Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

keske keske oyle olsa en güzel anneler günü hediyemiz olur inşallahhh rabbim bu ay verir evlatlarımızı:)

merhabaaaaa,

2-3 gün girmedim siteye bakıyorumda hamişler coğalmış . süpersiniz. yazılanları gordukce nasıl mutlu oldum anlatamam. bu topik bircok kişiye ugurlu oldu sanırım. Umarım ben ve benim gibi bekleyenlerde birgün müjde yazmak için gireriz. benim de adet tarihim 3 mayıs daha bugunden basladı adet belirtilerim bacaklarımda agrılar belirdi. sanırım ben bu ayıda boş geçtim. kısmet artık hazirana

ben de haziran da umutluyum hadi bakalım hayırlısıyla

kızlar bnm bat 14 mayıs suan yumurtlama günlerindeym çalışmalar son az devam ediyor ama az önce rüyamda adet olmuşum çok kötüydü çok korktm bu aty bari olumlu sonuçlar alsaydık...

Iyiyim canim dun akintim vardi bugun hic bisey yok dun gece de cok guzel bir rüya gordum karlarin icinde huzurlu uyumusum.
Sen nasılsın bu ay cok umutluyum dua ediyorum hepimiz icin

ınsallah canım bende akıntım cok yokta sadece gogus uclarım cok acıyor ozellıkle sol eger bebek yoksa bu agrı ıcın baktırmam lazım sanırım nıye agrıdı bu kadar bılmıyorum

Kizlar ruyamda ikiz bebeklerim oluyodu biri erkek biri kiz hayir olsun insaallah :what:

28/04/2014 05:30 itibari ile bende kırmızı kart yemiş bulunmaktayım.bu ay ilk denememdi ama çok umutluydum şuan inanılmaz mutsuzum mayısta yumurtlama tarihlerimde eşim şehir dışında olucak benim umutlar hazirana kaldı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ınsallah canım bende akıntım cok yokta sadece gogus uclarım cok acıyor ozellıkle sol eger bebek yoksa bu agrı ıcın baktırmam lazım sanırım nıye agrıdı bu kadar bılmıyorum

Olumlu düşün iyi olsun insallah bat cok yakin 11 mayis benimde olursa cok guzel bir surpriz olmazsada hayirlisi insallah catlayan yumus agritmistir tutunun ufakliklar tutunun bize sizi deli gibi sevecek annişleriniz olacak

dur kız ağlama. pozitif kızsın sen. gül bakayım.

ayy goruyormusun benıde kendılerıne benzettiler:) aglama sebebim çok acıyor kasınıyormu acıyormu cozemedım valla ne zormusya gogus agrısı benım adete yakın acır ama boyle degıl ıcınden acır ne dıyelım inşallah hayırlı lolur

Olumlu düşün iyi olsun insallah bat cok yakin 11 mayis benimde olursa cok guzel bir surpriz olmazsada hayirlisi insallah catlayan yumus agritmistir tutunun ufakliklar tutunun bize sizi deli gibi sevecek annişleriniz olacak

aynen öyle geçen aksam ıste ılıskı oldu 1 saat sonra falan eşime dyorum evlatlarım bende şu anda dedim adam gülme krizine girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…