Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Ck canmsin yaaaa :KK43: iyiki buldum bu topigi yanmda birilerinin olduğunu bilmek cok guzel tanımasak bile :) Allah razı olsun :)

sen kafa dagıtmak için malesef calısmıyorsun bana hiçç kızma:KK19::KK20: cık dısarı tak kulaklık yuru kos ev temızle hersey kafan dağılır sen istemediğin için kafan dağılmıyor birtanem Rabbime şükerler olsun elimiz ayağımız düzgün aç değil açıkta değiliz çok şükür umutsuz durumda değiliz şükret ve dua et bir anem hayat üzülmek için çok kısa...:KK54:

acaba burada adı yazılı kızlar nerdeee adını yazıp kactılarmı:KK30::KK30::KK35:

chuchee**********1 Mayıs

gingery***********1 Mayıs*******HAMİLEEEEEE

missdely**********1 Mayıs

askyokolmak*******1 Mayıs

deryaisa07********1 Mayıs

papatis***********3 Mayıs

BenimAskPastam****5 Mayıs

Fluu*************6 MAyıs

damak***********6 Mayıs

sykapusuz*********6 Mayıs

Umuttt***********7 Mayıs

eski9*************8 Mayıs

hanife55**********8 Mayıs

CICIBICIMELEK******8 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

secido ***********10 Mayıs

_pdr ************10 Mayıs

Pirelideve*********10 Mayıs

Zeynthearch******10 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

melekkkkkk ******11 Mayıs

kds2309*********11 Mayıs

balarisi1 *********11 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

inciela***********12 Mayıs

26may***********13 Mayıs

oslemtugba********14 Mayıs

DELFN************14 Mayıs

ABCDEFCD*********14 Mayıs

brczngn***********15 Mayıs

unutkanvepanik*****19 Mayıs

nazligamzelim******19 Mayıs

feyzayldz*********21 Mayıs

bernaaydin********24 Mayıs

elif5541**********26 Mayıs[/COLOR]
[/QUOTE]

YOKLAMA alalım burdaaaaa:))) hala bekliyorum hiç belirti yok dün peçeteye pembemsi birşey geldi azıcık ümitlendirdi beni. yoksa hiç ümidim yoktu bu ay. zaten 2 yumurta var hep 4 oluyordu tutmadı bu ay hiç tutmaz zatern aşılama isticez doktordan 2 ay daha beklemek istemiyoruz

Ne bileyim bir sürü okuyorum 1hafta önce yapıp silik görenler oluyor dayanamadım yaptım ama suan koptum yaa cok umutluydum bu sefer Insallah var hissetmiştim ama yine hüsran cok canm sıkılıyor allahım kimseyi evlatla sinamasin:KK43:

batlarımız aynı canım belirtiiçinde umutsuzluk içinde çok erken. eğer haftaya da birşey hissetmezsek bir değişiklik o zaman umutsuz olabilirz:)))

Bende bu ay olurmu bilmem su anda bat 10 mayis bu ay esimden ayriydim zaten sonrasi bakalim. Tsh yuksek ve mantar tedavim var. Hakkimizda hayirlisi bakalim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

topık acan hamıle oluyor demıssın bende hamıle değilim ama inşallah Allahım söyletmiştir:) hamile kalırsam senin topiğinde yatıp kalkıcam sözz:KK54:

Merhaba secido Merhaba kızlar

Evet sözümün arkasındayım bn bu ayla 5 aydır hamile topiclerini takip ediyorum bildgm topic sahibi 3 kişi falan belki daha fazladır hamile kaldı inş sende topiginle hamile kalırsn haziran topigimde görmem seni :-) bu beddua deil duadır yanlız :-)

Kızlar günaydın 7 Mayıs adet gunüm ama bugun dayanamadım test yaptım :KK43: negatif hic silik fln hic birşey yok :KK43: umutlar tükendi bende 1bucuk sene oldu bütün hormonlarımız normal Dr a yumurta takibi de oldum klomen catlatma ignesi :KK43: Sıkıldım kızlar cok sıkıldım :KK43:

Merhaba mubarek aylarda duayi eksik etmeyin olur insallah.

sen kafa dagıtmak için malesef calısmıyorsun bana hiçç kızma:KK19::KK20: cık dısarı tak kulaklık yuru kos ev temızle hersey kafan dağılır sen istemediğin için kafan dağılmıyor birtanem Rabbime şükerler olsun elimiz ayağımız düzgün aç değil açıkta değiliz çok şükür umutsuz durumda değiliz şükret ve dua et bir anem hayat üzülmek için çok kısa...:KK54:

Inanki yapıyorum yürüyorum geziyorum puzzle yapıyorum esim seviyor diye kendimi pastalara verdim ama bende de var yani haklisin yeteri kadar umursamaz olamıyorum

gerçekten öyle düşünmek lazım canım bu ay rahatım niyeyse ama olumsuz bir rahatlık olmayacağını bildiğim için rahatlık. değişik hissediyorum elbet olacak ne yapayım beklerim diyorum çevreme bakıyorum beklemeyen olsada yıllarca bekleyenler var. demekki rabbm zamanını bekliyor bebeğimiz hayırlısıyla gelsin bize. bu kadar bekliyoruz dertsiz kedersiz bir melek olsun kolay bir hamilelikle geliversin hemen

batlarımız aynı canım belirtiiçinde umutsuzluk içinde çok erken. eğer haftaya da birşey hissetmezsek bir değişiklik o zaman umutsuz olabilirz:)))

Umutttttttttt canm benim yerleşme kanaması mı acaba seninki insallah kuzum sen umudum ol benim evet aynı gun ikimizin hayırlısı olsun bende mı asilama istesem hic vakit kaybetmesem ?

Merhaba secido Merhaba kızlar

Evet sözümün arkasındayım bn bu ayla 5 aydır hamile topiclerini takip ediyorum bildgm topic sahibi 3 kişi falan belki daha fazladır hamile kaldı inş sende topiginle hamile kalırsn haziran topigimde görmem seni :-) bu beddua deil duadır yanlız :-)

amin canım inşallah hiç birimiz ve ben haziran topiğine transfer olmayız:KK16:

gerçekten öyle düşünmek lazım canım bu ay rahatım niyeyse ama olumsuz bir rahatlık olmayacağını bildiğim için rahatlık. değişik hissediyorum elbet olacak ne yapayım beklerim diyorum çevreme bakıyorum beklemeyen olsada yıllarca bekleyenler var. demekki rabbm zamanını bekliyor bebeğimiz hayırlısıyla gelsin bize. bu kadar bekliyoruz dertsiz kedersiz bir melek olsun kolay bir hamilelikle geliversin hemen

aynen oyle canım hayrlı saglıklı ve uzun omurlu evlatlarımız olsunda haziranı bekleriz inşallah mayıs ayında bekletmeden gelır veletler:KK23::KK1::13:

Bende bu ay olurmu bilmem su anda bat 10 mayis bu ay esimden ayriydim zaten sonrasi bakalim. Tsh yuksek ve mantar tedavim var. Hakkimizda hayirlisi bakalim.

uzme canını bebeğim inşallah tez vakitte gelecek bebeklerimi Yeterki Rabbim ol Desin! :KK49:

aynen oyle canım hayrlı saglıklı ve uzun omurlu evlatlarımız olsunda haziranı bekleriz inşallah mayıs ayında bekletmeden gelır veletler:KK23::KK1::13:

valla öyle ben herkese dua ediyorum rabbm evlat isteye herkese versin o kadar harika birşey ki çünkü

Ck canmsin yaaaa :KK43: iyiki buldum bu topigi yanmda birilerinin olduğunu bilmek cok guzel tanımasak bile :) Allah razı olsun :)

siz de benim canımsınız :KK16::KK16::116:

biz senin yanındayız. ayrıca eşinin de anlayışlı olması senin için çok büyük şans. belki dr'unu değiştirebilirsin, kürlük bir durum varsa kürlere başlayabilirsin. sen sadece kafana takma :KK54:

Umutttttttttt canm benim yerleşme kanaması mı acaba seninki insallah kuzum sen umudum ol benim evet aynı gun ikimizin hayırlısı olsun bende mı asilama istesem hic vakit kaybetmesem ?

ah nerde keşke canım dünden beri sanki test yapmışım gibi sevinç içindeyim kendimi üzücem yine. ben kararlıyım canım bekledikçe yıpranıyorum çünkü 2 aşıılama denicem yaz sonuna kadar sonra beklicem tekrar 3 yıl dolunca devlet tüp bebeği karşılıyormuş zaten aşılamada da olmazsa o süreçte 2 yıllık evli olmuş olurum yaklaşık 1 yıl daha bekler tüp bebk yaptırırım

Kızlar incir kürünü kullanan oldu mu aranızda?ben iki aydır prolaktin tedavisi görüyordum.ama dün doktorum ilacı bırakabilirsin düşmüş dedi.ya incir kürüne başlamak istiyorum da korkuyorum prolaktini de yükseltir diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
X