- 17 Nisan 2014
- 754
- 45
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.981
ehueheueheu Atatürk gibi konuştun walla :)
İçime kaçtı yine bişileeer kuzuuuş kanımızda varrr😜😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ehueheueheu Atatürk gibi konuştun walla :)
Selam kızlar sonunda esenler medipol hast kendime sevdiğim içime sinen bir doktor buldum.
bebeğimi devlet. hast kese var bebek yok diyen, sata göre 1 hafta ilerde diyen, kalp atışını dinletmeyen, resmini vermeyen doktorlardan kurtuldum.
Dün bebeğimi gördüm kızlar
o küçük kalbi pıtpıt atıyordu dinledim şükür sağlıklı şimdilik herşey güzel dedi doktorum.
ayrıca 7+ 2 oldum bugün yani sata göre uyumluymuş bebeğim
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşAllah bu güzel duyguları.
Hamile olan bizlerinde sağlıkla gelişimini tamamlamış kusurları olmayn sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Bende artık eminim şubat annesiyim
Amiiiin amiiin inşallah canım beniiiim cok sevindiiim o doktordan kurtulmana bu aradaaa
Yalaan benim kuzen bütün hamileliğinde içti be bilem kuzuuuşşş 😃 aman 3 9 farketmez bebişten dolayı içelimde 😜😜
İçime kaçtı yine bişileeer kuzuuuş kanımızda varrr😜😜
iyi uykular canım opuldun
Ramazanın bereketi inşAllah göbişlerinize uğrar canlarım benim teyzoş olmak istiyorum bende :)
ehueheuehu :) yawrum yaa benım kasıgıma agrı gırıyo yaaa keskın keskın gırıyo. yumurtlama donemmım de bıttı, gogsum sızlıyo ya yumurtlama bıttı demek mı oluyo kı bu anlamıyorum anasını satatyım
benı de oooooopppppppppp :)
Anlamaya da calısma yawrum yaa benm nası sızlıyo goguslerim ozellikle sabahları ama demiyorum bişi kendine cnku umutlanıyoz yok en iyisi beklemek😭
mucuk mucuk mucuk:)
ewet canım dogru soyluyosun. o zaman kesın usuttum. hawa sıcak yatarken de ustumu acıyorumdur kesın :)zaten bızde sans olsaydı erkek dogardık :)
Hayır hayır üşütmediin oyle de dusunme kendini çok dinleme yawruuu koyver gitsiiin valla bende ole yaptım napalımmm😔
esprı yapıyorum kız :) yok kız dınlemıyorum kendımı ama bu hawalar benım usutme hawalarım. yazın grıp olmayı basaranlardanım ben :)
Ayyy yaa valla sorma kuzum benide bi kasıyo bu havalar mahfolduuum püüüüfff
hıc kımse benı senın kadar ıcten we sıcak opmedı secıdocum :)
mucuk mucuk mucuk:)
yawrumtest yaptın mı ses soluk cıkmıyo senden
sans ya sabah 8 de ıse geldım:) yapamadım zaten ıcımde oyle bır gaz varkı yemın ederım patlayacam
ewde testın warsa yarın sabah yaparsın. eger yoksa da ewe gıderken test al yarın sabah yapmak ıcın ve lutfen kaytarma cıgdem tamam mı :)