-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.821
Evet genelde samimi arkadaslarim cido der :))) sende yabanci degilsin insallah hamiledas oluruz
Deli ya bende simdi eczanenin onunden gectim alsammi dedim aman bosver dedim sonra usendim almaya
heheheh bak buna sewındım ıste :)
ama napam yawrum bu sefer adet gununu beklerken daha da strese gırıyorum. en azından test gununu adetten 10 gun sonrada atıyorum kıbı de opsıyon koydum ben 4 gun. toplam 14 gun oldu :) o zamana kadar zaten adet olursam olurum. bu arada da adet tarıhımı dusunmem :)
yazarken bıle yoruldum beynım napsın
temmuzda ogrenırsek hazıranda tutmus demektır :) temmuzda tutsa da olur hazıranda tutsa da :) mewsımler degısıyo zaten yıldan yıla :)
Deli ya bende simdi eczanenin onunden gectim alsammi dedim aman bosver dedim sonra usendim almaya
Yazik bize ya gercekten komigizz
Bende bu hafta ogreneyım inşallah cidomda sende temmuz basında inşallah kuşum yaaaa bu arada üç ay en az kullanmak lazım ben kullandım oncesindede ama doktorum hala bıraktırmadı hatta arttırdı yarın tahlıl yaptırayım mı yaa kızlar kımseye caktırmadaan ya da bgun gecee nasıl olsa hastanedeyıım 😃 bide bu ıkılı uclu alıntı nası yapılıyo kiiiii minişleeer
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cidoşum al artık yaa valla bn ctladım günüme daha olduu halde inş umutlarımız bosa cıkmaz bu ayyy
yawrum ama adetının gecıkmesını beklesen.. sonra ınsan dumur oluyo.kac gun war adetıne ?
komıklıkten degıl kafayı yemıslıkten o canım :)
sekerım konusmanın altında alıntıyla cewaplanın yanında artı ısaretı war ona basıyosun kımlerınkını secmek ıstıyosan. yawrum ınsallah yaa ama ben beklıem walla 15 temmuzdan once de tahlıl test fln yapmıcam. o zamana kadar azmedıcem sabredıcem ınsallah :)
benım danırık dr bana bısey demedı kullan ya da kullanma dıye. zaten temmuzda dr degıstırıcem.o son gıttıgım hastanede dr dan memnun kaldım ona gıdıcem.
yawrum ya kasık agrısı olunca yumurtlama donemınde bu yumurtlama oldu bıttı anlamına mı gelıyo ? benım ufaktan agrıyo.dongumu bılmedıgım ıcın kestıremıyorum tarıhı.
Kuzum tam bi hafta var yaptırmamak için hastanede aşa kata inmiyorum bile sorma😃
yawrm bı hafta daha erken ama. gec dollenmeyse bosu bosuna moralın bozulur. bence azcık daha bekle emı
Balım benm telden girdiğim için olmuyo sanırım artı yok yani
Kasık agrın bitse bile devam et bnce cnkü bnm akıntım geldikten 4gun sonra catladı ff e ve ovu teste gore ama ne kadr dogru bilmem
yawrum ben o akıntıya fazla bakamıyorum bu yuzden rıtmık dewam edıyorum ılıskıye.bugun bısey ogrendım. hep sırt ustu yatmamak gerekıyomus bı saga bı sola da yatmak gerekıyomus.
Cidoşum al artık yaa valla bn ctladım günüme daha olduu halde inş umutlarımız bosa cıkmaz bu ayyy
ınsallah demetım ya bende dıyorum alsammı almasammı:) kız oyun gıbı oldu bu iş
kızlar neredesınız???????????????????????????
Balııım burdayıııız
bızım chuche :) kurstadır sonrada sonrada sodalı pocanın pesıne duser:) sende yoksunkııı
Oyyy bebişiiiim yaaa valla ne zor bu hast işleri taburcunolcaz bekliyoz daha ondan tam katılamıyorummm😂 aynen berna kurstadır üç gibi falan mı donerse artıkkk sen yapmadın mı bakiiim hala tessst yawruuum yaaa
kız işyerındeyım organizede nerden alayım yapayım:) ancak haftasonu yapabilirim
Hafta sonu muuu höhööööytt ben yollayım tatlış burdan sanaaa yaaa 😆