Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Kızlar Günaydın moral bozmayalim rabbim bir gun verecek hepimize. Biz uzun yada normal periodla adet olan hatunlariz o yuzden rabbim ufacik bir sinavdan geciriyor bizi benim 1 yil oldu her ay umutluyum :KK9:
10 gun kaldi saglikli hayirli bir melek gonder rabbim katindan su mubarek aylarin hurmetine. Aminnnnnn

Hayırlısı olsun 1bucuk yıl oldu benimde yaptırmasının tahlil kalmadı hsg çektirdim o da normal cok acı çektim stres oldum bnm birde aileler surekli soruyor oyle bir baskı altındayım daraldim kızlar cok daraldim

acaba burada adı yazılı kızlar nerdeee adını yazıp kactılarmı:KK30::KK30::KK35:

chuchee**********1 Mayıs

gingery***********1 Mayıs*******HAMİLEEEEEE

missdely**********1 Mayıs

askyokolmak*******1 Mayıs

deryaisa07********1 Mayıs

papatis***********3 Mayıs

BenimAskPastam****5 Mayıs

Fluu*************6 MAyıs

damak***********6 Mayıs

sykapusuz*********6 Mayıs

Umuttt***********7 Mayıs

eski9*************8 Mayıs

hanife55**********8 Mayıs

CICIBICIMELEK******8 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

secido ***********10 Mayıs

_pdr ************10 Mayıs

Pirelideve*********10 Mayıs

Zeynthearch******10 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

melekkkkkk ******11 Mayıs

kds2309*********11 Mayıs

balarisi1 *********11 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

inciela***********12 Mayıs

26may***********13 Mayıs

oslemtugba********14 Mayıs

DELFN************14 Mayıs

ABCDEFCD*********14 Mayıs

brczngn***********15 Mayıs

unutkanvepanik*****19 Mayıs

nazligamzelim******19 Mayıs

feyzayldz*********21 Mayıs

bernaaydin********24 Mayıs

elif5541**********26 Mayıs[/COLOR]
[/QUOTE]

Burdayız canım,takipteyiz:KK34: Benim daha 12 günüm var beklemedeyim.

Hayırlısı olsun 1bucuk yıl oldu benimde yaptırmasının tahlil kalmadı hsg çektirdim o da normal cok acı çektim stres oldum bnm birde aileler surekli soruyor oyle bir baskı altındayım daraldim kızlar cok daraldim

aile baskısına da gıcık oluyorum. anasını satayım insanların yatak odasına kadar giriyorlar bu ne be!

sen " biz düşünmüyoruz. biraz gezicez tozucaz" falan de, sormuyorlar bi süre sonra. bi de tedavi sürecini ailenle paylaşma bi süre... kafan rahatlar bir nebze de olsa.

Sanki geldi bebiste biz geri gonderdik. Cok anlayissiz insan var bide onlarla ugradmak daha cok yoruyor uzme ama kendini topik sahibi hamislerden olacaksin sende:KK49: :KK34:

aile baskısına da gıcık oluyorum. anasını satayım insanların yatak odasına kadar giriyorlar bu ne be!

sen " biz düşünmüyoruz. biraz gezicez tozucaz" falan de, sormuyorlar bi süre sonra. bi de tedavi sürecini ailenle paylaşma bi süre... kafan rahatlar bir nebze de olsa.

Aynen dediğin gibi söyledim daha erken gezcez dedim ama nerde o zamanda vakti geldi duşunun duşunun baskısı birde benim huyum çok takiyorum üzülüyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama yok mutlaka durumumu hatırlatan birileri var :KK43: Allah im büyük ona sığınıyorum :KK43: bu arada tedaviye bile onların baskısıyla gittim Dr gerek yok diyince gitmicektim

Tabikide tası taragi toplayip yeni umutlarla taşınıriz. Senin ne kadar olur bebek seruvenine baslayali

canım ben evlendıgımden berı korunmadım 3 ayı bos gectı desek 7 ay oldu dokt gıttık esımde ve bende bır sorun yok ama kac aydır takıp edıyrsun dersen 4 ay falan:KK34:

Aynen dediğin gibi söyledim daha erken gezcez dedim ama nerde o zamanda vakti geldi duşunun duşunun baskısı birde benim huyum çok takiyorum üzülüyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama yok mutlaka durumumu hatırlatan birileri var :KK43: Allah im büyük ona sığınıyorum :KK43: bu arada tedaviye bile onların baskısıyla gittim Dr gerek yok diyince gitmicektim

bak sürekli seni bu şekilde rahatsız ediyorlarsa, "zamanı gelince öğrenirsiniz, siz soruyorsunuz diye yapacak değiliz." gibi lafı koy. bi daha sormazlar. :KK1::KK1:

takma kafana sen de. kısmet ne zamansa olacak elbet. bunun tedavi süreci sonrası aşılaması var olmadı tüp bebeği var. bir sürü yöntem var. o yüzden illaki hayırlı bir zamanı vardır canım. :KK49:

bak sürekli seni bu şekilde rahatsız ediyorlarsa, "zamanı gelince öğrenirsiniz, siz soruyorsunuz diye yapacak değiliz." gibi lafı koy. bi daha sormazlar. :KK1::KK1:

takma kafana sen de. kısmet ne zamansa olacak elbet. bunun tedavi süreci sonrası aşılaması var olmadı tüp bebeği var. bir sürü yöntem var. o yüzden illaki hayırlı bir zamanı vardır canım. :KK49:

Artık esim dedi ilk size söyleyeceğiz olursa sorup durmayın dedi duramadılar bir sure ama yine yavaştan imalı soruslar olmuyor degil. Bir tek prolaktin hormonum yüksekti mr a fln girdim beynimde ur mu var diye o da yok stresten çıkıyormuş prolaktin artık herkesin lafını takmaktan . Ilaçla kontrol altına aldık 4ay oldu dostinex uçuyorum duZene girdi cok sukur. Birazda benden kaynaklı cok takiyorum cok birazda bende var umutsamaz olmayı öğrenmem gerek

hadi hanımlar Meyıs ayında beraber bebeişlerimizi bekleyelim . İnsallah mayıs ayında bebişlerimize kavuşuruz:):KK52::KK49:

chuchee**********1 Mayıs

gingery***********1 Mayıs*******HAMİLEEEEEE

missdely**********1 Mayıs

askyokolmak*******1 Mayıs

deryaisa07********1 Mayıs

papatis***********3 Mayıs

BenimAskPastam****5 Mayıs

Fluu*************6 MAyıs

damak***********6 Mayıs

sykapusuz*********6 Mayıs

Umuttt***********7 Mayıs

eski9*************8 Mayıs

hanife55**********8 Mayıs

CICIBICIMELEK******8 Mayıs

CKbeautyandsheer***8 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

secido ***********10 Mayıs

_pdr ************10 Mayıs

Pirelideve*********10 Mayıs

Zeynthearch******10 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

melekkkkkk ******11 Mayıs

kds2309*********11 Mayıs

balarisi1 *********11 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

inciela***********12 Mayıs

26may***********13 Mayıs

oslemtugba********14 Mayıs

DELFN************14 Mayıs

ABCDEFCD*********14 Mayıs

brczngn***********15 Mayıs

unutkanvepanik*****19 Mayıs

nazligamzelim******19 Mayıs

feyzayldz*********21 Mayıs

bernaaydin********24 Mayıs

elif5541**********26 Mayıs

Canım beni de ekler misin bat 24 mayıs

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

KESİNLİKLE CK İLE AYNI FİKİRDEYİM BENde sanki başkasının başına gibi anlatıyorum uyarmak için falan:)

Artık esim dedi ilk size söyleyeceğiz olursa sorup durmayın dedi duramadılar bir sure ama yine yavaştan imalı soruslar olmuyor degil. Bir tek prolaktin hormonum yüksekti mr a fln girdim beynimde ur mu var diye o da yok stresten çıkıyormuş prolaktin artık herkesin lafını takmaktan . Ilaçla kontrol altına aldık 4ay oldu dostinex uçuyorum duZene girdi cok sukur. Birazda benden kaynaklı cok takiyorum cok birazda bende var umutsamaz olmayı öğrenmem gerek

KESİNLİKLE CK İLE AYNI FİKİRDEYİM BENde sanki başkasının başına gibi anlatıyorum uyarmak için falan:)

ya hakkaten anlayışsız insan dolu memlekette. bak ciddiyim kim olursa olsun koy lafı. ezdirme kendini zaten stresten eziliyorsun. ayrıca ilaçların da yan etkisi oluyordur üzülmene neden olabilecek şekilde. o yüzden kafanı dağıt. nasıl dağılır bilemem onu sen bulacaksın. çık dışarı gez, kuaföre git, çok yakın bi arkadaşına git, bi hobiye başla sadece seni oyalayacak. bul kendine bişeyler.

yine millet bişey derse "düşünmüyoruz" de, ısrar edip "zamanı geldi" gibi bişey de söylerlerse "çok istiyosan kendin yap" deyiver. sonuçta o çocuğa sen bakacaksın, kime ne!

ayrıca kocana da söyle uygun bi dille, "senin ailenden veya benim ailemden biri bana çocukla ilgili bişeyler derse lafı koyucam artık. ben sıkıntı yaşayacağıma onlar sıkıntı yaşasın" de. "sıkıntıdan prolaktinim yükseliyo" de :KK1:

ayrıca kocana da söyle uygun bi dille, "senin ailenden veya benim ailemden biri bana çocukla ilgili bişeyler derse lafı koyucam artık. ben sıkıntı yaşayacağıma onlar sıkıntı yaşasın" de. "sıkıntıdan prolaktinim yükseliyo" de :KK1:

Dedim dedim stresten olmuyor dedim Allah var kocam hic ezdirmez beni . Kendide der soyle lafını çekinme diye. Ayrıca siz mı bakacaksınız cocuğa diye esim bile bıktı artık :KK43: ama en cok neye üzülüyorum biliyor musun esim arkadaslarımızın cocuklarına bayılıyor o kadar istiyor ki belli etmemeye calisiyor :KK43: bu arada Kur'an kursuna gittim o bitti seker hamuru pastalar yapmaya başladım kurs araştırıyorum ona da gideceğim İnan bende kafa dağıtmak icin o kadar çabalıyorum ki :KK43:

Ck canmsin yaaaa :KK43: iyiki buldum bu topigi yanmda birilerinin olduğunu bilmek cok guzel tanımasak bile :) Allah razı olsun :)

tamam canım aç sen topiği banada haber ver. ben dun aksam adet oldum. yeni topikte kesin varım anlayacağın:KK43:

üzüldüm yaa hayırlısı olsun diyelimm :-( ümitler bnmde hazrana kalcak öle hissediyorum bu aydan ümidim yok kendimi olumsza hazrlıorum reglime 11 gün var
napalım bzde hzran topiğinde ümitlerimizi yesertiriz inş. Saglık olsun ..

X