- 10 Ocak 2014
- 1.492
- 244
- 34
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.301
Sonunda beklenen oldu eğer yanlıs değerlendirmedysem yumurtladım seffaf uzayan su renginde yoğun akıntım geldi peçeteye. Kasıklarmda ve belimde gögsümde haff agrı var hesaplamalarıma göre dün bugün yumurtlama günümdü.
Hayrolsun insallahBat: 11 mayıs
hadi bakalım hayırlısı dıyelım. son gaz calısşmalara devam :)
ya gercekten fransızım konuya :) sadece suyunu içiyorsun sanırım. bne incirlerde yenilecek deiye biliyorudum. youtube ta kapalı bakamıyoruzkı vıdeo ya :) neyse ben netten arastırayım canım. cok tesekkurler bılgı ıcın.
aynen öyleya gün aşırı mı iyi her gün mü acaba ???
aynen öyleya gün aşırı mı iyi her gün mü acaba ???
hadi hanımlar Meyıs ayında beraber bebeişlerimizi bekleyelim . İnsallah mayıs ayında bebişlerimize kavuşuruz:)
chuchee**********1 Mayıs
gingery***********1 Mayıs*******HAMİLEEEEEE
missdely**********1 Mayıs
askyokolmak*******1 Mayıs
deryaisa07********1 Mayıs
papatis***********3 Mayıs
BenimAskPastam****5 Mayıs
Fluu*************6 MAyıs
damak***********6 Mayıs
sykapusuz*********6 Mayıs
Umuttt***********7 Mayıs
eski9*************8 Mayıs
hanife55**********8 Mayıs
CICIBICIMELEK******8 Mayıs
cemom***********9 Mayıs
secido ***********10 Mayıs
_pdr ************10 Mayıs
Pirelideve*********10 Mayıs
Zeynthearch******10 Mayıs
CreeP***********11 Mayıs
melekkkkkk ******11 Mayıs
kds2309*********11 Mayıs
balarisi1 *********11 Mayıs
Pamukprenses187 **12 Mayıs
inciela***********12 Mayıs
26may***********13 Mayıs
oslemtugba********14 Mayıs
DELFN************14 Mayıs
ABCDEFCD*********14 Mayıs
brczngn***********15 Mayıs
unutkanvepanik*****19 Mayıs
nazligamzelim******19 Mayıs
feyzayldz*********21 Mayıs
bernaaydin********24 Mayıs
elif5541**********26 Mayıs
Gün aşırı daha uygun diye duymuştum
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim doktorum hergun yapmayın gün asırı yapın dedı. cunku hergun olunca sperm kalıtesi düşüyor. spermler yeterince guclu olmadıkları ıcınde dölleme ihtimali dusuyormus. bence gun asırı yapmak daha ıyı gıbı gelıyo. guclu olsun bebişler de koşsunlar hızlı hızlı dımı ama :):)
kızlar bn önceleri 28 günde adet olurken korunmamaya başladığımızdan beri 32 günde olmaya başladım 14 mayıs da bat ama bi kaç gün önce yani tam 14.gün sol kasığımda ağrı oldu ara ara ve gecti şimdi bugün 16.gün ama öyle beyaz akıntı filan da yok gibi 14ünde mi yumurtladm acaba???
Günaydınnnn
Hayırlara çıksın inşallah bebeği hep guzel yorarlar. Ben karninda minik bir kalbe yorayimda oyle ciksin
aynısı bana da oldu bnde 30 günde bir olurdum şimdi 33 günde bir oluyorum mesela geçen ay 8 nisanda oldum son 3 aya bakınca 8 mayısta olmam gerekirken 11 mayısta falan olcam büyük ihtimal.
bnde düne kadar yumurtlamıcam yada yumurtladım bn farketmedim sanmıstım ama dün akşam agrılarım ve beyaz su gibi rengi seffaf uzayan sümüksü akıntım geldi yumurtladgmı anladım 14 ünde yumurtlamışsındır 16. günde de yumurtan catlamış olabilir bugünleri değerlendirin gün aşırı. belki böyledir.
aynen benımde korunmamaya baslayınca 28 gunden 34 gune cıktı. ben psikolojik diye dusundum hep. cunku adet donemınde cok stres yapıyoruz. acaba olucak mı dıye ve adet gecıkıyor.. aynı sekılde yumurtlama gunlerını saısırıyoruz sonra. ben bu ayda olmazsa bı dahakı ay yumurtlama testi almayı dusunuyorum. fiyatlarıda cok uygunmuş. 25 adet kaset 20 lira falan. yanı gunde bır kere baksan 25 gun yumurtlama gunun mu degıl mı tespit etme sansın olucak. ve bu sekılde cok hamıle kalan varmıs. bence denemeye deger.
tamam kızlar günaşırı yapalım bari inş tutar
Kızlar bugün adetin ikinci günü ve benim hormon testlerim çok güzel çıktı.sıra adetin bitimini bekleyip çalışmalara başlamak :) bu sefer adetten hemen sonra günaşırı çalışmalara başlıcam çünkü yumurtlama dönemimi tam bilmiyorum...bende varım mayıs ayında :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sizin de mi öyle ? bu sorunu sadece bn yasamıyomusum demek.
bnde sizin gibi ovulasyon yaptırcam bu ay da hamile kalmazsam. int. cokta uygunmuş galiba. siz nerden alcaksınız burada birisi gitti gidiyorda çok uygun diyodu batınız ne zaman ?
Gozun aydin cnm bnde oyle yapiyorum tam yumurtlama gunumu bilmedigim icin bakalim sonuc ne olck
sizin de mi öyle ? bu sorunu sadece bn yasamıyomusum demek.
bnde sizin gibi ovulasyon yaptırcam bu ay da hamile kalmazsam. int. cokta uygunmuş galiba. siz nerden alcaksınız burada birisi gitti gidiyorda çok uygun diyodu batınız ne zaman ?