- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.261
28/04/2014 05:30 itibari ile bende kırmızı kart yemiş bulunmaktayım.bu ay ilk denememdi ama çok umutluydumşuan inanılmaz mutsuzum mayısta yumurtlama tarihlerimde eşim şehir dışında olucak benim umutlar hazirana kaldı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim yavrum annesine benziyecek heralde anneside anne karninda duramamis sekiz aylik cikmis yani ben :) oda hemen gosteri verdi kendini :) dedigim igne testini yap ben meraktan catlarim
tabıkısı hos geldın sefa getırdın canım
canım üzülme zaten daha ilk denemeymiş üzme kendini mayısta ve haziranda dinlenir ve bebişin seninle kalır
Ya canım bu sabah test yapıcaktım şokla uyandım....ilk denemem ama inanılmaz üzüldümRabbim uzun zamandır bekleyen herkese anneliği nasip eder inş...çok zormuş her ay umutlanıp beklemek...bugün doktora gidicem kan hormon tahlili yaptırıcam
bugun olduysan testı bugun yapmaz doktorlar 2 veya 3. gunun de test yapılıyor
Yasasin oley oleeey yuppiiii :) Haaamiiiiiileeeeeeeeyiiiiiiiiimm :)
Yasasin oley oleeey yuppiiii :) Haaamiiiiiileeeeeeeeyiiiiiiiiimm :)
günaydın.
23 nisanda (çarşamba günü) çatlatma iğnesini yaptım. dr perşembe-cuma-pazar ilişki dedi. biz perşembe-ctesi yapabildik. hamilelik yüzdesi azaldı sanki, bana öyle geliyor. heyecanlı bekleyişim azaldı.
Umutsuz olma insallah.. Spermin omru iki uc gun nasilsa insallah persembe gunki ise yaramistir
inşallah canım ya. 8 mayısı beklemek çok heyeca verici. sabırsızlanıyorum sonucun ne olacağını öğrenmek için.
Tahmin edebiloyorum. İnsallah pozitif olur. Esinin spermlerinde problem var mi? Yoksa sadece catlama problemi mi vardi?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
selam kızlar herkese benim bat 1 mayıs. bakalım neler olacak. hiç bir şey hissetmiyorum farklı herşey önceki aylar gibi test yapmıycam bu sefer kararlıyım oturup beklemeye. olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum. sizce ne zaman gitmeliyim adet döneminde mi yoksa adet bittikten sonramı?
eşimde bi problem yok canım. sadece benim PCOS olmamdan dolayı yumurta gelişiminde problem vardı. serophene+çatlatma iğnesi uygulandı bu ay ilk kez. bekliyoruz.
28/04/2014 05:30 itibari ile bende kırmızı kart yemiş bulunmaktayım.bu ay ilk denememdi ama çok umutluydumşuan inanılmaz mutsuzum mayısta yumurtlama tarihlerimde eşim şehir dışında olucak benim umutlar hazirana kaldı
ilk ay gercekten cok zor oluyor. cunku kesin olucak gozuyle bakıyosun ve herturlu belirtiyi hamılelge yoruyosun. ben ilk ay resmen kesin hamileyim diye diye göğuslerimi buyutmeyı basardım. :):) bide ustune adetim gecikti. :) düşünsene adet olduğumdaki halimi . kesin derken bi anda dumur oldum. bu ay bat ım 3 mayıs bekliyorum bakalım ama pek umudum yok. tam yumurtlama döneminde gripten yatak dosek yattım. koca yumurtlama donemınde sadece tek ilişki oldu. benim umutlar hazirana kaldı. sende hiç üzme kendini belki bizde haziranda uçarız mutlluktan :):)
Anladim canim hayirlisi. Rabbim sevdigi kullarini birturlu imtihan ediyor iste
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
ınsallah gerek kalmaz canım ama adetın 2. veya 3. gunu gıtmen gerekıyor