- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
bende bende bende istiyorum benimde gunum 2 mayis sabirsizlikla bekliyorum felaket derecede bel agrim ve gaz sorunum var diger adet gunlerunden farkli olarak onceden goguslerde hassaslik olurdu ama bu ay yok tek ilginc yani o ins hepimiz hamis oluruz bizim ucuncu ayimiz denemeye baslayali ama duzenli olarak ilk bu ay ins olur ya..
Ablalar ben 2 gündür ara ara lekeler görüyorum 4 defa geldi kahverengi silik pembe koyu kırmızı renkler. Hic böyle olmazdı gecen ay 1 kere geldi şimdi böyle oldu adetim bittikten sonra ki 5.gunum bugün
Sizce niçin böyle olmuş olabilir ?
Bu basligi ben acmayi dusunuyrdum ...maysta dogum gunu hediyesi gibi gelse bana ne guzel olurdu))
Aaa senin az kalmşş :) hadi hayırlısı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar size bir sorum olacak. Adetim bittikten 3 gün sonra şeffaf uzayan akıntım geldi ve hesaplanan yumurtlama günlerimde yani adet döngümün 10,11 ve 12. Günlerinde ise çamaşırım ıslanıyor yine şeffaf ve su kıvamında bir akıntıyla fakat bu akıntı uzamıyor. Sizce ben ne zaman yumurtladım?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ben de varım. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı yavrular nasip etsin inşallah. Benim ikinci olacak allah kısmet ederse. 15 mayıs .bat. Çok heyecanlıyım. İlk çocuk planlamadan oldu o yüzden meraktayım.
benimde ikinci olucak oglum 3 yasşında senin evladın kaç yaşında canım
Gunaydinn kuzummm
evet canim az kaldi ins hayirli haberi cok gecmeden aliriz bu arada ben pat diye konuya girdim ama hepinize merhabalar
Bebeğim günaydın :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende yeni katildim bu grup a gunaydin
Kızlar ben de varım. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı yavrular nasip etsin inşallah. Benim ikinci olacak allah kısmet ederse. 15 mayıs .bat. Çok heyecanlıyım. İlk çocuk planlamadan oldu o yüzden meraktayım.
Mayista igneli tedviye gececegim.Klomene cevap vermediği icin yumurtaliklarim umarim iğneye cevap verir.hayirlisi mayis ta bebislerimiz bizimle olsun inş...
Gunaydin bebegim napiyosun nasilsinn bakim:)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Benim oğlum da 3 yaşında canım. Artık zamanı geldi. Çalıştığım için bu aylar kritik izin açısından. Sen çalışıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?