Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Sonunda beklenen oldu eğer yanlıs değerlendirmedysem yumurtladım seffaf uzayan su renginde yoğun akıntım geldi peçeteye. Kasıklarmda ve belimde gögsümde haff agrı var hesaplamalarıma göre dün bugün yumurtlama günümdü.
Hayrolsun insallah :-) Bat: 11 mayıs

hadi bakalım hayırlısı dıyelım. son gaz calısşmalara devam :)

kızlar merhaba nasılsınız bugun fazla gıremıycem ısım cok:KK43: hepınızı cok cok sevıyoreeeee olumlu dusunmeyı sakn unutmayın:KK20: bu arada gogus agrılarım arttı doktoramı gıtsem ya kotu bırey yok ınsallah dun morarmada olmustu:KK50:

ya gercekten fransızım konuya :) sadece suyunu içiyorsun sanırım. bne incirlerde yenilecek deiye biliyorudum. youtube ta kapalı bakamıyoruzkı vıdeo ya :) neyse ben netten arastırayım canım. cok tesekkurler bılgı ıcın.

Saracoglu.at bu sayfadan bulabilirsin kürlerin hazirlanisi filan..

Hepimize hayırlı evlatlar nasip eyle güzel Rabbim. Amiiin

aynen öyle :-) ya gün aşırı mı iyi her gün mü acaba ???

benim doktorum hergun yapmayın gün asırı yapın dedı. cunku hergun olunca sperm kalıtesi düşüyor. spermler yeterince guclu olmadıkları ıcınde dölleme ihtimali dusuyormus. bence gun asırı yapmak daha ıyı gıbı gelıyo. guclu olsun bebişler de koşsunlar hızlı hızlı dımı ama :):):KK52:

hadi hanımlar Meyıs ayında beraber bebeişlerimizi bekleyelim . İnsallah mayıs ayında bebişlerimize kavuşuruz:):KK52::KK49:

chuchee**********1 Mayıs

gingery***********1 Mayıs*******HAMİLEEEEEE

missdely**********1 Mayıs

askyokolmak*******1 Mayıs

deryaisa07********1 Mayıs

papatis***********3 Mayıs

BenimAskPastam****5 Mayıs

Fluu*************6 MAyıs

damak***********6 Mayıs

sykapusuz*********6 Mayıs

Umuttt***********7 Mayıs

eski9*************8 Mayıs

hanife55**********8 Mayıs

CICIBICIMELEK******8 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

secido ***********10 Mayıs

_pdr ************10 Mayıs

Pirelideve*********10 Mayıs

Zeynthearch******10 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

melekkkkkk ******11 Mayıs

kds2309*********11 Mayıs

balarisi1 *********11 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

inciela***********12 Mayıs

26may***********13 Mayıs

oslemtugba********14 Mayıs

DELFN************14 Mayıs

ABCDEFCD*********14 Mayıs

brczngn***********15 Mayıs

unutkanvepanik*****19 Mayıs

nazligamzelim******19 Mayıs

feyzayldz*********21 Mayıs

bernaaydin********24 Mayıs

elif5541**********26 Mayıs

Canmm bat 13 mayis.

Catlatma ignemi bgun olcam cunkuu 😜😁😁😜😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bn önceleri 28 günde adet olurken korunmamaya başladığımızdan beri 32 günde olmaya başladım 14 mayıs da bat ama bi kaç gün önce yani tam 14.gün sol kasığımda ağrı oldu ara ara ve gecti şimdi bugün 16.gün ama öyle beyaz akıntı filan da yok gibi 14ünde mi yumurtladm acaba???

Son düzenleme:
Gün aşırı daha uygun diye duymuştum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim doktorum hergun yapmayın gün asırı yapın dedı. cunku hergun olunca sperm kalıtesi düşüyor. spermler yeterince guclu olmadıkları ıcınde dölleme ihtimali dusuyormus. bence gun asırı yapmak daha ıyı gıbı gelıyo. guclu olsun bebişler de koşsunlar hızlı hızlı dımı ama :):):KK52:

tamam kızlar günaşırı yapalım bari inş tutar :-)

kızlar bn önceleri 28 günde adet olurken korunmamaya başladığımızdan beri 32 günde olmaya başladım 14 mayıs da bat ama bi kaç gün önce yani tam 14.gün sol kasığımda ağrı oldu ara ara ve gecti şimdi bugün 16.gün ama öyle beyaz akıntı filan da yok gibi 14ünde mi yumurtladm acaba???

aynısı bana da oldu bnde 30 günde bir olurdum şimdi 33 günde bir oluyorum mesela geçen ay 8 nisanda oldum son 3 aya bakınca 8 mayısta olmam gerekirken 11 mayısta falan olcam büyük ihtimal.

bnde düne kadar yumurtlamıcam yada yumurtladım bn farketmedim sanmıstım ama dün akşam agrılarım ve beyaz su gibi rengi seffaf uzayan sümüksü akıntım geldi yumurtladgmı anladım 14 ünde yumurtlamışsındır 16. günde de yumurtan catlamış olabilir bugünleri değerlendirin gün aşırı. belki böyledir.

aynısı bana da oldu bnde 30 günde bir olurdum şimdi 33 günde bir oluyorum mesela geçen ay 8 nisanda oldum son 3 aya bakınca 8 mayısta olmam gerekirken 11 mayısta falan olcam büyük ihtimal.

bnde düne kadar yumurtlamıcam yada yumurtladım bn farketmedim sanmıstım ama dün akşam agrılarım ve beyaz su gibi rengi seffaf uzayan sümüksü akıntım geldi yumurtladgmı anladım 14 ünde yumurtlamışsındır 16. günde de yumurtan catlamış olabilir bugünleri değerlendirin gün aşırı. belki böyledir.

aynen benımde korunmamaya baslayınca 28 gunden 34 gune cıktı. ben psikolojik diye dusundum hep. cunku adet donemınde cok stres yapıyoruz. acaba olucak mı dıye ve adet gecıkıyor.. aynı sekılde yumurtlama gunlerını saısırıyoruz sonra. ben bu ayda olmazsa bı dahakı ay yumurtlama testi almayı dusunuyorum. fiyatlarıda cok uygunmuş. 25 adet kaset 20 lira falan. yanı gunde bır kere baksan 25 gun yumurtlama gunun mu degıl mı tespit etme sansın olucak. ve bu sekılde cok hamıle kalan varmıs. bence denemeye deger.

aynen benımde korunmamaya baslayınca 28 gunden 34 gune cıktı. ben psikolojik diye dusundum hep. cunku adet donemınde cok stres yapıyoruz. acaba olucak mı dıye ve adet gecıkıyor.. aynı sekılde yumurtlama gunlerını saısırıyoruz sonra. ben bu ayda olmazsa bı dahakı ay yumurtlama testi almayı dusunuyorum. fiyatlarıda cok uygunmuş. 25 adet kaset 20 lira falan. yanı gunde bır kere baksan 25 gun yumurtlama gunun mu degıl mı tespit etme sansın olucak. ve bu sekılde cok hamıle kalan varmıs. bence denemeye deger.

sizin de mi öyle ? bu sorunu sadece bn yasamıyomusum demek.
bnde sizin gibi ovulasyon yaptırcam bu ay da hamile kalmazsam. int. cokta uygunmuş galiba. siz nerden alcaksınız burada birisi gitti gidiyorda çok uygun diyodu batınız ne zaman ?

Kızlar bugün adetin ikinci günü ve benim hormon testlerim çok güzel çıktı.sıra adetin bitimini bekleyip çalışmalara başlamak :) bu sefer adetten hemen sonra günaşırı çalışmalara başlıcam çünkü yumurtlama dönemimi tam bilmiyorum...bende varım mayıs ayında :)

Kızlar bugün adetin ikinci günü ve benim hormon testlerim çok güzel çıktı.sıra adetin bitimini bekleyip çalışmalara başlamak :) bu sefer adetten hemen sonra günaşırı çalışmalara başlıcam çünkü yumurtlama dönemimi tam bilmiyorum...bende varım mayıs ayında :)

Gozun aydin cnm bnde oyle yapiyorum tam yumurtlama gunumu bilmedigim icin bakalim sonuc ne olck :-)

bnde sizin gibi ovulasyon yaptırcam bu ay da hamile kalmazsam. int. cokta uygunmuş galiba. siz nerden alcaksınız burada birisi gitti gidiyorda çok uygun diyodu batınız ne zaman ?

Sadece sen dgilsin cnm bnmde bu sorunum var uzadi adet tarihlerim otuzun ustine cikti

Gozun aydin cnm bnde oyle yapiyorum tam yumurtlama gunumu bilmedigim icin bakalim sonuc ne olck :-)

En doğrusu o canım çünkü bir arkadaş ben adetin ertesi günü yumurtlamışum o zamanla hamile kaldım demişti bana.o yüzden adet biter bitmez çalışıcam.çünkü mevsimlerde etkiliyo adet süresini yumurtlamayı.umarım mayıs uğurlu gelir bize :)

tıpkimsandan alabilirsin canım gitti gidiyordan da ama labaquik marka al mutlaka yanıltmıyo çünkü bende ovüyle hamile kalanlardanım 3.denememde tutmuştu ondan önce 5 ay denemiştim toplamda 8.ayımda tutturduk yani ama malesef sonu hüsran kürtaj oldum çalışmalara tekrar başlayacağım kısmetse

X