- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
Biraz erken yapmissn ama gebelik varsa adet gunu kesin olarak cikar tekrar dene
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
17 nisanda adet olmam gerkiyodu 1 gün önce gldi yani 16 nisnda ve sadece 1 gün surdu ama uzernden 10 gun gecti olsaydı cıkmazmıydı test te?
Adetine 2 gün var ama tek çizgi cikti.hic umut yok dimi kozlar.olsa silik cikardi
slm kızlar en baba pcolulardan biriyim sanırım bu kulupte43 tane yumurtam vardı asılama ilac igne derken 8 sene sonra kendiligimden hamile kaldım 5 aylı kgebeyim sizlere birkac tavsiyem olacak daha dogrusu kendimde degişen ve belki de beni gebe bırakan degişimler. öncelikle kiloluydum 10 kg verdim. sigarayı bıraktım spora basladım fastfooda veda ettim kafamdan atmaya calıstım her ilişkide yüzüstü yattım ve yumurtlama günlerine inat adet bitiminden hemen sonraki günlerde ilişki oldu ve 2 ay icinde geldi bebegim kendiliginden. allah hepinize kuvvet versin dayanması cok zor bir durum kabullenmekte zaman alıyor inş benim kadar beklemezsinizz
ben de pkoluyum canım ilk denemem ve şu an belirsiz. Allah kucağına almayı nasip etsin bebeğini. Hesap falan hikaye dediğin gibi çok takmamak lazım aslında da elimde değilBiraz burnum sürtünce anlicam sanırım bunu daha iyi
inş tez zamanda gelsin bebegin cnm yıllar gectikce ümitte azalıo artık baska şeylerle avunuosun senden önce evlenenler 2. Cocugunu alıo kucagına ac ac bakıosun tabi herşey allahtan isyan etmedim hiçbir zaman bir gün olacak ümidiyle zor oldu ama oldu cok şükür
yok canım erken olabilir henüz. tabi her ihtimale hazır ol ama bence adet geçtikten sonra daha net olur. senin test hangi marka peki. testler mi sorunlu diye düşünmeye başladım artık
Benim de 3 gün var yine tek cizgi bugün cok umutluydum 2. cizgiyi gölge gibi olsada görmeye :'(
Oncomed diye ucuz olan bir test canim
Veee hamileyim bugün cift çizgiyi gördüm yarinda doktor artik :) Allah herkese nasip etsin.
Veee hamileyim bugün cift çizgiyi gördüm yarinda doktor artik :) Allah herkese nasip etsin.
Tebrikler canim Allah hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah darisi bizlerin basina :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Insaallah herkes bu duyguyu yasar ben 3 cm lik bir kist ve hamile kalamazsin denilecek kadar zayif bunyeye sahip oldugum halde bu duyguyu yasadim yurtdisinda yasiyorum ve hergunum bunalim gibi geciyordu sogan kuru ve her sabah çörek otu cignedim ispanak salatasi balli sut tarcinli muz sulandirilmis pekmez hurma bitter cikolata yulaf ezmesi ve cok oncelerinden ictigim gunde bir tane folik asit ictim yogurt ekmek favori yemegim di bunlar hamile kalmaya karar verdigim aylarda basladigim öğünlerdi birde tabiki iliskiden sonra banyo yapmadim birkac saat gün aşırı olmasina dikat ettim birlikteligin fazla hareketsiz sadece evde dinlenerek gecirdim bunlar yazdim bildiginiz şeyler aslinda bunlarin etkisi oldumu olmadi mi bilemiyorum Cunku hersey Allah dan onunda nimetleri bunlar çörek otunu koymuş dünyaya biz bulalım diye moralinizi asla bozmayin çünkü herseyin hayırlısıni bilen var hepinize sevgiler :)
Kizlar birseyler soyleyin, beni hep es geciyorsunuz uzuluyorum amaAdetim geceli 6 gun falan oldu, hala regl yok. Ilk denememizdi, ilk denemede tutmaz herhalde. Bosuna umutlanmayayim di mi kizlar?? Bazen hafiften sag yumurtalik agrim var, yorgunluk cok var. Mide bulantisi ara ara hafif. Ama goguslerimde agrim yok hic. Yarin sabah kan testi yapicam bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?