- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.961
Sen başladın mı tekrar yawruuu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saatini kur
Sen başladın mı tekrar yawruuu
one kız ben hoc ıcmıyorum Allah askına olduda folık mı kaldı canım dogal olun bıraz
yok canım ıkıncıye baslamak mantıksızmıs yanı bı anlamı kalmıyomus. eger kı hamıle kalırsam ıcıcıcem folık asıt
İlk üç ay ıcıp mi bırakılıyo canım ikinci dediğinn
Canııım yanımda olmuyoo yaa aklıma geliyoda evinde olmayınca insan unutuyo bide bide kucuk bi yiğenim var o ne bu ne diyo milletin içinde foyamızı cıkarıyo😃
ewet canım ben ocak ayında baslamıstım nısanda bıtmıstım folık asıt. sonra arastırdım eger kı hamıle degılsen ıkıncı kutuyu ıcmenın bı faydası olmuyomus
tatlım yanında olsun. sonuçta hepimiz çanta taşıyoruz, o çanta da sen nereye gitsen geleceği için mutlaka içine koy. biri de sorarsa vitamin dersin. B grubu vitamini zaten.
Yaa benm doktor bi kutu daha yazınca dedim içiyim bariii ama cok faydalımıs kuzum dedim yan etki yapıyo sanki bana basım agrıyo falan olmaz öle sey devam et dedi doktorum iyi didim bndee
İlaç kutusu alcam şimdi ona bosaltcam cantada tasınanlardan dediğin gbi daha iyi olcak hem isim misim gorunmez iyi olur millet hemen laf etcek yer arıyo valla yaa
sıfa olsun bebegımmm
canım ben tchibo'dan almıştım ilaç çantası. o kadar çok sevdim ki hepsini onun içine doldurdum çok kullanışlı inşallah sen de bulursun güzel bi şeyler
milleti de kafana takma :) vitamin de geç. B12'im eksikmiş unutkanlık başladı diye dr verdi dersin.
Amiiiin bitanemmm hepimizee inşallahh yawruum bn yataım biraz kuşlarr çok uyku bastı hazır boşluk bulmusken kıvrılayıım öperiiim tatlılar sizii
Oyyyy hadi sen tekrar başlarsında bende hiç bırakmam inş dokuz aycıkkk😃
Bilmiyorum ki fsh lh prolaktin yaziyo baska bisi yok cnm sen nerde oturuyosun malatya miydi
Yaşamak sevgilim seninle güzel...♥♥♥
Selam kızlar sonunda esenler medipol hast kendime sevdiğim içime sinen bir doktor buldum.
bebeğimi devlet. hast kese var bebek yok diyen, sata göre 1 hafta ilerde diyen, kalp atışını dinletmeyen, resmini vermeyen doktorlardan kurtuldum.
Dün bebeğimi gördüm kızlar
o küçük kalbi pıtpıt atıyordu dinledim şükür sağlıklı şimdilik herşey güzel dedi doktorum.
ayrıca 7+ 2 oldum bugün yani sata göre uyumluymuş bebeğim
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşAllah bu güzel duyguları.
Hamile olan bizlerinde sağlıkla gelişimini tamamlamış kusurları olmayn sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Bende artık eminim şubat annesiyim
İnşallah hayirlisiyal kucagina alirsin Allah bizede nasip eder dilerim..
Yaşamak sevgilim seninle güzel...♥♥♥
hamılelıgın sadece ılk 3 ayında ıcılıyo folık asıt :) ınsallah yawrum hayırlısı :)