- 19 Aralık 2013
- 1.913
- 599
- 34
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.961
Kizlar smd soyle bir.durum var cuma kan testi 49 cikti bugun evde test yaptim negatif henuz 6 gunum var normalmi evet belirtiler var gogus ucu sizisi hatta yanmasi kasik agrisi gaz...wc sikligi....gibi gibi negatif cikinca miralim bozuldu drumda carsamba persembevgel bakalim dedi ama benim moralim bozuldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım 10 mayıs ctesı gunu ılıskıden sonra kanama oldu hala devam edıyor aama cok az regl gıbı degıl ama kasık sancılarım cok var ve bugun cok fazla terlıyorum
Cnm benimde 11 i drum carsamba persembe bakalim dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Secido benmde snn gbi oldu dun esimle iliski oldu sabah bi kanamam oldu cok az ped koydum bsy yok ama reglme daha 10 gn var bu ne yaaaaBilmiyorum dun esimle iliskim oldu pembe leke geldi ama peceteye bulasti sonra uydum gecmisti aksam yine geldi tabi sabahta az geldi sanirim oldum
Secido benmde snn gbi oldu dun esimle iliski oldu sabah bi kanamam oldu cok az ped koydum bsy yok ama reglme daha 10 gn var bu ne yaaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doktora gittinmi peki? telaşlandım şimdi:18:
yok gıtmedım beklıycem belkı aksam acılde test yaprtırırım
yok gıtmedım beklıycem belkı aksam acılde test yaprtırırım
Testi ihmal etme belki yerlesmedir hormon destegi falan yaparlar. Ne olur ne olmaz normal kanamaysada en azindan kafan rahatlar adetin sökülür. Tatlil sart bence ekip başim burdan seni hamiş transfer edecegiz Allahin izniyle
kızlar bnm bat 14 mayıs normalde ama erken yumurtladm gibi hissediyorm 10 mayıs da olabilir ama şu ana kadar ne adet ne hamilelik bellirtisi var????
ınsallah canım ama cok umutlu degılım ne yalan soyleyeyım
Kizlar hamilelik belirtileri ne zmn basliyor yav onbirine kadr adet olmam lazim ama hamilelik belirtim fln yok hic ve karnım agriyo adetbolcm galiba ya :'( :-( :'( :'(
Belirtisiz olsun insallah anlamadan aaa bebisim gelmis dedirtsin cunku ben her ay kirmizilari gorene kadar hamis geziyorum sonra game over
Mrb cnm hayırlı olsun daha adetne varmış zaten ama bence hamilesin tekrar kan testi yaptır eğer iki katına cıktıysa kesin hamişsin cnm belirtilerde gebelik belirtileri buara :) Daha cok yeni oyüzden idrarda cıkmaz bendede öyle olmuştu sabret cnm :)
Kizlar hamilelik belirtileri ne zmn basliyor yav onbirine kadr adet olmam lazim ama hamilelik belirtim fln yok hic ve karnım agriyo adetbolcm galiba ya :'( :-( :'( :'(