- 19 Aralık 2013
- 1.913
- 599
- 34
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.941
Günaydııın günaydınnnn günaydınnnnnn
Günaydın cnm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydııın günaydınnnn günaydınnnnnn
kızlarr batıma daha var 10 mayıs .fakat cuma günü anneme ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gitmiştim. gitmişken kan tahlili yaptırdım.. sabah sonucumu aldım. negatifff cok moralim bozuldu. by ay çok umutluydum. psikolojik bütün belirtileri yaşamışım meğer((( en çokta eşimin üzülmesi beni üzüyo.
Günaydın millet.
8 mayısa 3 gün kaldı, belirti=0...
benım ne oldugum bıle bellı degıl ya doktorum adetın 3. gunu fsh ve e2 tahlılı yaptır getır dedı sımdı ben regl mıyım neyım anlamadımkıı:44:
benım ne oldugum bıle bellı degıl ya doktorum adetın 3. gunu fsh ve e2 tahlılı yaptır getır dedı sımdı ben regl mıyım neyım anlamadımkıı:44:
kanaman mı var?
nası yani sen konu sahibisin hamile olman lazım şaka bi tarafa senin bat 10 u değilmiydi?
uzulme canım ne yanı yoksa bile dünyasın sonu değil daha haziran var sakın uzulme olurmu canı bol bol dua et hem hala umıt var bitmiş değil
canım daha zaman var geç döllenmede olabilir hemen umudunu kaybetme. kırmızıları görene kadar (inş hiç gelmez) umut var
evet canım 10 mayıs ctesı gunu ılıskıden sonra kanama oldu hala devam edıyor aama cok az regl gıbı degıl ama kasık sancılarım cok var ve bugun cok fazla terlıyorum
evet canım 10 mayıs ctesı gunu ılıskıden sonra kanama oldu hala devam edıyor aama cok az regl gıbı degıl ama kasık sancılarım cok var ve bugun cok fazla terlıyorum
günaydın canım.nasılsın?bahsettiğin şey malesef dün gece bende de oldu.benim bazı aylar adetten birkaç gün önceki ilişkilerde böyle oluyor.malesef devamında birkaç gün sonra adet oluyorum.sanırım yine öyle olacak benim için.9 mayıs idi bat.artık kısmet.yine de beklemekten başka çare yok.umarım senin için öyle olmaz....
doktora gitmelisin.
bır arayayım dedım ya ıs yerınden cıkıp gıtmek ıstemıyorum
bende ılk defa oldu ama olabılır bılmıyorum kı sımdı ısyerınden bır ark oyle olmus ve o ay hamıleymıs hakkımızda hayırlısı olsun napalım
kızlarr batıma daha var 10 mayıs .fakat cuma günü anneme ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gitmiştim. gitmişken kan tahlili yaptırdım.. sabah sonucumu aldım. negatifff cok moralim bozuldu. by ay çok umutluydum. psikolojik bütün belirtileri yaşamışım meğer((( en çokta eşimin üzülmesi beni üzüyo.
bır arayayım dedım ya ıs yerınden cıkıp gıtmek ıstemıyorum