- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
Sagolasin cnm ya o dedigin sogan nasil yapilio ki ya adetim de 10 gunde bitmis oluo uzun suruo esim bilio bu durumu da :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aman Allah'ım versin de ne olursa olsun, bende şimdi farkettim çıkmış öyle ağzımdan:)
Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar versin bize.
Ya uc senelik evliyiz sadece her sene iki ay beraber yasioruz toplam 6 ay beraber olduk uc dort kez doktora gittim hep hap veriolartatlım sıkıntı yapma doktor sorun yok dediyse denemeye devam :) ayrıca doktor kontrollerini de ihmal etme
Oyle tabi olsun saglikli olsunda kiz erkek farketmez ama ben kizim olsun cok istiyorum oy boyle cicili bicili elbiseler tokalar ayakkabilar off suslu suslu bicir bicirnedense hepde kizim olcakmis gibi hissediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagolasin cnm ya o dedigin sogan nasil yapilio ki ya adetim de 10 gunde bitmis oluo uzun suruo esim bilio bu durumu da :/
Adet bitiminden 7 gun sonra baslanip 15 gun uygulaniyo sabah ve aksam yada oglen aksam yemeklrden on onbes dk once iciliyo bi soganin kabugu soyulup iki veya dorde bolup iki bardak klorsuz kaynayan suya atilir ve 5 dk agzi kapali kaynatilir ilitilip icilir her uygulamada taze olarak yapilir ve sari sogan olacak mor vs degil bildigimiz yemeklik sogan
Rabbim gönlünden ne geçiyorsa versin İnşallah. Yersin onun totosunu yaaa :)) Benimde hep erkek gibi geçiyor içimden. Rüyamda görmüştüm çok önceden erkekti. Görümcem de rüya görmüş oda erkek. Ne bileyim erkek olacak gibi geliyor.
Tesekkurrrrr ederim deneyimlere tekrat baslayinca denerim hehe
Oyle tabi olsun saglikli olsunda kiz erkek farketmez ama ben kizim olsun cok istiyorum oy boyle cicili bicili elbiseler tokalar ayakkabilar off suslu suslu bicir bicirnedense hepde kizim olcakmis gibi hissediyorum
bende tatlım yaaa :))) ama ben niyeyse benm oğlum olacak hatta 2 3 olsa hepsi oğlan olacak kızım olmayacak gibi hissediyorum
Günaydın kızlarr... Bu ay bızım ayımız olsun cıft cızgıler hamısler ve keyıfler yerınde olsun inşallah... Bugun perşembe bu güzel günün hatırına rabbim merhamet edip tez vakitte evlatlarımızı bize versin inşallah....
Günaydın kızlarr... Bu ay bızım ayımız olsun cıft cızgıler hamısler ve keyıfler yerınde olsun inşallah... Bugun perşembe bu güzel günün hatırına rabbim merhamet edip tez vakitte evlatlarımızı bize versin inşallah....
günaydın canımmm :) aminnn hepimize inşallah
amin canımmmmm günaydınnnnnn.... rabbim tez zamanda versinnnn inşallah
günaydın umarım bu ay herkes mutlu olur :)
mayıs ve eylül ayları hep çok güzel gelmiştir bana:) eylülde nasip olmadı ama mayıs ta olur inşalllah. öğretmenim ve bu ay olması gerçekten çok uygun oluyorrrınsallah bende mayıs cocugum mayıs ayını cok sevıyorum ınsallah mayısta bu haberı duyarımm
Ayyy hadi insaallahzamn gecsede gorsek