Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

hepımız oyle ama ben cogumuzda pozıtıf olacak diye düşünüyorum inşallah yanılmam

pozitif olalım hepimiz. ben sanırım psikolojik olarak biraz stresliydim. çok sıkıntılıydı bu hafta. dün dr kontrolünden sonra biraz daha rahatladım. zihnimi boşaltıp sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi.

herkesler iyi haberler versin inşallah.

ama şöyle düşünelim canım bız stres yapsakta yapmasakta olacağı varsa olacak ama yoksa kısmette olmayacak ayrıca streste otelıyor neden bıle bıle zamanı engelleyelim değilmi..

ama şöyle düşünelim canım bız stres yapsakta yapmasakta olacağı varsa olacak ama yoksa kısmette olmayacak ayrıca streste otelıyor neden bıle bıle zamanı engelleyelim değilmi..

aynen katılıyorum ama bu hafta elimde olmayan sebeplerden dolayı ve anlamadığım bi şekilde sıkıntılıydım. biraz daha rahatım şimdi.

bundan sonra, evrene pozitifler :119::119::119::119::119::119:

Selamlar. Topik basligini okuyunca bile heyecanlandim. Bende insallah mayisda anne olma mujdesiyle sevinmek isteyenlerdenim. Bu aralar yumurtlama donemine yaklastim. Gecen ayki gibi umarim bu donemi kacirmam. Eskiden turk filmlerinden aklimda kalicakki hamile kalmanin cok kolay birsey oldugunu, hemen tek birliktelikte hamile kalinabilecegini dusunurdum. Ne kadar da yanilmisim halbuki. Cevremde gordugum ve internetteki yazilardan ogrendigim o kadar cok anne olmayi bekleyenler varki. Gittimiz doktorlar, kullanilan ilaclar, yaptirilan igneler, umutla beklenen tup bebek girisimleri , kurler... daha o kadar cok var ki yaptigimiz. Hepsi bir anne kelimesini duyabilmek, o guzel yavru kokusunu icimize cekebilmek icin.Rabbim bizim programimizi buna gore yapmis ve bizde buyuzden cok istiyoruz anne olmayi. Her ne yaparsak yapalim anne olmayi dusunmek bile cok guzel. Mayis ayinda tum dileyenlerin anne olma mujdesini almalari dilegiyle... :)

bu arada uygun bi zamanda beni de listeye ekler misin? bir de eğer yapabileceksen ilk mesajına eklersen listeyi takip etmek daha kolay olur. naçizane fikrim.

hos geldın canım okuyunca bıle tuylerm dıken dıken oldu cok guzel anlatmıssın İnsallah rabbim bize merhamet eder Ol der ve mayıs ayında evlatlarımıza kavusuruz

cimcime hiç çizgi görmemiştim sabah yaptim silik çıktı:)) akşama tekrar yapıcam

Tamam işter ne güzel bir iki güne netleşir tatlm kaçırmaa ben bugünde yaptm iyce net hatta digerınden daha koyu bugünüde değerlendırıcem benim koca futbol maçında tutulmuştu zar zor ıkna ettım bakalm bugün napıcam 😊banane çocuk isteyen çalışır demi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar nasılsınız :) benım adete 1 hafta var ve hıc bı belırtım yok, yumurtlama donemınde de hıc kasık agrım olmamıstı.sızde de boyle oldu mu hıc? ne belım agrıyo ne kasıgım ne gogsumde dolgunluk ne renk degısıklıgı hıc bısey..

herkeste belirti olmuyo ki... yani şu zamana kadar okuduklarımdan bunu anladım ben. biri hiçbişey hissetmiyo diğerinde tüm belirtiler tam. sen yine de pozitifleri gönder evrene

daha altı gün varmış ama yanıltıcı olabilir.bence acele etme ya bekle derim çok erken daha ilk denemeniz mi?
Daha once iki gebeligim oldu kaybettim ikisinide.rahim ağzı operasyonu geçirdim geçen yıl. Bir önceki ayda kist ile uğraştım yani bende sıkıntı cok. . Bi an önce öğrenip dikkat etmek derdim. Dayanamadım tekrar yaptım hiç bir şey çıkmadı zaten
sabretmekten başka çare yok şu an için

benimde iki gebeliğim oldu aynı senin gibiyim.çok iyi anlıyorum insan tedbirini almak istiyor.inşallah senin için hayırlısı olur.ama adet günün geldiğinde tekrar yap silik çıkarsa kan vermeye git.yinede sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…