- Emoji Skoru
- 128
- Puanlar
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #7.161
Aminnn insallah bitanem insallah seninki seninle kalir benimkide gelir vardir insallaaahhh bekliycem sabirlaaa
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Ananas yeme dedi doktor ben sordm kanı sulandırdığı için yemesen iyi olr dedi kuzum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bnce yarn bi baktır hcgye :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy insallah canim ya bugun walla bende esimde topic topic gezdik cok var oyle kisiler insallah benimde oyle olurrr insallahhh cok dua ediyorum insallah bebegim benimledir saol canim yazdigin icin soledigin icin canimmm :)
Yumurtlama zamanki seninle yazisirken 18 gün yumurta oluştu demistin herhalde benim 16 gün ovude kirmiziyi yakaladim bugün 10 gün geçti üzerinden bugün gördüm silik çizgiyi Allahima şükür sen öyleyse en az iki günün var oluyor inş sende gorursun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yumurtlama zamanki seninle yazisirken 18 gün yumurta oluştu demistin herhalde benim 16 gün ovude kirmiziyi yakaladim bugün 10 gün geçti üzerinden bugün gördüm silik çizgiyi Allahima şükür sen öyleyse en az iki günün var oluyor inş sende gorursun
Bu arada battimiz ayniydi
Evet tatlim hesaplamalarima gore bende tuttum 9.gun yumurtlamadan sonra yani idrar testi negatif kan testide 4 insallahhh yukselir bebisim vardir insallahh :) senin icinde cok sevindim canim benim
Bende son 4 gündür yapiyordum testi dun çok çok silinti bugün biraz daha belirgindir benim ilk oglanda 6 gün geçmişti ama yine silinti ben bu arada ev tasidim iki gündür derbeder oldum bel agrisi klasik batmasi egiliyorum kutu açmak için dogrulunca basim donuyo dengem saati iyice
Bende son 4 gündür yapiyordum testi dun çok çok silinti bugün biraz daha belirgindir benim ilk oglanda 6 gün geçmişti ama yine silinti ben bu arada ev tasidim iki gündür derbeder oldum bel agrisi klasik batmasi egiliyorum kutu açmak için dogrulunca basim donuyo dengem saati iyice
Ya kizlar afedersiniz ama koyu jole kivaminda kahve rengi bisi geliyo ama cok koyu sünen bisi
Ayyy insallah yerlesmeyle ilgili biseydirrr senin bata kac gun vardi arzucumm ?
1 Hafta var canm aynisi yumurtlama zamanida olmustu
Peki canim ben az kaldi saniodumda bende hic olmuyo ole bi durumu yasamadim bilmiyomki kuzum acaba nedendir ki senin aklina ne gelio
Kasiklarimda bu ay baski hissediyorum ama psikolojik de olabilir biz bu ay iyi calisamadik nobetler falan hayirlisi hakkimizda O
Benimde diger tahlil sonuctarim hep 0.0 0.1 cikiyodu simdi bole cikinca umutlandim bakalim kismetimde nasibimde vardir insallah gelir bebisimde devlet hast.acile gitsene ayy ben bekleyemezdim senin durumunda olsam :)
İnan kendimi tutuyorum ama şimdi acile gitsem eşimde gelir oda öğrenir yıllardır hayalini kurduğum sürprizi yapamam sırf o yüzden gitmiyorum 😂 bizde çocuk oldu ben sürprizi düşünüyorum 😂
iPad 'den gönderildi
Ya kizlar afedersiniz ama koyu jole kivaminda kahve rengi bisi geliyo ama cok koyu sünen bisi
Ayyy suprizi hastahanede yasarsinizzz isteee :) sendeki sabira hayran kaldim ikincisine yaparsin suprizii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?