- 1 Nisan 2014
- 750
- 23
- Konu Sahibi basbelasiyim
Kizlarr yorumlarinizi bekliyorummmm :what::what:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde 4 aylik evliyim sen ne kadrlik evlisin
Ya dunden beri otururken sanki idrar kaciriyo gibi hissediyodum oyle akintim baslamisti dun bugunde bu akinti peki bu akinti gelince yumurtlanismi oluyoruz yoksa yumurtlicamiz anlamina mi geliyo
Yani bugun iliski olsa bi faydasi olurmu bu akinti gelince yumurta çatlamış olur yarari olmaz diyolar
BENDE 2 AYLIK EVLİYİM CANIM:))
canım akıntın yumurtlama ya dogru artar bak söle takip edebilirisn elle yumurta takibini canım
Eğer elinize gelen salgı yumurta akı kıvamlı, beyaz-sarı renkli ve baş ve işaret parmaklarınız arasında çektikçe, yani parmaklarınızı birbirinden uzaklaştırdıkça uzama eğilimi gösteren bir özellik taşıyorsa ve vajinanızın "ıslak" olduğunu hissediyorsanız bu, yumurtlamanızın olduğunu veya yaklaştığını gösteren en değerli bulgulardan biridir.
Mukusun en bol olduğu ve kıvamının en fazla olduğu gün yumurtlama gününüzdür. Bundan sonra rahim ağzı salgınız giderek bu özelliklerini yitirir.
yok canım önemli olan yumurta catlayınca ilşkiye girmek yani sperm olcakki o catlaklardan gecip yumurtayı döllesin.sperm 72 saat yasadıgı için bi gün öncesindende ilşki bnece olabilir.yani o sümüksü uzayan akıntıdan sonra 24 32 saat içinde ilişki olmalı canım.
canım benim hiç öyle uzayan akıntım olmadı cocukken oldugunu hatırlıyorum uzayan akıntımın ama hiç olmadı benim demekki yumurtam olusmuyo ve catlamıyo:26:
Aaa daha cok yeni bnm gibii
Himmm anladim bnmde her zmn olmuyo yada bn farketmiyorum ama bazen yakaliyorum bunu bakalim bugun yarin vucut isimda artarsa yumurtladim demektir
canım benim sendemi bebek istiyosun sizin neden olmuyo canım?benim pko hipotroid var.esimdede varikosel var
Peki bisi daha sorcm cnm biz dun iliski yasadik iki gunde bi girin diyolar ya bu gunde olsa nasi olur nolur ki off kafam karisti
evet canım mutlaka takip et canım önemli olan yumurtanın catlaması.doktorlar o yüzden catlatma iğnesinden 24 32 saat sonra ilşki diyor.seninde akıntının en fazla oldugu gün yumurtlamıssın demektir uzayan sümüksü akıntın olunca ve evet ates ölcümünüde yap canım insallah hamiş kalırsın hemen
canım doktorlar sperm kalitesi için gün asırı diyolar ama benim doktorum adetin 10. ve 17. günleri arası ilişki demişti.gün asırı falan demedi...eger akıntın coksa bence bugün gir ilşkiye sansa bırakma canım
Valla daha 4 ay oldu iste evleneli. ilk ay adet olmadim doktora gittim muayene etti. ultrasonla kan tahlili falan bi sorun yokmus .sokturucu vermişti onu kullandim bu sefer oda bni alt ust etti iki haftada bi uc kez adet oldum onu kullaninca.. gecen ayda on gun gecikti oyle oldum.. doktor stresten cevre degisikliginden olur dedi.. bakalim bu ay nolck acikcasi oncedende cok ustune düşmüyordum kalkiyordum hemen uzanmiyodum.. tam olarak bu ay basladik diyebilirim aslinda
anladım canım insallah bu ay hamiş kalırsın sorunun yoksa kalma ihtimalin yüksek gülümadet söktürücü bende icyom ama bende hiç öyle olmadı canım.stresten olabilir:26:
Ayy insaallah hepimiz kaliriz peki bisi sorcm pko belirtileri neler nasi bi hstalik o
bizim hergün ilişki olmustu kuzum ama önemli olan yumurtlama zamanına denk getirmek onuda keske ovulasyon testi alsaydın canım gittigidiyorda cok uygun ovulasyon testleriOn ve 17. Gunler arasindaki hergun mu yoksa ikigunde birmi yani
Ya bn ondan snra yine gittim gastrit hastaligim var o ara antibiyotik kullanmistim ilaclar fln oda yapiyomus
insallah canım benim.canım tüylenme vücudunda yüzünde.adet düzensizliği yada hiç adet olamama.sivilce yüzde.bide kan testinde lh fsh dan yüksek olyo canım.
bizim hergün ilişki olmustu kuzum ama önemli olan yumurtlama zamanına denk getirmek onuda keske ovulasyon testi alsaydın canım gittigidiyorda cok uygun ovulasyon testleri
Ya dunden beri otururken sanki idrar kaciriyo gibi hissediyodum oyle akintim baslamisti dun bugunde bu akinti peki bu akinti gelince yumurtlanismi oluyoruz yoksa yumurtlicamiz anlamina mi geliyo
Bnde oyle sorunlar yok sukur tuglenme falan adetde her ay oluyorum ama bi hafta fln ileri atiyo nasip cnm ya bakalim
Canim akintin yakinda yumurttanin catladigi yada catlayacagi anlamina geliyo iki parmaginin arasina aldiginda uzuyorsa seffaf yumurta akı kivaminda ise bu gün ilişki mutlaka! !!! Hadi bakalım
o zamangüzelcanım cünkü adet olanların sansı daha yüksek.insallah sende emeginin karsılıgını alırsın canım benim.hayırlısı