- 17 Nisan 2014
- 754
- 45
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.941
saka yaptım canım sormamakla ıyı yapmıssın. cunkı bızım gıbı ınsanları anlamıyolar. sankıbız ıstemıyoruz da yapmıyoruz saıyolar.anasını satayım bı de hıc unutmuyolar tarıhlerı fln. 3 4 ay oldu tık yok mu sende hala dıyolar. honk dıye kalakalıyorum.
calısmaya ılk basladıgım ayda kolay olur sanıyodum.. snra 2 3 ay gectı rahım alısıyo dedıler , rahattım. sonra 4 ay oldu 5 ay oldu. bı baktım 2014 hazıran ayına gelmısız we ben hangı ara bu akadar aylarr gectı anlamadım bıle
Allahım hakımızda hayırlısını wersın. eger 12 ayı doldurursam heralde kendne guwenı olmayan sıyrık bırısı olucam :) bu psıkolojıye dayanmak gercekten zor. Allahım sabır wersın bıze
canım zaten ıcınden gecenlerı be beyınden gelen sınyallerı kalp organlara gotururmus olumlu dusunursen olumlu olumsuz dusunursen olumsuz olurmus ıyı dusunelım ıyı olsun:)
saka yaptım canım sormamakla ıyı yapmıssın. cunkı bızım gıbı ınsanları anlamıyolar. sankıbız ıstemıyoruz da yapmıyoruz saıyolar.anasını satayım bı de hıc unutmuyolar tarıhlerı fln. 3 4 ay oldu tık yok mu sende hala dıyolar. honk dıye kalakalıyorum.
calısmaya ılk basladıgım ayda kolay olur sanıyodum.. snra 2 3 ay gectı rahım alısıyo dedıler , rahattım. sonra 4 ay oldu 5 ay oldu. bı baktım 2014 hazıran ayına gelmısız we ben hangı ara bu akadar aylarr gectı anlamadım bıle
Allahım hakımızda hayırlısını wersın. eger 12 ayı doldurursam heralde kendne guwenı olmayan sıyrık bırısı olucam :) bu psıkolojıye dayanmak gercekten zor. Allahım sabır wersın bıze
Ayyyynennn bitaneeem bu ay hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizin oldugunu öğrencez şu mubarek cumada dualarımız kabul olsaaaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen ole yawrum yeri geliyo eşin anlamıyo sonucta bırlıkte yapıyosun ama bizim kadar heycanlı olmuyolar ya da en azından benimki diyim akıntım arttı benm bu arada kuşlar yeşilimsi gibi hastanelerden iltıhap kapmadım inşallah yaa😔
ayy oyle deme ben 9 aydır beklıyorum hala yok hep dıyorum derdı veren Allah dermanıda verecektir.Sabırla bekliyorum rabbim heiç kimseyi eksik bırakmasın
bnde aynı durumdayımmm
senin gibi düşünüyordum tamda... hatta erken dedim 1-2 yıl geçsin dedim...sonra isteyince olmuyor..
1 yıl beklemek normalmiş..dr a tedavi için 1 yıldan sonra gitmeliymişiz.
Aynen ole yawrum yeri geliyo eşin anlamıyo sonucta bırlıkte yapıyosun ama bizim kadar heycanlı olmuyolar ya da en azından benimki diyim akıntım arttı benm bu arada kuşlar yeşilimsi gibi hastanelerden iltıhap kapmadım inşallah yaa😔
ewet canım son 6 ay kaldı dr gıtmeye. hele gecen aydan sonra cok pımpırıklı olmaya basladım. umıtlenmeye korkar oldum. sankı umıtlenmek sucmus gıbı. umıtlendıgımde olmayacakmıs gıbı gelıyo.ama ıcımde hep ufak bı umut kalıyo.
Allahım aklımıza mukayet olsun.
canım yesıl akıntıya pek ıyı demezler
Kadınlar arasında bir miktar vajinal akıntının olması normaldir. Fizyolojik akıntı olarak da bilinen bu akıntılar genellikle az kokulu açık ya da beyazımsı renkli olmaktadır. Kadınlardaki vajinal akıntının renk, koku veya yapısı kadının adet döneminde yaygın olarak değişebilmektedir. Lakin bölgedeki bir enfeksiyon nedeni ile de akıntı yapısında değişiklikler oluşabilir. Enfeksiyon olduğu koşullarda genellikle kaşıntı, yanma, rahatsızlık veya lekelenme gibi başka belirtiler de ortaya çıkmaktadır.
KADINLARDA YEŞİL VAJİNAL AKINTI
Yeşil vajinal akıntının en sık nedeni trichomoniasis olarak bilinen ve cinsel yolla bulaşan bir enfeksiyondur. Akıntının genellikle kötü bir kokusu vardır ve genellikle saf yeşilden ziyade daha sarımsı-yeşil renktedir. İlişki esnasında ve idrar yaparken rahatsızlığa neden olabilir ve genital bölgede kaşıntı oluşabilir. Pelvik ağrı da oluşabilir ama yaygın değildir.
Gonore veya klamidya enfeksiyonu ile ilişkili olan vajinal akıntı genellikle daha sarı veya bulanıktır. Bakteriyel vajinozis sorununda ise genellikle kötü bir koku ile birlikte akıntının rengi beyazdır. Kötü kokulu ve renkli akıntı ayrıca vajinada kullanılan tampon gibi yabancı bir cisim nedeni ile de ortaya çıkabilir.
Trichomoniasis akıntıdan örnek alınarak kolayca teşhis edilebilir. Trichomoniasis, cinsel yolla bulaşan bir hastalık olduğu için, bunun için yapılan testler ile gonore ve bakteriyel vaginosis dahil olmak üzere diğer enfeksiyonlar aynı anda test edilebilir. Trichomoniasis, gonore, ve bakteriyel vajinozis uygun antibiyotik tedavisi ile tedavi edilebilir. Yabancı bir cisim mevcut ise, bu kaldırılarak ve antibiyotikler ile herhangi bir potansiyel enfeksiyonu tedavi etmek için kullanılması gerekir.
BURAYA DİKKAT:
Mevcut olan yeşil akıntıya yüksek ateş (38 dereceden daha yüksek), şiddetli karın veya pelvik ağrı, mental durum değişikliği, konfüzyon, şiddetli bulantı ve kusma veya zayıf nabız eşlik ediyorsa (112) derhal doktora başvurun.
ewtt bnde hep kendimi hamile gibi hiddedip öyle düşünürdümm...ama baktım daha kötü etkiliyor beni bende artık düz düşünüyorum olursa iyi olur olmazsa sağlık olsn diyorum..ama cok istiyorummmmm
yawrum ınsallah senınkı kotu olanından degıldır. dıkkat et kendıne emı. bı dr a sor emı
Ya böle değişik fosforlu sarı gbii😃 o da neysee işte amaaan bu aada kızlar folık asıtı aynı saatlerde içemiyorum bn önemli mi kiii
ewet canım aynen oyle. salmak gerekıyo, oluruna bırakıp dusunmemek gerekıyo. mutlaka hayırlısını ıstemek gerek elbette. ınsallah yakın zaman da hayırlısıyla bızde anne oluruz.
Ederim ederim bitanemm saglam bebiş daglam vucudda bulunurmuşşş😃hepimiz edeliiim
doktor daha ıyı bılır dıye umut edıyorum ama bende pko suphesı vardı 2 ay adetın 3. gunu yaptırdım bana doktorum ultrasonda gorunmuyor ancak varsa boyle bellı olur dedı
yaptığı hormon testi miydi acaba ?
çünkü normal dönemdeyken kan alıolar bununla progesteron mu ne testi yapıp yumurtalara bakıolarmış bni de adetten önce progesteron testne çağırdı yumurta takbne bn istersem başlayacağnı söyledi bn istemedim yumurta takibini erteledim çünkü.
Ya böle değişik fosforlu sarı gbii😃 o da neysee işte amaaan bu aada kızlar folık asıtı aynı saatlerde içemiyorum bn önemli mi kiii
canım o onemlı degıl o kadar. yeyetr kı sen ıc :)