- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.761
her ay kendimi kasardım bende ... sonra birden oluverdi nasıl olduğunu bile anlamadım dua ediyorum buradaki annecikler için hepsi koca göbişli hamişler olsunlar diye
Aminnn insallah kuzum annislerin duasi kabul olur insallah benimde bebisim gobisimdedir insallaahhhh sende insallah saglicakla bebisini kucagina alirsin uzun gusel omurlu bi hayati olur insallahh
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
aminnn insaallah bebişiniz sizinledir.. bir hafta önce önce ondan habersizdim ama o benimleydi dilerim şuan sizde öylesinizdir.. Dua ile..
ben de 10gundur sag ve sol kasık batması yasıyorum, ıkı test yaptım ıkısı de sılık cızgı cıktı sok oldum. dun kan testı yaptırdım negatıf cıktı. yarın regl gunum. ınanılmaz kasık agrılarım ve batmalarım devam edıyor, bır mucıze ısterdımama olmaycak bılıyorum bebek haberı alan annelerın hepsını kutluyorum burdan.. darısı basımıza
Kızlar bişey sorabilir miyim 2 haftalık gebelik kanda çıkar mı zaman geçmiyor bekleyemiyorum 2 hafta zor dayandım yine 0 görmekten korkuyorum bende mayıs annesi olayım artık 😞😞
iPad 'den gönderildi
canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla al kucağına darısı bizlere inş
canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla al kucağına darısı bizlere inş
gayet iyi olmuş canım kesin görürsün artık keseni benim de bhcg o zaman yükselecek bende 29 da gitcem :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar aradım hastaneyi. sonucum 114.82. hamileyimmmmmmmşükürler olsuuuuuuuuuuuunnnn Allahımmmmmmmmm
Gozun aydin canimmm hayirlisi olsun insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim Aminnn
Günaydn cnm dün sadece 3-4 damla kanama oldu sonra hiç olmadıhiç böle olmazdı normalde bugn 3. Günüm olması lazm (( korkuomm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydn cnm dün sadece 3-4 damla kanama oldu sonra hiç olmadıhiç böle olmazdı normalde bugn 3. Günüm olması lazm (( korkuomm
gebe olabilirsin yerşlesme kanaması olabilir o damlalar
Gunaydim kuzucum senin iyice kimyan bozuldu gecen ayda bir tuhaf olmstun ne oluor ki ya bi doktora mi gitsen acaba yaaa bi test yaptn mi sen bakim
Canım geç döllenme olabilir bi kan versen ya belki yerlesiyodur bebis
Betüşşş bak sen benden sonraydın oldn gayet iyi ben kaldm böle((
Ya geçen ay lekelenme oldu ama regl oldm günümde ama 21 idi günüm en geç 2. Gün kanamam aşırı olur benmidrar testi yapıyım Ztn izin alabilirsem işten gitcem hastaneye
Gozun aydin canimmm hayirlisi olsun insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?