Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

merhabaa günaydın arkadaslar nasılsın Secido iyi misin ?
bu arada bişey dicem baska bir topikte hamile kalmak isteyenlern topigini açan arkadasımız hamile kaldı inş sende hamile kalcaksın :-)

İnsallah bebegim hepimiz guzel haberi aliriz Allahin izniyle goguslerim agriyor ama akintim yok birde sag kasigim agriyor yani kistim olustugundada boyle oluyor sizlersibiz benim umudim canlarim:KK54:

İnsallah bebegim hepimiz guzel haberi aliriz Allahin izniyle goguslerim agriyor ama akintim yok birde sag kasigim agriyor yani kistim olustugundada boyle oluyor sizlersibiz benim umudim canlarim:KK54:

ooo sende ağrılar basladı demek batlarımız aynı gibi sennle. Ama bnde belirti yok yaa. Akıntm bile yok bi yerim de ağrımıyo. Senle konusmustuk ya 33 günde bir olunca 11 mayısta adet olcam galiba. Akıntı yok agrı yok yumurtlamadım ve yumurtlamıcam galba :-)

ooo sende ağrılar basladı demek batlarımız aynı gibi sennle. Ama bnde belirti yok yaa. Akıntm bile yok bi yerim de ağrımıyo. Senle konusmustuk ya 33 günde bir olunca 11 mayısta adet olcam galiba. Akıntı yok agrı yok yumurtlamadım ve yumurtlamıcam galba :-)

Oyle sey olurmu agrisiz yumurtlayan okadar cok kisi varki olunsuz dusunme calismalara devam et canim benim agrim kistten oluyir canim oncede boyle olmustu malesef sadece eksik gogsum sismedi ucu aciyor sadece akinti malesef bendede yok ama olsun bugun olmaz yarin olur elbet Rabbim evlat verecektir:emir_bebek:

Kizlar hala uyanmadinizmi hadi uyanin ve gelin evrene olumlu nsj verelim gozler kapali evrene olumlu msj veriyoruz bebekler geliyor:KK49::nazar::emir_bebek:

Oyle sey olurmu agrisiz yumurtlayan okadar cok kisi varki olunsuz dusunme calismalara devam et canim benim agrim kistten oluyir canim oncede boyle olmustu malesef sadece eksik gogsum sismedi ucu aciyor sadece akinti malesef bendede yok ama olsun bugun olmaz yarin olur elbet Rabbim evlat verecektir:emir_bebek:

inş ya umarım bebişlerimiz bizimledir :-)

mrb canım. ben şuan hamileyim :nazar:.Allahım inşllah sizede nasipp eder. benimde hiç bi belirtim olmamıştı yumrtladığıma dair. hiç ağrım,o yumurta kıvamında akıntım falan olmadı. ki hergün kontrol ettim. bu ay yumurtlamadım diyordum ama yinede boş durmuyorduk. ve hamile kaldım. o yüzden kafana takma diyorum. ve titizlikle ilişkiye devam edin gerisini oluruna bırakın. inşllh rabbim isteyen herkese nasip eder..

inşallah bakalım hayırlısı :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb canim gecmis olsun, eger adetin yakin degilse yumurtlama agrisidir ve genelde kasik agrisinin siddetli oldugu gunlerin degerlendirilmesi gerekirmis, benim bu ayin 19 undan 23 une kadar seffaf akintilarimla birlikte sanci seklinde kasik agrilarim oldu hatta isyerindeydim ter basti kivrandirdi simdi hic bir sey kalmadi adetime 9 gun var, bana kalirsa agrili gunleri degerlendir ben degerlendirdim bakalim sonuzc ne olacak,

X