- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.421
kızlar benımde adımı ekleyın bat 28 hadi hayırlısı bakalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar Günaydın moral bozmayalim rabbim bir gun verecek hepimize. Biz uzun yada normal periodla adet olan hatunlariz o yuzden rabbim ufacik bir sinavdan geciriyor bizi benim 1 yil oldu her ay umutluyum
10 gun kaldi saglikli hayirli bir melek gonder rabbim katindan su mubarek aylarin hurmetine. Aminnnnnn
[/QUOTE]acaba burada adı yazılı kızlar nerdeee adını yazıp kactılarmı
chuchee**********1 Mayıs
gingery***********1 Mayıs*******HAMİLEEEEEE
missdely**********1 Mayıs
askyokolmak*******1 Mayıs
deryaisa07********1 Mayıs
papatis***********3 Mayıs
BenimAskPastam****5 Mayıs
Fluu*************6 MAyıs
damak***********6 Mayıs
sykapusuz*********6 Mayıs
Umuttt***********7 Mayıs
eski9*************8 Mayıs
hanife55**********8 Mayıs
CICIBICIMELEK******8 Mayıs
cemom***********9 Mayıs
secido ***********10 Mayıs
_pdr ************10 Mayıs
Pirelideve*********10 Mayıs
Zeynthearch******10 Mayıs
CreeP***********11 Mayıs
melekkkkkk ******11 Mayıs
kds2309*********11 Mayıs
balarisi1 *********11 Mayıs
Pamukprenses187 **12 Mayıs
inciela***********12 Mayıs
26may***********13 Mayıs
oslemtugba********14 Mayıs
DELFN************14 Mayıs
ABCDEFCD*********14 Mayıs
brczngn***********15 Mayıs
unutkanvepanik*****19 Mayıs
nazligamzelim******19 Mayıs
feyzayldz*********21 Mayıs
bernaaydin********24 Mayıs
elif5541**********26 Mayıs[/COLOR]
Hayırlısı olsun 1bucuk yıl oldu benimde yaptırmasının tahlil kalmadı hsg çektirdim o da normal cok acı çektim stres oldum bnm birde aileler surekli soruyor oyle bir baskı altındayım daraldim kızlar cok daraldim
Hayırlısı olsun 1bucuk yıl oldu benimde yaptırmasının tahlil kalmadı hsg çektirdim o da normal cok acı çektim stres oldum bnm birde aileler surekli soruyor oyle bir baskı altındayım daraldim kızlar cok daraldim
aile baskısına da gıcık oluyorum. anasını satayım insanların yatak odasına kadar giriyorlar bu ne be!
sen " biz düşünmüyoruz. biraz gezicez tozucaz" falan de, sormuyorlar bi süre sonra. bi de tedavi sürecini ailenle paylaşma bi süre... kafan rahatlar bir nebze de olsa.
Sanki geldi bebiste biz geri gonderdik. Cok anlayissiz insan var bide onlarla ugradmak daha cok yoruyor uzme ama kendini topik sahibi hamislerden olacaksin sende
Tabikide tası taragi toplayip yeni umutlarla taşınıriz. Senin ne kadar olur bebek seruvenine baslayali
Aynen dediğin gibi söyledim daha erken gezcez dedim ama nerde o zamanda vakti geldi duşunun duşunun baskısı birde benim huyum çok takiyorum üzülüyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama yok mutlaka durumumu hatırlatan birileri var Allah im büyük ona sığınıyorum bu arada tedaviye bile onların baskısıyla gittim Dr gerek yok diyince gitmicektim
tamam bebegım kısaca CKbenim adım yok ama ben burdayım!
bana kısaca CK yazabilirsin. 8 Mayıs.
tamam bebegım kısaca CK
bak sürekli seni bu şekilde rahatsız ediyorlarsa, "zamanı gelince öğrenirsiniz, siz soruyorsunuz diye yapacak değiliz." gibi lafı koy. bi daha sormazlar.
takma kafana sen de. kısmet ne zamansa olacak elbet. bunun tedavi süreci sonrası aşılaması var olmadı tüp bebeği var. bir sürü yöntem var. o yüzden illaki hayırlı bir zamanı vardır canım.
hadi hanımlar Meyıs ayında beraber bebeişlerimizi bekleyelim . İnsallah mayıs ayında bebişlerimize kavuşuruz:)
chuchee**********1 Mayıs
gingery***********1 Mayıs*******HAMİLEEEEEE
missdely**********1 Mayıs
askyokolmak*******1 Mayıs
deryaisa07********1 Mayıs
papatis***********3 Mayıs
BenimAskPastam****5 Mayıs
Fluu*************6 MAyıs
damak***********6 Mayıs
sykapusuz*********6 Mayıs
Umuttt***********7 Mayıs
eski9*************8 Mayıs
hanife55**********8 Mayıs
CICIBICIMELEK******8 Mayıs
CKbeautyandsheer***8 Mayıs
cemom***********9 Mayıs
secido ***********10 Mayıs
_pdr ************10 Mayıs
Pirelideve*********10 Mayıs
Zeynthearch******10 Mayıs
CreeP***********11 Mayıs
melekkkkkk ******11 Mayıs
kds2309*********11 Mayıs
balarisi1 *********11 Mayıs
Pamukprenses187 **12 Mayıs
inciela***********12 Mayıs
26may***********13 Mayıs
oslemtugba********14 Mayıs
DELFN************14 Mayıs
ABCDEFCD*********14 Mayıs
brczngn***********15 Mayıs
unutkanvepanik*****19 Mayıs
nazligamzelim******19 Mayıs
feyzayldz*********21 Mayıs
bernaaydin********24 Mayıs
elif5541**********26 Mayıs
aile baskısına da gıcık oluyorum. anasını satayım insanların yatak odasına kadar giriyorlar bu ne be!
sen " biz düşünmüyoruz. biraz gezicez tozucaz" falan de, sormuyorlar bi süre sonra. bi de tedavi sürecini ailenle paylaşma bi süre... kafan rahatlar bir nebze de olsa.
Canım beni de ekler misin bat 24 mayıs
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Artık esim dedi ilk size söyleyeceğiz olursa sorup durmayın dedi duramadılar bir sure ama yine yavaştan imalı soruslar olmuyor degil. Bir tek prolaktin hormonum yüksekti mr a fln girdim beynimde ur mu var diye o da yok stresten çıkıyormuş prolaktin artık herkesin lafını takmaktan . Ilaçla kontrol altına aldık 4ay oldu dostinex uçuyorum duZene girdi cok sukur. Birazda benden kaynaklı cok takiyorum cok birazda bende var umutsamaz olmayı öğrenmem gerek
KESİNLİKLE CK İLE AYNI FİKİRDEYİM BENde sanki başkasının başına gibi anlatıyorum uyarmak için falan:)
Artık esim dedi ilk size söyleyeceğiz olursa sorup durmayın dedi duramadılar bir sure ama yine yavaştan imalı soruslar olmuyor degil. Bir tek prolaktin hormonum yüksekti mr a fln girdim beynimde ur mu var diye o da yok stresten çıkıyormuş prolaktin artık herkesin lafını takmaktan . Ilaçla kontrol altına aldık 4ay oldu dostinex uçuyorum duZene girdi cok sukur. Birazda benden kaynaklı cok takiyorum cok birazda bende var umutsamaz olmayı öğrenmem gerek
ayrıca kocana da söyle uygun bi dille, "senin ailenden veya benim ailemden biri bana çocukla ilgili bişeyler derse lafı koyucam artık. ben sıkıntı yaşayacağıma onlar sıkıntı yaşasın" de. "sıkıntıdan prolaktinim yükseliyo" de
ayrıca kocana da söyle uygun bi dille, "senin ailenden veya benim ailemden biri bana çocukla ilgili bişeyler derse lafı koyucam artık. ben sıkıntı yaşayacağıma onlar sıkıntı yaşasın" de. "sıkıntıdan prolaktinim yükseliyo" de
tamam canım aç sen topiği banada haber ver. ben dun aksam adet oldum. yeni topikte kesin varım anlayacağın