Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

afiyet olsun kuzum burda bi yağmur dolu felaket çıkamadık dışarıya evde iyi oldu

Aynen buradada cok yagmur var romatizmalarim azdii ahahaha :) heryerim agiriyo balim yaaa :) amaaa soyle bisi var disaridaki yagmur niye bizim yemek yapmamiza engelki ahahaha

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Aynen buradada cok yagmur var romatizmalarim azdii ahahaha :) heryerim agiriyo balim yaaa :) amaaa soyle bisi var disaridaki yagmur niye bizim yemek yapmamiza engelki ahahaha

hahahaha :)) bizede bahane lazım ama bugün cumartesi bigünde yapmıyalım

Elif az önce haziran topigine bakiyordum orda adetine 5 gün kala kan testi yaptirmis biri cikmamis adeti 2 gün geçince idrar tahlilinde cikmis kan vermiş 110 cikmis değeri inş seninde öyledir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yarin buyuk gun benim icin. Adet gunum..mirac kandili ve niyetli olucam orucum bozulmazsa sayet insallah test yapicam pazartesi. Hayirlisi olsin insallah.

Ayyy insallah canim ya bugun walla bende esimde topic topic gezdik cok var oyle kisiler insallah benimde oyle olurrr insallahhh cok dua ediyorum insallah bebegim benimledir saol canim yazdigin icin soledigin icin canimmm :)

İnşallah kuzun seninledir dua ediyrm bisürü :) isteyen herkesin bebişi olsn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ohh ohh afiyet olsun sen yogurtta ye ben yiyorum butungun bide ananasss ayy dunden beri bir koca ananas yedimmm :)

Ananas yeme dedi doktor ben sordm kanı sulandırdığı için yemesen iyi olr dedi kuzum

İnşallah kuzun seninledir dua ediyrm bisürü :) isteyen herkesin bebişi olsn

Aminnn insallah bitanem insallah seninki seninle kalir benimkide gelir vardir insallaaahhh bekliycem sabirlaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…