Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

canım üzülme zaten daha ilk denemeymiş üzme kendini mayısta ve haziranda dinlenir ve bebişin seninle kalır

canım üzülme zaten daha ilk denemeymiş üzme kendini mayısta ve haziranda dinlenir ve bebişin seninle kalır

Ya canım bu sabah test yapıcaktım şokla uyandım....ilk denemem ama inanılmaz üzüldüm Rabbim uzun zamandır bekleyen herkese anneliği nasip eder inş...çok zormuş her ay umutlanıp beklemek...bugün doktora gidicem kan hormon tahlili yaptırıcam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugun olduysan testı bugun yapmaz doktorlar 2 veya 3. gunun de test yapılıyor

Umutsuz olma insallah.. Spermin omru iki uc gun nasilsa insallah persembe gunki ise yaramistir

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

inşallah canım ya. 8 mayısı beklemek çok heyeca verici. sabırsızlanıyorum sonucun ne olacağını öğrenmek için.

Tahmin edebiloyorum. İnsallah pozitif olur. Esinin spermlerinde problem var mi? Yoksa sadece catlama problemi mi vardi?

selam kızlar herkese benim bat 1 mayıs. bakalım neler olacak. hiç bir şey hissetmiyorum farklı herşey önceki aylar gibi test yapmıycam bu sefer kararlıyım oturup beklemeye. olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum. sizce ne zaman gitmeliyim adet döneminde mi yoksa adet bittikten sonramı?

Tahmin edebiloyorum. İnsallah pozitif olur. Esinin spermlerinde problem var mi? Yoksa sadece catlama problemi mi vardi?

eşimde bi problem yok canım. sadece benim PCOS olmamdan dolayı yumurta gelişiminde problem vardı. serophene+çatlatma iğnesi uygulandı bu ay ilk kez. bekliyoruz.

ınsallah gerek kalmaz canım ama adetın 2. veya 3. gunu gıtmen gerekıyor

eşimde bi problem yok canım. sadece benim PCOS olmamdan dolayı yumurta gelişiminde problem vardı. serophene+çatlatma iğnesi uygulandı bu ay ilk kez. bekliyoruz.

Anladim canim hayirlisi. Rabbim sevdigi kullarini birturlu imtihan ediyor iste

ilk ay gercekten cok zor oluyor. cunku kesin olucak gozuyle bakıyosun ve herturlu belirtiyi hamılelge yoruyosun. ben ilk ay resmen kesin hamileyim diye diye göğuslerimi buyutmeyı basardım. :):) bide ustune adetim gecikti. :) düşünsene adet olduğumdaki halimi . kesin derken bi anda dumur oldum. bu ay bat ım 3 mayıs bekliyorum bakalım ama pek umudum yok. tam yumurtlama döneminde gripten yatak dosek yattım. koca yumurtlama donemınde sadece tek ilişki oldu. benim umutlar hazirana kaldı. sende hiç üzme kendini belki bizde haziranda uçarız mutlluktan :):)

Ben de hemrn olcak zannetmistim uzulme insallah olur daha. Bizim birbucuk sene oldu o ilk sanmalarimdan sonra. Bu ay da carlatma donemi musait olmuyo oyuzden umutlar birdahski aya kaliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…