- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.661
( umutsuz olmaz canim Allah dualarimizi duyacaktir mutlaka. Takip etme oluruna birak canin ne zaman isterse o zaman iliski yap valla stresten hamis olamiyoruz gercekten en iyisi takip etmemek
( umutsuz olmaz canim Allah dualarimizi duyacaktir mutlaka. Takip etme oluruna birak canin ne zaman isterse o zaman iliski yap valla stresten hamis olamiyoruz gercekten en iyisi takip etmemek
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim cok sevindim bata kacgun kala ovulasyon testini yaptin canim ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Hayirli ve ugurlu olsunnn Allah kucagina almayi da nasip etsin darisi basimizaaaa
Kırmızı kartı gördüm ve artık yeni batı takip etmek beklemek istemiyorum bileumudum yok oldu artık
Ayy ben o minnoslari da annisini de yerim kiii ben de ucunuzu cok seviyomm bayilirim zaten ikiz cocuklara :)) Allahim nazardan korusun sizi masallah size masallah
Bnde şmdi yedm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mayis ayi demisken; ) nisanda olmadi mayista hadi hayirlisi bakalim dedik 23mayis bat ama bi iki g7n one gelirdi hep ve bu ay ilginctir gecenhafta yumurtlama döneminde ki gibi akinti oldu adet sancisi gibi sancilar ara ara batmalar pek ihtimal vermedim sonra bu sali dayanamayip ovulasyon testinde belli olur diye okumuştum bazi yerlerde bi denesem ne kayberim dedim yaptim ikinci cizgi cok belliydi yine ihtimal vermedim icim rahat etsin diye gebelik testi aldim sabah yaptim ikinci cizgi belli :) bi kosu kan tahlili yaptirdim sonuc beta hcg 128.27 hayirlisi insllah ctesi dr gidicem bakalim neolcak
Evet canım takip etmicem artık bu ay çok umutluydumçok üzgünüm şuan
Offf canım ya çok kötüyüm yıkıldım resmenbu ikinci ayım ama umudum yıkıldı resmen ben anne olamıcam galiba artık yeni batı beklemek istemiyorum bile
Tesekkur edrim insallh. Umut ve sabirmis bunu anladım zamani gelince olur derdi hep arkadaslarim zamani demekki gelmis. Ins sizlerinde en kisa zamnda guzel haberlerinizi aliriz
Aaaa daha ikinci ay kuzummm uzulme lutfennnn daha basindasin yolunnn yerim seni kuzummmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Uzulmemek elde degil biliyorumama demek ki hayirlisi boyleymis hep hayirlisini istiyoruz olmuyosa Rabbim hayirlisini verecegi icin olmuyo. Yorulmadan bikmadan dua etcez hep isticez Allahtan. Duyacaktir duamizi mutlaka. Nolur yipratma kendini Allah buyuk bize de verecektir elbet.
Asla Rabbime isyan etmiyorum tabi ki o en iyisini bilirama belki de hiç hamile kalamıcam onu bile bilmiyorum
Asla Rabbime isyan etmiyorum tabi ki o en iyisini bilirama belki de hiç hamile kalamıcam onu bile bilmiyorum
Offf canım ya çok kötüyüm yıkıldım resmenbu ikinci ayım ama umudum yıkıldı resmen ben anne olamıcam galiba artık yeni batı beklemek istemiyorum bile
Kizlar sordum cvp vemediniz gece yatmadan 3 gibigebelik testi yaptim bisi ciikmadi yattim sabah bi kalktim baktim silik 2, cizgi var biliyorum uzun sure durunca gecersiz ama umut dunyasi
Kizlar sordum cvp vemediniz gece yatmadan 3 gibigebelik testi yaptim bisi ciikmadi yattim sabah bi kalktim baktim silik 2, cizgi var biliyorum uzun sure durunca gecersiz ama umut dunyasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?