Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim cok sevindim bata kacgun kala ovulasyon testini yaptin canim ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Hayirli ve ugurlu olsunnn Allah kucagina almayi da nasip etsin darisi basimizaaaa

Tesekkur edrim insallh. Umut ve sabirmis bunu anladım zamani gelince olur derdi hep arkadaslarim zamani demekki gelmis. Ins sizlerinde en kisa zamnda guzel haberlerinizi aliriz

Ayy ben o minnoslari da annisini de yerim kiii ben de ucunuzu cok seviyomm bayilirim zaten ikiz cocuklara :)) Allahim nazardan korusun sizi masallah size masallah

Aminnnnn Allah razi olsun teyzecikk amin insallahhhhh cok sagol teyzosumuzzzzz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirlisi olsun canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinnn Aminnn

Evet canım takip etmicem artık bu ay çok umutluydum çok üzgünüm şuan

Uzulmemek elde degil biliyorum ama demek ki hayirlisi boyleymis hep hayirlisini istiyoruz olmuyosa Rabbim hayirlisini verecegi icin olmuyo. Yorulmadan bikmadan dua etcez hep isticez Allahtan. Duyacaktir duamizi mutlaka. Nolur yipratma kendini Allah buyuk bize de verecektir elbet.

Offf canım ya çok kötüyüm yıkıldım resmen bu ikinci ayım ama umudum yıkıldı resmen ben anne olamıcam galiba artık yeni batı beklemek istemiyorum bile

Aaaa daha ikinci ay kuzummm uzulme lutfennnn daha basindasin yolunnn yerim seni kuzummmm

Asla Rabbime isyan etmiyorum tabi ki o en iyisini bilir ama belki de hiç hamile kalamıcam onu bile bilmiyorum

Asla Rabbime isyan etmiyorum tabi ki o en iyisini bilir ama belki de hiç hamile kalamıcam onu bile bilmiyorum

Canim benim haklisin cok haklisin insan uzulmeden edemio ama iyi yonlerden dusun Allah korusn hamile kalip tutunamasa daha kotu olurdu hayirlisini istioruz hep dimi sende ole dusun dua et nie hamile kalamayasin ya neden dur bi bakalim insanlar yillarca denio pes etmio sende pes etmiceksn daha guclu olcaksin haziranda daha cok caliscaksn kendine dikkat etceksn elbet olacak kotuyu cagirma lutfennnn

Canim benim bunu test yapmadan bi sorun olup olmadigini bilmeden kimse bilemez ki ben de cocugumun olup olmayacagini bilmiyrm emin ol suan yolun cookkk basindayiz benim 10 yildir evli olup bebegi olmayan tanidiklarim var ama yine de yilmadan deniyo kadin. Umutsuz olmaz ki Rabbimin ne zaman kismet edecegini bilemeyiz ol der olur. yuregini ferah tut uzme kendini lutfen

Kizlar sordum cvp vemediniz gece yatmadan 3 gibigebelik testi yaptim bisi ciikmadi yattim sabah bi kalktim baktim silik 2, cizgi var biliyorum uzun sure durunca gecersiz ama umut dunyasi

Geçersz tatlm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…