Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Herkese gunaydinnnnn evde test yaptim ne gatif cijti drumu aradim carsamba persembe kan testi yapilcak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlarr batıma daha var 10 mayıs .fakat cuma günü anneme ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gitmiştim. gitmişken kan tahlili yaptırdım.. sabah sonucumu aldım. negatifff cok moralim bozuldu. by ay çok umutluydum. psikolojik bütün belirtileri yaşamışım meğer:KK43:((( en çokta eşimin üzülmesi beni üzüyo.

uzulme canım ne yanı yoksa bile dünyasın sonu değil daha haziran var sakın uzulme olurmu canı bol bol dua et hem hala umıt var bitmiş değil:KK54:

Kizlar bi yerde okuduguma gore; adet oncesi beyaz akintinin gelmesi yani yogun olmasi adetin habercisiymis, gebelik akintisi daha seffaf oluomus ne diyorsunuz bu konu hakkinda? Bilgi ve deneyimlerinizi paylasirmisiniz

secido dr araman ii olmuş, bir garip oldu senıın bu ay yasadıkların... :KK43:

uzulme canım ne yanı yoksa bile dünyasın sonu değil daha haziran var sakın uzulme olurmu canı bol bol dua et hem hala umıt var bitmiş değil:KK54:

canım daha zaman var geç döllenmede olabilir hemen umudunu kaybetme. kırmızıları görene kadar (inş hiç gelmez) umut var:KK31:

teşşekür ederim kızlar. sabaha göre daha iyiym şimdi. allah hayırlısı neyse onu nasip etsin. inş dediğiniz gibi testi erken yaptırmışımdır da geç döllenme olmuştur. ama umudum kalmadı artık bu ay

evet canım 10 mayıs ctesı gunu ılıskıden sonra kanama oldu hala devam edıyor aama cok az regl gıbı degıl ama kasık sancılarım cok var ve bugun cok fazla terlıyorum:KK53:

günaydın canım.nasılsın?bahsettiğin şey malesef dün gece bende de oldu.benim bazı aylar adetten birkaç gün önceki ilişkilerde böyle oluyor.malesef devamında birkaç gün sonra adet oluyorum.sanırım yine öyle olacak benim için.9 mayıs idi bat.artık kısmet.yine de beklemekten başka çare yok.umarım senin için öyle olmaz....

günaydın canım.nasılsın?bahsettiğin şey malesef dün gece bende de oldu.benim bazı aylar adetten birkaç gün önceki ilişkilerde böyle oluyor.malesef devamında birkaç gün sonra adet oluyorum.sanırım yine öyle olacak benim için.9 mayıs idi bat.artık kısmet.yine de beklemekten başka çare yok.umarım senin için öyle olmaz....

:KK43: bende ılk defa oldu ama olabılır bılmıyorum kı sımdı ısyerınden bır ark oyle olmus ve o ay hamıleymıs hakkımızda hayırlısı olsun napalım

Kizlar smd soyle bir.durum var cuma kan testi 49 cikti bugun evde test yaptim negatif henuz 6 gunum var normalmi evet belirtiler var gogus ucu sizisi hatta yanmasi kasik agrisi gaz...wc sikligi....gibi gibi negatif cikinca miralim bozuldu drumda carsamba persembevgel bakalim dedi ama benim moralim bozuldu

kızlarr batıma daha var 10 mayıs .fakat cuma günü anneme ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gitmiştim. gitmişken kan tahlili yaptırdım.. sabah sonucumu aldım. negatifff cok moralim bozuldu. by ay çok umutluydum. psikolojik bütün belirtileri yaşamışım meğer:KK43:((( en çokta eşimin üzülmesi beni üzüyo.

Cnm benimde 11 i drum carsamba persembe bakalim dedi

bır arayayım dedım ya ıs yerınden cıkıp gıtmek ıstemıyorum

benimde gecen ay senin gibi olmuştu adetime 1 hafta varken ara ara ve peçetede belli olacak kadar pembe lekeler geldi 2-3 gün sürdü bende adetime 1 hft var yerleşme olabilir diye çok umutlandm uyku hali filan da vardisnr lekelenmeler gecti adet günüm geldiğinde tekrar pembe lekelerle başlayıp kırmızıları görmüştüm hatta ara lekelenme olunca erken gebelik testi bile yapmiştim adetten 1 gün önce zaten negaif çıkmıştı :KK43:(
inş senn öyle olmz

X