Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Kesin demeyelim bnce kiminin bi hafta gecikme yasamasina ragmen cikmiyomus

Evet ya bende genelde 7 gun gecikme olmasi gerekiyomus diye duymustum en iyisi beklim simdi ben test alsam bi tane almam cunku deli gibi surekli yaparm o bi suru test bitene kadar cikmassada cildiririm biliyorum kendimi

Burası uğurluysa neden bende gelmiyimkii :)) bat ım 04.05 bakalım sonuç ne olucak. 2 kere gebelik geçirdim ama kötü bitti inş bu sefer hem bekletmez hemde üzmez bizi :84: Bu arada merhaba :KK9:

Hosgeldin canim benim bu sefer kotu olmaz Allahin izniyle iyi dusunelim iyi olsun canim:KK54:

yumurtlamadan 14 gun sonra cikiyo diye biliyorum ben hesapladim yumurtlamamin 15. gunu yapdim cizgi silik falanda degildi koyuydu arkadasim regline 1 hafta vardi ogrendi

Ben bi kac gun daha beklim canim en iyisi ne guzel hemen ogrenmissiniz siz cikmaz fln ha bu gun ha yarin derken cildiririm ben smdi yaparsam testi

hoşbuldum :) Ahhh inşallahhh :KK16: yaklaşık bir 15 sayfa okudum ama oralarda yazmıyordu ilk bebeğimi istiyorsunuz ?

Evet canim ilk gebelik olursa sayet ..benim soruunum yumurta catlamayip kist oluordu ve ocaktan bu yana regl olamadim sogan suyula kistte temizlendi hastada oldum yumurtlama gunum gecti hala gogus uclarim sizkiyor insallah kiste degil bebege donmustur:KK14:

benim heray butun hamilelik belirtilerim olurdu ama hamilelik olmazdi bu ay bir kaci oldu ama hamilelik var belirtiler psikolojik olabiliyo ama benim bu ay farkli olarak gogus uclarimda agri oldu rahminde ara ara sizilar asiri akinti uzun sure yuruyunce. akinti daha da fazlalasti bide en erken olarak kasiklarim ve yumurtaliklarim sag ve solda agri oldu ara ara 2-3 gundurde karin altim asiri agriyo

Ben bi kac gun daha beklim canim en iyisi ne guzel hemen ogrenmissiniz siz cikmaz fln ha bu gun ha yarin derken cildiririm ben smdi yaparsam testi

benim yavrum annesine benziyecek heralde anneside anne karninda duramamis sekiz aylik cikmis yani ben :) oda hemen gosteri verdi kendini :) dedigim igne testini yap ben meraktan catlarim

Evet canim ilk gebelik olursa sayet ..benim soruunum yumurta catlamayip kist oluordu ve ocaktan bu yana regl olamadim sogan suyula kistte temizlendi hastada oldum yumurtlama gunum gecti hala gogus uclarim sizkiyor insallah kiste degil bebege donmustur:KK14:

Senin de sıkıntılıymış ama bak çok şükür atlatmışsın..:18:Anneler gününde hamile olduğumuzu öğreniriz de ilk hediyemizide almış oluruz,ne güzel olurr :KK16: inşallahh öyledir,inşallah şuan bebeğin haber vereceği günü bekliyordurr

Canim bize belirtilerinden bahsedermisin okuruz hepimiz:KK12:

benim heray butun hamilelik belirtilerim benim heray butun hamilelik belirtilerim olurdu ama hamilelik olmazdi bu ay bir olurdu ama hamilelik olmazdi bu ay bir kaci oldu ama hamilelik var belirtiler kaci oldu ama hamilelik var belirtiler psikolojik olabiliyo ama benim bu ay farkli psikolojik olabiliyo ama benim bu ay farkli olarak gogus uclarimda agri oldu olarak gogus uclarimda agri oldu rahminde ara ara sizilar asiri akinti uzun rahminde ara ara sizilar asiri akinti uzun sure yuruyunce. akinti daha da fazlalasti sure yuruyunce. akinti daha da fazlalasti bide en erken olarak kasiklarim ve bide en erken olarak kasiklarim ve yumurtaliklarim sag ve solda agri oldu yumurtaliklarim sag ve solda agri oldu ara ara 2-3 gundurde karin altim asiri ara ara 2-3 gundurde karin altim asiri agriyo

günaydın.

23 nisanda (çarşamba günü) çatlatma iğnesini yaptım. dr perşembe-cuma-pazar ilişki dedi. biz perşembe-ctesi yapabildik. hamilelik yüzdesi azaldı sanki, bana öyle geliyor. heyecanlı bekleyişim azaldı.

:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

günaydın.

23 nisanda (çarşamba günü) çatlatma iğnesini yaptım. dr perşembe-cuma-pazar ilişki dedi. biz perşembe-ctesi yapabildik. hamilelik yüzdesi azaldı sanki, bana öyle geliyor. heyecanlı bekleyişim azaldı.

:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

hayır bebegım neden azalsın sperm lerın omru uzun:) ınsallah bebısın seninledir:)

X