Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Selam kızlar sonunda esenler medipol hast kendime sevdiğim içime sinen bir doktor buldum.

bebeğimi devlet. hast kese var bebek yok diyen, sata göre 1 hafta ilerde diyen, kalp atışını dinletmeyen, resmini vermeyen doktorlardan kurtuldum.

Dün bebeğimi gördüm kızlar :emir_bebek:
o küçük kalbi pıtpıt atıyordu dinledim şükür sağlıklı şimdilik herşey güzel dedi doktorum.
ayrıca 7+ 2 oldum bugün yani sata göre uyumluymuş bebeğim :KK1:
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşAllah bu güzel duyguları.
Hamile olan bizlerinde sağlıkla gelişimini tamamlamış kusurları olmayn sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Bende artık eminim şubat annesiyim :KK49:

Amiiiin amiiin inşallah canım beniiiim cok sevindiiim o doktordan kurtulmana bu aradaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yalaan benim kuzen bütün hamileliğinde içti be bilem kuzuuuşşş 😃 aman 3 9 farketmez bebişten dolayı içelimde 😜😜

ben ılk 3 ay bılıyodum kız benım yenge 3 ay ıctı sadece :) ay walla ıcelım de ohh oohhh :)

İçime kaçtı yine bişileeer kuzuuuş kanımızda varrr😜😜

ehueheuehu :) yawrum yaa benım kasıgıma agrı gırıyo yaaa keskın keskın gırıyo. yumurtlama donemmım de bıttı, gogsum sızlıyo :KK43: ya yumurtlama bıttı demek mı oluyo kı bu anlamıyorum anasını satatyım

Ramazanın bereketi inşAllah göbişlerinize uğrar canlarım benim teyzoş olmak istiyorum bende :) :KK1:

Amiiiin amiiiin canım beniiim bizde bian önce hem tize hemde anne oluruuuz inşallaaaah😜

ehueheuehu :) yawrum yaa benım kasıgıma agrı gırıyo yaaa keskın keskın gırıyo. yumurtlama donemmım de bıttı, gogsum sızlıyo :KK43: ya yumurtlama bıttı demek mı oluyo kı bu anlamıyorum anasını satatyım

Anlamaya da calısma yawrum yaa benm nası sızlıyo goguslerim ozellikle sabahları ama demiyorum bişi kendine cnku umutlanıyoz yok en iyisi beklemek😭

Anlamaya da calısma yawrum yaa benm nası sızlıyo goguslerim ozellikle sabahları ama demiyorum bişi kendine cnku umutlanıyoz yok en iyisi beklemek😭

ewet canım dogru soyluyosun. o zaman kesın usuttum. hawa sıcak yatarken de ustumu acıyorumdur kesın :)zaten bızde sans olsaydı erkek dogardık :)

ewet canım dogru soyluyosun. o zaman kesın usuttum. hawa sıcak yatarken de ustumu acıyorumdur kesın :)zaten bızde sans olsaydı erkek dogardık :)

Hayır hayır üşütmediin oyle de dusunme kendini çok dinleme yawruuu koyver gitsiiin valla bende ole yaptım napalımmm😔

Hayır hayır üşütmediin oyle de dusunme kendini çok dinleme yawruuu koyver gitsiiin valla bende ole yaptım napalımmm😔

esprı yapıyorum kız :) yok kız dınlemıyorum kendımı ama bu hawalar benım usutme hawalarım. yazın grıp olmayı basaranlardanım ben :)

esprı yapıyorum kız :) yok kız dınlemıyorum kendımı ama bu hawalar benım usutme hawalarım. yazın grıp olmayı basaranlardanım ben :)

Ayyy yaa valla sorma kuzum benide bi kasıyo bu havalar mahfolduuum püüüüfff

ewde testın warsa yarın sabah yaparsın. eger yoksa da ewe gıderken test al yarın sabah yapmak ıcın ve lutfen kaytarma cıgdem tamam mı :)

yok ya kaytarmıyorum sabah alıp yapacaktım ıse geldım bugun ctesı ve 13:00 da kapanıyorlar esımlede lımonıyız ona al demem :KK31:

X