Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Adetine 2 gün var ama tek çizgi cikti.hic umut yok dimi kozlar.olsa silik cikardi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biraz erken yapmissn ama gebelik varsa adet gunu kesin olarak cikar tekrar dene

benim 3 gün geçti testim hala negatif. doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra düzensiz adetli ve pkolu günlerime geri dönüş yaptım galiba direkt:18::18::18:

Adetine 2 gün var ama tek çizgi cikti.hic umut yok dimi kozlar.olsa silik cikardi

yok canım erken olabilir henüz. tabi her ihtimale hazır ol ama bence adet geçtikten sonra daha net olur. senin test hangi marka peki. testler mi sorunlu diye düşünmeye başladım artık

slm kızlar en baba pcolulardan biriyim sanırım bu kulupte 43 tane yumurtam vardı asılama ilac igne derken 8 sene sonra kendiligimden hamile kaldım 5 aylı kgebeyim sizlere birkac tavsiyem olacak daha dogrusu kendimde degişen ve belki de beni gebe bırakan degişimler. öncelikle kiloluydum 10 kg verdim. sigarayı bıraktım spora basladım fastfooda veda ettim kafamdan atmaya calıstım her ilişkide yüzüstü yattım ve yumurtlama günlerine inat adet bitiminden hemen sonraki günlerde ilişki oldu ve 2 ay icinde geldi bebegim kendiliginden. allah hepinize kuvvet versin dayanması cok zor bir durum kabullenmekte zaman alıyor inş benim kadar beklemezsinizz

ben de pkoluyum canım ilk denemem ve şu an belirsiz. Allah kucağına almayı nasip etsin bebeğini. hesap falan hikaye dediğin gibi çok takmamak lazım aslında da elimde değil biraz burnum sürtünce anlicam sanırım bunu daha iyi

Benim de 3 gün var yine tek cizgi bugün cok umutluydum 2. cizgiyi gölge gibi olsada görmeye :'(

inş tez zamanda gelsin bebegin cnm yıllar gectikce ümitte azalıo artık baska şeylerle avunuosun senden önce evlenenler 2. Cocugunu alıo kucagına ac ac bakıosun tabi herşey allahtan isyan etmedim hiçbir zaman bir gün olacak ümidiyle zor oldu ama oldu cok şükür

inşallah canım.tabi ki Allah bilir doğru zamanı. bizim de kısmetimiz buymuş demek ki.

Benim de 3 gün var yine tek cizgi bugün cok umutluydum 2. cizgiyi gölge gibi olsada görmeye :'(

aaah aaah canım o ikinci çizgiyi ben 3 gün geçti adetim hala göremedim sen ümitsizliğe kapılma hiç şimdiden.

Arkadaşlar merhaba ben de mayıs ayında bu güzel duyguyu yaşamak istiyorum 7 aydır korunmadık malesef olmadı bebişimiz doktora gittim hiç bir sorun yok dedi klomen başlayacağım bu ay aslında incir kürü mü yapsam diyorum diğer yandan da kaç ay geçti ilaç al diyorum kafam çok karıştı rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inş

Tebrikler canim Allah hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah darisi bizlerin basina :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Insaallah herkes bu duyguyu yasar ben 3 cm lik bir kist ve hamile kalamazsin denilecek kadar zayif bunyeye sahip oldugum halde bu duyguyu yasadim yurtdisinda yasiyorum ve hergunum bunalim gibi geciyordu sogan kuru ve her sabah çörek otu cignedim ispanak salatasi balli sut tarcinli muz sulandirilmis pekmez hurma bitter cikolata yulaf ezmesi ve cok oncelerinden ictigim gunde bir tane folik asit ictim yogurt ekmek favori yemegim di bunlar hamile kalmaya karar verdigim aylarda basladigim öğünlerdi birde tabiki iliskiden sonra banyo yapmadim birkac saat gün aşırı olmasina dikat ettim birlikteligin fazla hareketsiz sadece evde dinlenerek gecirdim bunlar yazdim bildiginiz şeyler aslinda bunlarin etkisi oldumu olmadi mi bilemiyorum Cunku hersey Allah dan onunda nimetleri bunlar çörek otunu koymuş dünyaya biz bulalım diye moralinizi asla bozmayin çünkü herseyin hayırlısıni bilen var hepinize sevgiler :)

Nerede yasiyorsun? Ben de yurtdisindayim canim. Doktora gittin mi? Kesin di mi?

Kizlar birseyler soyleyin, beni hep es geciyorsunuz uzuluyorum ama Adetim geceli 6 gun falan oldu, hala regl yok. Ilk denememizdi, ilk denemede tutmaz herhalde. Bosuna umutlanmayayim di mi kizlar?? Bazen hafiften sag yumurtalik agrim var, yorgunluk cok var. Mide bulantisi ara ara hafif. Ama goguslerimde agrim yok hic. Yarin sabah kan testi yapicam bakalim.

Cnm idrar testi yapmadınmı? Niye tutmasn tutar :) inşallah hamişsindir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…