Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

canım yaa nasıl hamilelik belirtileri başladımı uyku bulantı bende hiç olmadı kusma falan .kız çocuk anneyi yoruyomuş bulantı kusma çok oluyo derler

Yok sukur kusmadim ama basim donuo arada o kadar kuzum dr 3 4 gun sonra baslar dedide bakalim olmaz insallah ya yarin tekrar tahlil yaptiricam bakalim dr gerek yok dedi tahlile ama bn durmammm :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Verdim cnm kan ...bunca zaman bu ani bekledimm bu ay folik ast bile kullanmadm farkli bi ise grdim cok yogundum nete bile giremedm bu ay dusun ...ama cok bekledgm habere sevinemiyorm doktor korkuttu yatn tekrar gtcem iki gun gecsin oyle gel dedi insallh normal gebeliktr .... degerm.nasil szce ?????

canım benim adet döngüm 28 günle 30 gün arası oluyor her ay sabit değil o yüzden yumurtlama günümüde tam net bir şekilde heh şu tarihlerdir diyemiyorum ama 28 günlüğe göre 14 mayıstı o gün bizde çalışma olmadı. 30 a göre 16 mayıstı o gün göz doktoruna gittim. KAdın durduk yere yazdığım damlalar hamileler için sakıncalı dedi bnde dedim ben hamile değilim ya hamileysen fln yaptı belki bnm içime doğmuştur dedi hamileler için ciddi sıkıntı yaratıyor bak bnce kan testi yaptır öle kullan dedi tabi içime kurt düşürdüğü için ilk kez hamilelik testi yaptım ve negatif çıktı tabi O gün 16 mayıstı plansız aşırı istekle eşimle birlikte olduk. Biz bir var bir yok değil de istekli olduğumzda her gün yapıyoruz üst üste 2-3 gün oluyor sonra 1-2 gün olmuyor fln gbi. üst üste yapmanın azaltıcı etkisi varmıdır bilmiyorum bnde inan. Ama ite döngüm 28 ise bugün adet olmam lazımdı ki ben her ay adet olurum günleri ileri geri oynasada bugün olmadım döngü 30 günlük olabilir die ayın 30unu beklicem o günde adet olmazsam kndim evde test yaparım ona görede doktora giderim. Benim sol kasığımda böle bir ağrı var. benim adetlerim sancılıdır ve anlarım adet sancım gibi değil bunlar artık bebek mi yoksa üşütme fln mı bilmiyorum. Bunun dışında da en belirgin olarak göğüslerim şiş bastırınca fln acıo ve üstündeki damarların bir ikisi böle renk olarak belirginleşti ve uçtaki halkalı kahve rengiliği belirginleşti gibi geliyor. >Hadi ben bebiş istiyorum die psikolojik algılıyorum diyelim bunlardan eime bahsetmedim bile oda geçen gün dedi bu kez bi başka garipler gibi die :26: yinede kendimi umutlandırmak istemiyorum bakalım hayırlısı son 2 gün var bnm tarihe bakalım kırmızılar gelecek mi :18: yoksa

Hayirli sabahlar arkadaslar.. devet hastanesinde bi tanidik araciligiyla randevu almistim. Hemsire bana 5-6 haftalik olsun oyle gel ultrasonda daha gorunmez bos gebelik der gonderirler dedi. Kan testinde bos gebelik ihtimali olurmu ya 😒 özelden bi arkadas araciligi ile randevu aldim oraya gidicem bugun. Napsam arkadaslar gorunur mu ultrasonra korkuttu beni ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba canım,
Batın geçtiyse vakit kaybetmeden kan testi yaptırabilirsin benmde damarlar morarmış gibi böle çok belliydi gerçi şuan çok normal düzeldi bence kan testi yaptır triod ile ilgili inan çok bilgim yok canım yanlş bişi söylemek istemem İnşallah bebişin seninledir inşallah hamilesindir Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…