Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ananas yeme dedi doktor ben sordm kanı sulandırdığı için yemesen iyi olr dedi kuzum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi yaa cogu yerdede tutunmasi icin iyi oluru okudum neyse yemiyim o vakit azaltiyim :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Yumurtlama zamanki seninle yazisirken 18 gün yumurta oluştu demistin herhalde benim 16 gün ovude kirmiziyi yakaladim bugün 10 gün geçti üzerinden bugün gördüm silik çizgiyi Allahima şükür sen öyleyse en az iki günün var oluyor inş sende gorursun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada battimiz ayniydi

Evet tatlim ben ayin 13 ve ayin 14 unde yumurta aki gordumm simdi yumurtlama gununu hangisi baz almaliyim ?

Bu arada battimiz ayniydi

Evet tatlim hesaplamalarima gore bende tuttum 9.gun yumurtlamadan sonra yani idrar testi negatif kan testide 4 insallahhh yukselir bebisim vardir insallahh :) senin icinde cok sevindim canim benim

Evet tatlim hesaplamalarima gore bende tuttum 9.gun yumurtlamadan sonra yani idrar testi negatif kan testide 4 insallahhh yukselir bebisim vardir insallahh :) senin icinde cok sevindim canim benim

Bende son 4 gündür yapiyordum testi dun çok çok silinti bugün biraz daha belirgindir benim ilk oglanda 6 gün geçmişti ama yine silinti ben bu arada ev tasidim iki gündür derbeder oldum bel agrisi klasik batmasi egiliyorum kutu açmak için dogrulunca basim donuyo dengem saati iyice

Dikkat etsene kendine hamissindir yorma kendini esine yaptir agir isleri yaaa sen yapma o kadar Allah korusun bisey olur pisman olursun sonra kuzum

Benimde oyle afedersin wc gidince bile alttan bisi bicak batiriolar gibi oluyorum belim zaten kopuyo dun esimle markete ciktik her zamanki gittigim yol ama gelene kadar öldüm belim agirdi yoruldum anlamadim

Ya kizlar afedersiniz ama koyu jole kivaminda kahve rengi bisi geliyo ama cok koyu sünen bisi

Ya kizlar afedersiniz ama koyu jole kivaminda kahve rengi bisi geliyo ama cok koyu sünen bisi

Ayyy insallah yerlesmeyle ilgili biseydirrr senin bata kac gun vardi arzucumm ?

1 Hafta var canm aynisi yumurtlama zamanida olmustu

Peki canim ben az kaldi saniodumda bende hic olmuyo ole bi durumu yasamadim bilmiyomki kuzum acaba nedendir ki senin aklina ne gelio

Peki canim ben az kaldi saniodumda bende hic olmuyo ole bi durumu yasamadim bilmiyomki kuzum acaba nedendir ki senin aklina ne gelio

Kasiklarimda bu ay baski hissediyorum ama psikolojik de olabilir biz bu ay iyi calisamadik nobetler falan hayirlisi hakkimizda O

Kasiklarimda bu ay baski hissediyorum ama psikolojik de olabilir biz bu ay iyi calisamadik nobetler falan hayirlisi hakkimizda O

Ewet tatlim ya hakkimizda hayirlisi :):):):):)

İnan kendimi tutuyorum ama şimdi acile gitsem eşimde gelir oda öğrenir yıllardır hayalini kurduğum sürprizi yapamam sırf o yüzden gitmiyorum 😂 bizde çocuk oldu ben sürprizi düşünüyorum 😂

iPad 'den gönderildi

Ayyy suprizi hastahanede yasarsinizzz isteee :) sendeki sabira hayran kaldim ikincisine yaparsin suprizii :)

Bende bunun yolunu gözlüyorum yaa inşaallah minnak yerleşmeye çalışıyordur onun kanamasıdır. Bende de olsa bi ümit koşsam 😞 dün afedersiniz peçeteye pembe bir iki damla bişey geldi çok ufam damla ama o mudur ki acaba

iPad 'den gönderildi

Ayyy suprizi hastahanede yasarsinizzz isteee :) sendeki sabira hayran kaldim ikincisine yaparsin suprizii :)

Ben de kendime hayran kaldım inan ama varsa 3 haftalık ben 1 hafta önce test yaptım sence sabırlı mıyım 😂😂😂 ama var olduğunu biliyorum gibi rehavet var üzerimde sanki sonucu biliyorum inşaallahhhhhh yanılmam

iPad 'den gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…