pazar gunu test yaptrsm 980 kusurdu yani ole bir riskim yoktur dimiii

kız manyağğğğ yine kuruyorsun senaryoları güzel düşün güzel olsun duymayayım bi daha böle şeylerr elimde kalırsın sonra

tatlım yenimi düşünmeye başladınız bebegi kaç aydır deniyosunuz tam olarak

ayyy hamiş hamiş bide piss kokar ki sana bir tane patlat ensesine gitsin

Dun gece bagirdim cok valla zaten sizlamam var.midem bulanio ilacida is yernde unutmusum sinir kupuydum ama adam hamileym die biside dmio zevkli is bi ben bagiriom

inş geçecek elifçim çok sağol kuzum dr bişeyin yok dese rahatlycam ama nerdeee bir hafta sonra gidelim diyor beyfendi

Allah askina bir haftaya belki bitecek normal degil adam de normal degil kan kaybindan gidicem de

inşşaalah hakkımıza hayırlısı ovulüsyon testini ne zaman başlamalıyım ilk defa kullanacamda

Ben gecen ay adetim bittigi an 8.gunden basladim biraz abartmistim 60 tane almistim netten uygundu die iyiki almisim bu ayda kullanicam :)

Ben gecen ay adetim bittigi an 8.gunden basladim biraz abartmistim 60 tane almistim netten uygundu die iyiki almisim bu ayda kullanicam :)

canım ovulasyon testi nasıl kullanılıyor hiç bilgim yok etkili oluyormu acaba:44:

Gitsn tabi canim.gitmemek die birsey yokkk sayim.yapilsn adamada sonrada doktor ona gore bisi der yaniii

Tabi canim ben bilmiyodum bak bunu

kızlar biz ilişkiye girdikten sonra eşimin dölünün bir kısmı içimden çıkıyor, sizce normal ölçüt ne ? yani bir kaç damla olması mı normal, benim bazen yatağı bile ıslatacak kadar geri çıkıyor, yada 5 10 dk yatsam bile ayağa kalkınca falan aşağı akıyor sizce bu tüplerin kapalı olmasının bir belirtisi olabilir mi cevaplarınızı bekliyorum

8. gününde çizgi silikmiydi yokmuydu canım .ilk yaptıgında ....silikkende ilişkiye giriliyomu ay ben hiç bişey anlamadım bu ovulasyon testinden.kafam b1 milyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…