Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Gunaydıııınnnn kızlaaar gerci şurda üç beş kişi kaldık ama😆😆

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyiiiyiiiiin yataktan kalkmaya calısıyorum kuzu yaaa fulll yatarım bgünnn😆sen nasılsıııın özlemimde buralarda bgüün ciğdem naptıııı

napıyo bılmıyorum ama umarım tahlıl yaptırmıstır :) bende uzanıyorum canım napayım. tuhaf ruyalar gordum onları arastırıyorum hayra gıtsın..

napıyo bılmıyorum ama umarım tahlıl yaptırmıstır :) bende uzanıyorum canım napayım. tuhaf ruyalar gordum onları arastırıyorum hayra gıtsın..

Hayır olsuuun balım inşallah ne gordun
Bencede inşallah yaptırmıstır artıkkk testt

yok bebegımmm korkmuyorum artık zaten yaparsam sogan kuru yapıcam hamılelık bekledıgımden degıl bwn bılıyorum bebek falan yok Sabırla beklıyorum gelecegı gunu sen nasılsın canım

yawrum :) anac tawugum :) bı hafta sonra dıger adetı baslıcak cıgdemım :) canım :) balım :) tahlıl yaptın mıııııııııı

kızlar benım batım yarın.. pıskopat sakınlıgınde beklemedeyım :) dun test yaptım begatıf cıktı.kocama dedım ewe gelırken 3 5 tane test al gel :)

yawrum :) anac tawugum :) bı hafta sonra dıger adetı baslıcak cıgdemım :) canım :) balım :) tahlıl yaptın mıııııııııı

kuzucummmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın bebegımmm :) kızma bana yapamadım ctesı gıdıcem kız sonra ıcerım sogan kuru aynı gun regl olurum nasılsın bebeısımmm hıc sormuyorsun ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…