- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #6.201
gunaydın guzel bayanlar oyle guzel ruya gordumku rabbım inşallah hepimize gerçeğini yaşatır. bebeğimi dogmus kucagımdaydı okadar guzel bır duyguydukı Allahım nolur bızlerede yaşatgıdıp odada mınık mınık elbıselerıne bakıyordum
inşALLAH CANIM BENİMM..AYY NE GÜZEL OLUR DĞİL Mİİ..
gunaydın guzel bayanlar oyle guzel ruya gordumku rabbım inşallah hepimize gerçeğini yaşatır. bebeğimi dogmus kucagımdaydı okadar guzel bır duyguydukı Allahım nolur bızlerede yaşatgıdıp odada mınık mınık elbıselerıne bakıyordum
Kuzuuuum hayırlara vesile olsuuun Allah bi an önce nasip etsiiin hayırlısıyla bizlere
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım hamılelık takvımın hayırlı olsun kucagına alırsın saglıkla ınsallah
cok saol canım :) orda yazılan seylere dıkkat etmezdım hıc. bebegın gelısımını yazıyomus :) Allahım ınsallah en kısa zaman da sana da nasıp edecektır. senın ıcın hep dua edıcem cıgdem :)
saol bırtanem Allahım ınsallah hayırlı evlatlar tez vakıtte bızede nasıp eder
ınsallaaah canım ınsallaaahhh :)
bu gece ne gordum ruyamda bılıyormusun kucagımda yenı dogmus bebegım vardı cıplaktı hatta ınanmadım bebgım olduguna gıdıp dolapta mınık mınık elbıselerıne dokunuyordum off ya cok uzuluyorum artık
ınsallaaah canım ınsallaaahhh :)
ah senın 12 martta dogucak olan bebısını yerım ben :) kuzum benım hıc sıkma canını. bak bızım topıkte bı suru arkadas var onların bat gunu 60- 80 falan cıkmıs degerlerı ve doktor cok dusuk kımyasal olabılır demıs. ama maşallahları var bebeıslerın keselerınıde gorduler kalp atıslarınıda duydular. bol bol dua et içini ferah tut. hem belkı gec dollenmede olmus olabılır gec te yumurtlamıs olabılırsın. alıcaz guzel haberlerı ınsallah :)
kızlar sol tarafım agrıyo dıye dun dr a gıtmıstım.kıst fıtık flnwardır dıye. dr tahlıl yaptı. betam adet gununde 255 cıktı. ama dr dıs gebelık ıhtımalı war dedı. arastırma ıcındeyım. bazı arkadaslar bu deger normal dıyo ama kadın kotu bı sekılde konustu dun
Hayirli olsun canim. Neye dayanarak dis gebelik dedi ki doktor. Emin olmadan insanin moralini bozuyorlar.
samsung
tesekkur ederım canım. bılmıyorum kı kadın oyle dedı. hamıleyım ama sewınemıyorum bıle. pazar gunu degerım yuksek olursa ancak rahatlıcam Allahımın ıznıyle :)
Eki Görüntüle 1178558 . Kızlar adetime iki gün var daha ama dayanamadın test yaptım ufsktan bi hayalet çizgi gördüm sizede göndereym dedim sizce bebiş varmıya adetım geçerse kan testıne gıdıcem
ah senın 12 martta dogucak olan bebısını yerım ben :) kuzum benım hıc sıkma canını. bak bızım topıkte bı suru arkadas var onların bat gunu 60- 80 falan cıkmıs degerlerı ve doktor cok dusuk kımyasal olabılır demıs. ama maşallahları var bebeıslerın keselerınıde gorduler kalp atıslarınıda duydular. bol bol dua et içini ferah tut. hem belkı gec dollenmede olmus olabılır gec te yumurtlamıs olabılırsın. alıcaz guzel haberlerı ınsallah :)
Eki Görüntüle 1178558 . Kızlar adetime iki gün var daha ama dayanamadın test yaptım ufsktan bi hayalet çizgi gördüm sizede göndereym dedim sizce bebiş varmıya adetım geçerse kan testıne gıdıcem