- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.241
Senin de sıkıntılıymış ama bak çok şükür atlatmışsın..:18:Anneler gününde hamile olduğumuzu öğreniriz de ilk hediyemizide almış oluruz,ne güzel olurrinşallahh öyledir,inşallah şuan bebeğin haber vereceği günü bekliyordurr
merhabaaaaa,
2-3 gün girmedim siteye bakıyorumda hamişler coğalmış. süpersiniz. yazılanları gordukce nasıl mutlu oldum anlatamam . bu topik bircok kişiye ugurlu oldu sanırım. Umarım ben ve benim gibi bekleyenlerde birgün müjde yazmak için gireriz. benim de adet tarihim 3 mayıs daha bugunden basladı adet belirtilerim bacaklarımda agrılar belirdi. sanırım ben bu ayıda boş geçtim. kısmet artık hazirana
günaydın canım nasılsın acaba:)
Iyiyim canim dun akintim vardi bugun hic bisey yok dun gece de cok guzel bir rüya gordum karlarin icinde huzurlu uyumusum.
Sen nasılsın bu ay cok umutluyum dua ediyorum hepimiz icin
kızlar bnm bat 14 mayıs suan yumurtlama günlerindeym çalışmalar son az devam ediyor ama az önce rüyamda adet olmuşum çok kötüydü çok korktm bu aty bari olumlu sonuçlar alsaydık...
ınsallah canım bende akıntım cok yokta sadece gogus uclarım cok acıyor ozellıkle sol eger bebek yoksa bu agrı ıcın baktırmam lazım sanırım nıye agrıdı bu kadar bılmıyorum
Kizlar ruyamda ikiz bebeklerim oluyodu biri erkek biri kiz hayir olsun insaallah :what:
10 mayıs canım benım
ınsallah canım bende akıntım cok yokta sadece gogus uclarım cok acıyor ozellıkle sol eger bebek yoksa bu agrı ıcın baktırmam lazım sanırım nıye agrıdı bu kadar bılmıyorum
dur kız ağlama. pozitif kızsın sen. gül bakayım.
Olumlu düşün iyi olsun insallah bat cok yakin 11 mayis benimde olursa cok guzel bir surpriz olmazsada hayirlisi insallah catlayan yumus agritmistir tutunun ufakliklar tutunun bize sizi deli gibi sevecek annişleriniz olacak
ayy belkıde gercekten ikiz olurinşallah güzel haberleri verirsin
Merhaba bende varım :) 26 Mayıs eklermisinz
ayy goruyormusun benıde kendılerıne benzettiler:) aglama sebebim çok acıyor kasınıyormu acıyormu cozemedım vallane zormusya gogus agrısı benım adete yakın acır ama boyle degıl ıcınden acır ne dıyelım inşallah hayırlı lolur