-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #6.001
yok ya kaytarmıyorum sabah alıp yapacaktım ıse geldım bugun ctesı ve 13:00 da kapanıyorlar esımlede lımonıyız ona al demem
nobetcı eczane fln bulursun kız. ya ınsallah bulabılırsın cunkı test yapmanı cok ıstıyorum. ben bu ay senden cok umutluyum neden bılmıyorum ama umutluyum. ek ılac alman gerekır dıye endıselenıyorum.
ayy bebegım ınsallah dedıgın gıbı olur ama ben umutlu degılım senın ıcın yapıucam bılıyormsun:)
nobetcı eczane fln bulursun kız. ya ınsallah bulabılırsın cunkı test yapmanı cok ıstıyorum. ben bu ay senden cok umutluyum neden bılmıyorum ama umutluyum. ek ılac alman gerekır dıye endıselenıyorum.
ayy bebegım ınsallah dedıgın gıbı olur ama ben umutlu degılım senın ıcın yapıucam bılıyormsun:)
Yawru kuşuuuum yaaa valla sıcaklar hasta ediyo adamı bide bi depresyon hali falaan ki sormaa şu günler gecsede bii rahat etsekk inanılmaz gogus agrım var bebişim yaa ama sana dediğim gbi takmamaya calısıyorum kasık agrın nası tam pikiii
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yawrum yumurtlama donemıne gırdım ya ondan berı hala gogus agrım dewam edıyo.koltuk altımın oradan baslıyo sızlamaya. kasıgımda agrı war.sırt ustu yatamıyorum karnım gerılıyo sankı,bacaklarımı katlıyorum hemen. bazen cok keskın batmalar oluyo yerımden sıcrıyorum o derece. ya gecen aydan sonra dengem degsmıstır belkı.
we tuhaf yapıskan bı akıntım war. ya wc kagıdıyla zor sılıyorum bastıra bastıra sılıyorum. yanı boyle terlersın de parnagınla etını surtersın tane ane pul pul pıs derı gelır ya elıne.ya da guneste yanıo derın soyluruken elınde kasıdıgında tane tane derı gelılr ya elıne ya benım akıntı da oyle oluyo. peceteyle sılıyorum ama zor cıkıyo.
akıntımın halını anlatmaya calıstım ama bıraz tuhaf oldu :) bu kasık agrısı sızısı gogus agrısı bu kadar erken baslamaz ama. kesın yumurtlamam dewam edıyo. adetıme daha 11 gun var test yapmama 24gun var :)
Bide benm içiiiiin çidoooşumm yaaa😃
yawrum yumurtlama donemıne gırdım ya ondan berı hala gogus agrım dewam edıyo.koltuk altımın oradan baslıyo sızlamaya. kasıgımda agrı war.sırt ustu yatamıyorum karnım gerılıyo sankı,bacaklarımı katlıyorum hemen. bazen cok keskın batmalar oluyo yerımden sıcrıyorum o derece. ya gecen aydan sonra dengem degsmıstır belkı.
we tuhaf yapıskan bı akıntım war. ya wc kagıdıyla zor sılıyorum bastıra bastıra sılıyorum. yanı boyle terlersın de parnagınla etını surtersın tane ane pul pul pıs derı gelır ya elıne.ya da guneste yanıo derın soyluruken elınde kasıdıgında tane tane derı gelılr ya elıne ya benım akıntı da oyle oluyo. peceteyle sılıyorum ama zor cıkıyo.
akıntımın halını anlatmaya calıstım ama bıraz tuhaf oldu :) bu kasık agrısı sızısı gogus agrısı bu kadar erken baslamaz ama. kesın yumurtlamam dewam edıyo. adetıme daha 11 gun var test yapmama 24gun var :)
tabıkısı sızın ıcın ıkınızde susn diye
Tamam suscaz yap hele de biii yaa benm yine içim kaynıyo bi koşu kan testine gidesim var arada geliyolar bna yineeeee
cok pahalı ya gıtme aıle hekımı falan olsaydı gıderdın
Aile hekimi yapıyo mu kineeee misafırız bizzz şeeetmiştik de gelmeden bi bakıver desekkk😃😃
kızım ben acılde bıle yaptırmısıtım taktıkler var mıgrenım tuttu adetım gecıktı gebelık olabılır bakarmısınız
Ama aile hekiminin kendi bunyesi var mı bakabıldıgı demesin bi hast git diye
Hay şaşkın farem seniiiii😃 o testler arasındakı fark cok uzun degil mii yaa ben dayanamam
Akıntın niye ole biemedim yumurtlaman devam ediyo ya da yeni bittiğinde yapıskan akıntı oluyo dıyolar ama bılemedim
Kasıkta gecen seferden kaldı ya da dölleniyo mu neee😃
ıgrencsınn ıgrencc
merkezı labaratuara gonderıyorlar canım herkes orda yaptırıyor tahlıllerını
Aile hekimi yapıyo mu kineeee misafırız bizzz şeeetmiştik de gelmeden bi bakıver desekkk😃😃
test yapmak ıcın 10 gun beklıcem.adetım de 2 tammuzda olmam gerekıo ama onu da 5 temmuza yuwarladım. 10 gunde ben koydum 15 temmuz oldu :) 15 temmuza kadar beklıcem. ama oncekı aydan olabılır bu agrılar. akıntım beyaz renklı ama acık beyaz sumuk rengınde :)
wucudum kafayı yedı ben tanıyı koydum :) belkı de sımdı yumurtluyorumdur bılgısayardakı tarıh yanlıstır o da olabılır kız dmı