- 29 Mart 2011
- 2.763
- 1.885
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.921
Polikistik over hastasiymisim cok moralim bozuk doktor kısır misim gibi konustu
Yaşamak sevgilim seninle güzel...♥♥♥
aaaa ancak mı anlamıs senin bu kacıncı gidişindi doktora canım ?
Ocakta gitmistim ultrasonla bakmisti bisi yok demisti bu ay yine adet olmadim gittim adet olmadigim halde lh prolaktin fsh tahlili yapti pco dedi cok canimi sikti kısırmisim gibi konustu yok sansim varsa olurmus bilmem ne bnm cocugum olmicakmi simdi cok cnm sıkkın cok
ne biçim konuşmuş yaa. Çok afedersin ama bazı doktorlar gerizekalı.
bi hamile topiğinde bi arkadas pcoluydu aylarca bekledi hamile kaldı hemde ikize hamile.
Allah tan umut kesilmez saçma konuşmuş.
pco yeni mi olustu acaba ?
bnce iki ay soğan kürü yapmalısın birebir iyi geliyomuş.
Bilmiyorum hiçbişey bilmiyorum suan cok moralim bozuk baska doktora gitcem
evet bencede baska doktora git bakalım.
canını sıkma ya kistli pcolularda hamile kalıyo. O doktor bozuntusu boşboğazmış.
üzme kendni.
Allah ım en kısa zamanda bebek sahibi yapsın bizi.
Yni ultrason görüntülerinde bisi yok demisti doktor adet olmadigim halde test yapti normalde 3. Gunu yapilmiyomu bu testler
evet hormon testlerimi adetimin 3.günü vermiştim
kızlar ıs yerınde arkadasım ılk denemesınde hamıle kalmıs sımdı 7 haftalık mıs cok sevındımhem agladım hemm tebrık ettım ınsallah rabbım bızede nasıp eder
Yok yok bu kadini gozum tutmadi baska doktora gitcem
Aaaamiiin kuşuummm gelcekler inşallahh bizde merakla bekliyoruz gelse bizim nazlılaaar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ocakta gitmistim ultrasonla bakmisti bisi yok demisti bu ay yine adet olmadim gittim adet olmadigim halde lh prolaktin fsh tahlili yapti pco dedi cok canimi sikti kısırmisim gibi konustu yok sansim varsa olurmus bilmem ne bnm cocugum olmicakmi simdi cok cnm sıkkın cok
formulu sor formulu :)
ne kadar sanslıymıs ılk denemesınde tutturdu walla masallah :) aha benım 6. ay bu ay. zaman ılerledıkce kendımı daha bı tuhaf hıssedıyorum bıraz kafadan catlak bıraz umursuz bıraz umutsuz.. zaman gectıkce duygularıma farklı bıtane daha eklenıyo.ınsallah Allahım bu ay hayırlısıyla bıze nasıp eder canım
ıyıde canım hormon tahlılı adetın 2 veya 3. gunu yapılır sen neden adet olmadan yaptırdınkı
Doktor yapmis bisi demiyoki tahlil yaparken bn netten gordm bnmde ilgimi çekti yani adet olmadan bunları yapmasi
Doktor yapmis bisi demiyoki tahlil yaparken bn netten gordm bnmde ilgimi çekti yani adet olmadan bunları yapmasi
soramadım olmuyor dıyemedımbende oyleyım arsızlasmaya bıle basladım
soramadım olmuyor dıyemedımbende oyleyım arsızlasmaya bıle basladım
Benm ablamda öle kuzular hep yanındayım ya bu aralar bol bol konusma fırsatımız oluyo diyoki annemle ikisi olmuyo olmuyo dersen hiç olmaz formul bu dıyo uyuz oldum ama arastırmamak elde diiilll
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi