- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #6.181
ewet yawrum wardır bı hıkmetı. senın bu ay 10.ay degıl mıydı.. bak benımde 6.bu ay :/
evet canım aynen oyle 10. ay oldu ne gelen var ne gıden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewet yawrum wardır bı hıkmetı. senın bu ay 10.ay degıl mıydı.. bak benımde 6.bu ay :/
aslında manyaklasma dıcen ama tatıle cıkın esınle. ben tatıle cıktıgım ay hamıle kalmıstım :) ınsan daha rahat ıs tutuyo :)
merhaba kızlar gıttım doktora dediğim gibi tsbiki negatif 0,9 çıktı sonuc. Yıne bir keder üzüntü ne diyeyim sınavım büyük allahım sabır versin
hayırlısı olsun canım benimm..ALLAH büyükk bizler de sevinecez elbett birgüünn........
benımgercekten artık umudum kalmadı
merhaba kızlar gıttım doktora dediğim gibi tsbiki negatif 0,9 çıktı sonuc. Yıne bir keder üzüntü ne diyeyim sınavım büyük allahım sabır versin
yawrum benım yaa ınan cok uzuldum. Allahım yardımcın olsun canım benım. ınsallah yakın zamanda nasıp eder sana.
sanmıyorum benım gercekten umudum yok artık ben buna alısmalıyım
canlarr ara ara hepmiz ümidimizi yitirme noktasına geliuyoruz..
secidooooo canım benim lütfenn öle demee ALLAH tan ümit kesilmez ama buna kalben inanmak gerekk ..ALAH BÜYÜK CANIM BENİMM OL OL DUA NE ZAMAN KABUL OLACAĞI bilinmez..
haklısın ama bılmıyorm ya ısyan etmıyorum sadece uzuluyorum ınsallah anne olabılırız eşimde oyle cok istiyorki bıraksalar gunlerce ağlarım
isyan etme kesinliklee.. benim eşimde çok istiyor ama baan belli etmemeye çalışıyor güyaa..bu hasta oluşumda her eve gelişinde soruyodu oldun mu diye yok deyince nasıl seviniyordu..okulda hasta olunca aramıştım dedim hasta oldum eve geldiğinde dedi kii..bana hasta oldum dedim ya duman oldum dedii ayy ben bunu duyunca nasıl ağladıııııııım zor geliyo ama ne yapalım canım bekleyecezz olacak elbett sabırrr..hemde en hayırlısı olacakk...
isyan etme kesinliklee.. benim eşimde çok istiyor ama baan belli etmemeye çalışıyor güyaa..bu hasta oluşumda her eve gelişinde soruyodu oldun mu diye yok deyince nasıl seviniyordu..okulda hasta olunca aramıştım dedim hasta oldum eve geldiğinde dedi kii..bana hasta oldum dedim ya duman oldum dedii ayy ben bunu duyunca nasıl ağladıııııııım zor geliyo ama ne yapalım canım bekleyecezz olacak elbett sabırrr..hemde en hayırlısı olacakk...
olurmu kı bılmıyorum sankı hıc olmayacakmıs gıbı hıssedıyorum Allahım sen bızlere sabır ver hayırlı evlat ver sen ne ıstersınde olmaz...
esım dıyorkı bayyramdan sonra beraber gıdıcez
''Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semi'ud dua.,, (Rabbim bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin amin.)
“Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke inni küntü minez zalimin.”
ÖLE DÜŞÜNME BAZEN BENİM DE AKLIMA GELİYORR hiç olmazsa diye sonra diyru öle düşünme ..hakkımızda hayırlısı ile bebek olsun ...
ALİ İMRAM 38. AYET ben her gün okumaya çalışıyorum..ALLAH ım kabul eder inşALLAH..
yok tatlım oyle deme olur mu oyle sey. sen ıncır kurunu dene benı dınle tamam mı canım benım