Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Adetime bir gun kala tek cizgiyi gordum ne olacak halimiz Allahim cuma gününün mübarek üc aylarin yüzü suyu hurmetine bize de nasip et nolur

ayyy maşallah kuzucum maşallahhhh birde tekme atmaya başlasalar ohhh mis ne zaman cinsiyetlerini öğreneceksin?

Bilmyrm ki yaaa bi arkasam var burda onun 10. Haftada belli olmus ama ben bi kiz bi erkek hissediorm ki herkes ole dio ama bilmyrm kuzum yaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaaaa burcu bana kizmasin lutfennn ama solicemm dayanamiorumm cift cizgiyu gorduuu hastaneye gidior simdiii dua edin kzlar lekelenmesi var die cok korkuoo

ay gerçektenmiiiiiiiii çok sevindim ya yerleşme kanamasıdır korkmasın ya geç döllenme olmuş heralde maşallah nazar degmesin

Bilmyrm ki yaaa bi arkasam var burda onun 10. Haftada belli olmus ama ben bi kiz bi erkek hissediorm ki herkes ole dio ama bilmyrm kuzum yaaa

rabbim inşallah gönlüne göre verir tatlım 1 kızın 1 erkek bebişlerin olur

ayyyy bu cuma günü rabbim inşallahhh kalbine göre verirrr demek ki yerleşme kanaması yaşamış bu arada siz nereden haberleşiyorsunuz

Telefondan sekercim numaralarmz var birbirimizdee insallah oyledir cok korkuyor suan bakalim insallah guzel haberle donerr ben ona diorm kac gundr yap anlamio maymusss

inşallah hayırlı haberlerle gelir canım bizide haberdar edin mutlaka...bu arada whatsupp grubu kuralım ya burada yazışamadığımızda oradan haberleşelim

Adetime bir gun kala tek cizgiyi gordum ne olacak halimiz Allahim cuma gününün mübarek üc aylarin yüzü suyu hurmetine bize de nasip et nolur

Aminn bitanemm kirmizilar gelene kadar umudunu yitirme tatlim.lutfenn Rabbim en hayirlisini versin insallahhh

Aminn bitanemm kirmizilar gelene kadar umudunu yitirme tatlim.lutfenn Rabbim en hayirlisini versin insallahhh

Umudumu yitirmek istemiyorum ama elimde degil tek cizgiyi gorunce gozumden yaslar istemsiz bosalmaya basladi daha ikinci ayim cok erken yolun basindayim stres yapmamak lazim bunlarin hepsini biliyorum ama yine de uzulmemek elde degil

inşallah hayırlı haberlerle gelir canım bizide haberdar edin mutlaka...bu arada whatsupp grubu kuralım ya burada yazışamadığımızda oradan haberleşelim

Insllah canim benimm haber ederizz amann benim kocam bana whatsapp i yasakladi cok gicigim onaaa

bnce test yapma cnm bnde test yapınca ole oluoru m

Yapmayacaktm bu ay adetim gecene kadar ama zaten yarin adet gunum. Olsa cikardi hic degilse silik cikar diye dusunup yaptim ama.. kasiklarimdaki bir haftaya yakin olan agrilar neyin nesi bilmiyorum ama bebisin agrisi olmadigini ne yazik ki test gosterdi

Umudumu yitirmek istemiyorum ama elimde degil tek cizgiyi gorunce gozumden yaslar istemsiz bosalmaya basladi daha ikinci ayim cok erken yolun basindayim stres yapmamak lazim bunlarin hepsini biliyorum ama yine de uzulmemek elde degil

Kiyamam ben sana haklisin cok haklisin evet tatlim daha gec degil.hamis degilsen bile elbet Rabbim nasip etcek ama.kirmizolar gelmeden uzulme adetini bekle baktn gecti hemen test yap

Insallah nasip eder insallah. Adetim gececektir mutlaka gecen ayda boyle oldu adet tarihimden 6 gun sonra adet oldum pihti seklinde parca parca kanamam oldu uc gun surdu normalde 5 gun surer gecen ay tuhaflik oldu. bu ay bakalim kac gun gececek

Insallah nasip eder insallah. Adetim gececektir mutlaka gecen ayda boyle oldu adet tarihimden 6 gun sonra adet oldum pihti seklinde parca parca kanamam oldu uc gun surdu normalde 5 gun surer gecen ay tuhaflik oldu. bu ay bakalim kac gun gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…