Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Aaa senin az kalmşş :) hadi hayırlısı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benmde geçen ay öle oldu psikolojimi bozdu ama adet oldm , kahverengi lekelenmeler oldu 8 gün boyunca bu ayı bkledm yine olursa doktora gideceğim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar size bir sorum olacak. Adetim bittikten 3 gün sonra şeffaf uzayan akıntım geldi ve hesaplanan yumurtlama günlerimde yani adet döngümün 10,11 ve 12. Günlerinde ise çamaşırım ıslanıyor yine şeffaf ve su kıvamında bir akıntıyla fakat bu akıntı uzamıyor. Sizce ben ne zaman yumurtladım?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

erken yumurtlamış olabilirsin canım bunu bilemeyiz ya ultrasonda görünür .yada bi ovulasyon testi al evde yaparsın .

Kızlar ben de varım. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı yavrular nasip etsin inşallah. Benim ikinci olacak allah kısmet ederse. 15 mayıs .bat. Çok heyecanlıyım. İlk çocuk planlamadan oldu o yüzden meraktayım.

benimde ikinci olucak oglum 3 yasşında senin evladın kaç yaşında canım

Merhaba canım :-*
Adetim bittikten sonrada kasık ağrım oldu 10. Günde kasık ağrım oldu ve 10. Gün kanlı uzayan sarı bir akıntı geldi ve geçti. Bu ay çok karışık gidiyor her şey. Kendimi tanıyamıyorum :-D erken döllenme diye bir şey var mıdır?

insallah allah gonlune gore verir daha cok yenii insallah olur ama benim 2 sene olacak haziran da her ay hayel kirikligi artik cok takmamaya caliiyorum cunku morel im sifir oluyo

Mayista igneli tedviye gececegim.Klomene cevap vermediği icin yumurtaliklarim umarim iğneye cevap verir.hayirlisi mayis ta bebislerimiz bizimle olsun inş...

Insallah kuzum hayirlisiyla bu ay hepimiz kavusuruz insallah yavrularimiza :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Benim oğlum da 3 yaşında canım. Artık zamanı geldi. Çalıştığım için bu aylar kritik izin açısından. Sen çalışıyor musun?

yok canım oglum olunca ayrıldım işten. kaç aydır deniyoruz hiçbişey yok bu ay artık ovulasyon testini yapıcam. sen kaç aydır deniyosun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…