Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Aynen valla canım 2 yıldır bebek düşünmüyoduk.nasılsa istediğinde hemen olur diyodum.ama olmuyomuş bugün kontrole gittim kist falan yokmuş yarın sabah da kan vericem.hepimiz hakkında hayırlısı olsun.Rabbim sağlıklı hayırlı bebişker nasip eder inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen bizde senin gibi bekledik 1 bucuk sene. ben cok istiyordum ama eşim erken olduğunu dusunuyodu ve senın dediğin gibi isyetince hemen olucak sanıyodu. ilk ay olmayınca şok gecırdı , nasıl ya olmadı mı şimdi nıye olmadıkı falan dıye bı ton soru sordu:) hatta saçma dediği şeylerı bıle yapmaya basladı :) şimdi bekliyoruz bakalım bıkac aydır. artık hayırlısı dıyelım hepımıze.

kan tahlilini muhtemelen hormon seviyelerine bakmak için yapıcaklardır. ben yaptırdım normal cıktı. bırde ben iki kere sgk da muayene oldum bana sadece karından ultrasonla muayene yaptılar. bu ay özel doktora gıttım o hem allttan ultrason yaptı hem smear testi falan, yanı daha detaylı. hatta sgk da alttan muayene etmediler dıyınce sasırdı. o şekilde saglıklı olmayacagını soyledı. senin muayenen nasıl oldu bılmıyorum ama aklında olsun ıstedım.

Ben de hemrn olcak zannetmistim uzulme insallah olur daha. Bizim birbucuk sene oldu o ilk sanmalarimdan sonra. Bu ay da carlatma donemi musait olmuyo oyuzden umutlar birdahski aya kaliyor.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

uzme canım kendını , sabırla bekleyecegız belkıde hayırlısı boyledır. senın herhangı bır problemın var mı yoksa genelde oldugu gıbı sorun yok ama olmuyo durumumu?

Benim daha önce prolaktin hormonum yüksekti ama ilaç kullanıyordum.o yüzden tekrar tam hormon tahlili yapcaz yarın.ben de karından muayene oldum.alttan muayene olmak istemedim şimdilik.çünkü vücut kendini bebeğe zamanla hazırlarmış.daha ilk ayım olduğu için bir kaç ay beklicem sonra alttan muayene olurum gerekirse.inş hepimizin bebeği olur

uzme canım kendını , sabırla bekleyecegız belkıde hayırlısı boyledır. senın herhangı bır problemın var mı yoksa genelde oldugu gıbı sorun yok ama olmuyo durumumu?

Benim ilkdoktorum birseyin yok dedi. İkincisi pko var dedi. Testosteron hormonu yuksek oldugu icin ve adetim 33 gunde bir filan geliyor. Ama baktim testosteron hormonu 0,8 yuksek normalden. Esimde bi problem oldugunu dusunuyor doktor ama bilmiyoruz. Cuma gunu test yaptiracak bakalim bekliyoruz heyecanla.

Hepimize hayırlı evlatlar nasip eyle güzel Rabbim. Amiiin

umarım birsey cıkmaz da en yakın zamanda olur bebişiniz. eminim sen araştırmıssındır ama sogan kürü cok ıyı gelıyor dıyorlar pko ya denedın mı hıc?

umarım birsey cıkmaz da en yakın zamanda olur bebişiniz. eminim sen araştırmıssındır ama sogan kürü cok ıyı gelıyor dıyorlar pko ya denedın mı hıc?

Amin insallah hwpimize nasip olur. Sogan kurunu yaptim bi hafta once bitti :) simdi de incir kurune basladim. Esime de keciboynuzu kuru iciriuorum hergun

Amin insallah hwpimize nasip olur. Sogan kurunu yaptim bi hafta once bitti :) simdi de incir kurune basladim. Esime de keciboynuzu kuru iciriuorum hergun

sogan kuru gercekten işe yarıyorumus. cok ıyı yapmıssın yapmakla. birde ben bal ceviz tarcın denıycem bu ay sende bı arastır istersen.
kürlerden manyak olduk valla :)

sogan kuru gercekten işe yarıyorumus. cok ıyı yapmıssın yapmakla. birde ben bal ceviz tarcın denıycem bu ay sende bı arastır istersen.
kürlerden manyak olduk valla :)

İncir kuruyle ayni anda yapiliyor mu ki acaba. Sogan da bilmiyorum. Burda doktor sistemi baska biraz. Doktor ikna olmazsa test yapmiyor. Randevum taaa 9 mayista

İncir kuruyle ayni anda yapiliyor mu ki acaba. Sogan da bilmiyorum. Burda doktor sistemi baska biraz. Doktor ikna olmazsa test yapmiyor. Randevum taaa 9 mayista

aynı anda yapılır mı bılmıyorum obur ay denersın olmadı. ya bu incir kurunu okudum ben hergun 14-15 tane ıncır yenmesı gerekıyor yazıyodu oyuzden baslamadım. bıraz fazla geldı bana sen nasıl yapıyorsun?

9 tanesini kaynamis suda 20 dakika kisik areste kaynatiyirum. Sonra 15 dakika uc tane havucu kaynatiyorum ve iliyinca sularini birlestiriyorum. Youtubeden saracoglunu dinleyebilirsin. Catlatmak icin. Eger catlatma oroblemi yoksa sadece incir de olur. Ama asiri tatli zoooor iciliyor

Merhaba guzel bayanlAaarr) ben de bu listeye eklenmek istiyorum ama biraz ay sonuna dogru ) 30 mayis beni de yazabilirsiniz ) nisan ayinda bekledin bekledim ama sonu husran oldu ) umudumuz bu ay da insallah ) bende pkoluyum adetlerim duzensiz progestan kullaniyorum birde bu ay rahim filmi cektirmek ustiyorum cunku sonrasinda yumurta takibi baslicak ama korkuyo gibiyim ) allah hakkimizda hayirlsiini versin bol bebekli bi mayis ayi olsun insallahh)

Sonunda beklenen oldu eğer yanlıs değerlendirmedysem yumurtladım seffaf uzayan su renginde yoğun akıntım geldi peçeteye. Kasıklarmda ve belimde gögsümde haff agrı var hesaplamalarıma göre dün bugün yumurtlama günümdü.
Hayrolsun insallah Bat: 11 mayıs

Kizlar gunaydin her gece ruyamda bebek görüyorum kadinin biri kundakta bi bebek veriyo bize sonrada bi yerdeyim ciplak yeni dogmus bi bebek kucagimda resmen kokusunu tenini hissediyorum yumusacik elleri ayaklari seviyorum onu :'( :'( :'(

Kizlar gunaydin her gece ruyamda bebek görüyorum kadinin biri kundakta bi bebek veriyo bize sonrada bi yerdeyim ciplak yeni dogmus bi bebek kucagimda resmen kokusunu tenini hissediyorum yumusacik elleri ayaklari seviyorum onu :'( :'( :'(

Günaydınnnn
Hayırlara çıksın inşallah bebeği hep guzel yorarlar. Ben karninda minik bir kalbe yorayimda oyle ciksin

Ben de bebeğimi emzirdiğimi görüyordum geçen ay bol bol 😊 fazla düşünmekten ve istemekten. O günler gelsin bir an önce!!! 😊

ya gercekten fransızım konuya :) sadece suyunu içiyorsun sanırım. bne incirlerde yenilecek deiye biliyorudum. youtube ta kapalı bakamıyoruzkı vıdeo ya :) neyse ben netten arastırayım canım. cok tesekkurler bılgı ıcın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…