Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

nekadarlıkken kaybettin.sebep neydi araştırıldı mı peki?

hos geldın canım okuyunca bıle tuylerm dıken dıken oldu cok guzel anlatmıssın İnsallah rabbim bize merhamet eder Ol der ve mayıs ayında evlatlarımıza kavusuruz

Hosbulduk canim. Insallah dualarimizin kabul olmasi dilegiyle. Buradan herbirimiz haykiririz artik 'Ben de ANNE oluyorum ' diye. Guzel paylasimlar yapariz insallah. Hayirli olsun.

nekadarlıkken kaybettin.sebep neydi araştırıldı mı peki?
6 haftalık tı kalp atışı durdu.ki duymuştum bir kaç gün önce, kürtaj olmak zorunda kaldım ama araştırma yapılmadı ilk gebelik lerde olur diye.ikinciside yine sabırsızlıkla yaptığım testlerde öğrendiğim gebelik ti 5 haftada kendiliğinden kanama ile gitti. Araştırma yapmadılar smear kötü çıkınca leep yapıldı ancak buna bağlı olmayabilir. Valla ilinde de zehirlenmistim iğne , serum, ilaç kullandım bilmeden.
çok dikkat etmek gerek arkadaşlar

Canm troidin kac cikti endokrnci ne ilaci verdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla bu sabah gittim doktorlar yoğun ve direkt endokrinden randevu alınmıyo dahiliyeye gittim ordan endokrine gönderdi doktorumun tavsye ettği doktorda 6 mayısa kadar dolu :-( sabah eğitim arasrtma hastanesne gttm eve geldim devlet hastanesinden baska bi doktora randevu aldım 28 nisanda yer var 28 nisandaki muayeneden memnun kalmazsam doktorumun tavsye ettği eğitim arastrma hastanesne gderim
yani bugün eli boş döndüm randevuyla uğrastım

kadın doğumcum tiroidle ilgili değerlerim TSH:0.2 FT3:18 çıktı biraz arastırdım hipertiroid diye geçiyo.

Cnm bnm de tsh 3,96 cikti ve dr iyo dedi bana

24 mayissssssss

İc hastaliklarina gttim evet o da iyo dedi

hmmm valla bnm doktorum küçük nota tiroid değerlerimi yazmıstı onu dahiliye doktoruma verdim önemsenmeyecek bişey olsaydı beni endokrine yönlendirmezdi galiba. Doktorum böyle dedi bu yazılanları verdi dedim tamam seni doktorunun önerdiği endokrin doktoruna yönlendiriyorum dedi dediğim gibi yüksek olmasa o arada söylerdi galiba. Asıl istedgm doktor 6 maysa kadar dolu. Baska doktordan 28 mayısa randevu aldım arastırdgma göre netten arastırdım değerlere bakılırsa tirioidim cok calısıyo bu hamile kalmayı da zorlastırabilirmiş.

Ama bana troid usg si cektiler bisi cikmadi..

ınsallah canım :) her nekadar ıcım karamsar olsa da senın enerjını gorunce daha ıyı oluyorum :)

karamsarlık sadece ınsanı yıpratmak ıcındır nasılkı atesı elımızle tutmuyorsak buda oyle bırtanem .. kaderde ne v<arsa zaten o olacak otesı yok şükür ve dualarla belkı one çekebiliriz

hmmm baktılarsa demekki normaldir bilemiyorum ki... onu nasıl çekiolar seninde çok mu calısıyo az mı çalısıo

Normal deger 0,27-4,4 yazio ca kagtta. Hani hamilelere gobegine nasi bakiolarsa boynundan ole bakiyolar troid bezlerine

Normal deger 0,27-4,4 yazio ca kagtta. Hani hamilelere gobegine nasi bakiolarsa boynundan ole bakiyolar troid bezlerine

hmmm anladım valla hakkımzda hayırlısı inş bnde de kötü bişey çıkmaz ya bide bunla uğrasmak istemiyorum bebiş istiyoruuuuummm :-( 5 aydır bebek istiyorum esimin kuzeni trabzondan eşiyle geldi öyle tatlı bi kızı var ki Allah ım gözleri deniz rengi beyaz tenli uzun kirpikli elma yanaklı küçücük dudagı var onu sevdikce Allah ım nolur bana da sağlıklı söyle tatlı bi kız ver bnmde olsun kızım diye dua ettim :-(

ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CNM bende 5 aydır korunmuyorum bendede bir şey yok normal diyorlar ama insan stres yapıyor işte

ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CNM bende 5 aydır korunmuyorum bendede bir şey yok normal diyorlar ama insan stres yapıyor işte

aynen yaa milet bir ayda iki ayda hamile kalıo Allah ın hikmet işte :-( Bu aydan da ümitli değilim ya . Bu ayki baslangıclarım kötü oldu bir sürü hastalık biseyler ilaçlar çıktı da çıktı. Sen ne zamandr evlisin bn 8 ayımı doldurdum evliliğimde.

benimde 6 haftalık kendiliğinden düşük birde kimyasal gebelik oldu 2 ay önce ben kendim istedim araştırılmasını yoksa doktorlar birşeyin yok diyor.bugün gittim hatta genetik testlerimi yaptırmaya kan pıhtılaşması da olabiliyormuş.çok önemli bu testler.hormon testlerini yaptırdın mı peki tsh fsh prolaktin benim onlar normal çıkmıştı.

geçmiş olsun cnm bende bu ay sekiz ayımı dolduruyorum ne tesedüf :) gebelik kişidedn kişiye göre degişiyo galiba benimde etrafımda çok farklı surelerde gebe kalanlar var ama napaalım doktorlar bir seneye kadar normal diyolar biliyosundur o yüzden stres yapmıyalım düşünmeyelim bizimde olsun bende çok düşünüyorum hayal kuruyorum sürekli düşünüyorum ama iyi yapmıyorum işte bende böyle kafamı dağıtmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…