Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

ben seker tuketemıyorum ıncırde cok sekerlı ya ondan yanasamadm:) ama deneyeyım bencede

tatlım incir tek başına çok tatlı oluyo gerçekten, incir-havuç dengeli bence. ama herhangi bir rahatsızlığın varsa şekerle ilgili dikkatli kullan derim. mesela prolaktin düzeyi de yüksekse bu kür önerilmiyor.

en son tahlıllerımde sorun yoktu ama regl olursam zaten hepsını yenıden yaptırıcam cok saol canım ılgılendıgın ıcın ınsallah evladını sağlıkla kucagına alırsın

en son tahlıllerımde sorun yoktu ama regl olursam zaten hepsını yenıden yaptırıcam cok saol canım ılgılendıgın ıcın ınsallah evladını sağlıkla kucagına alırsın

sağol tatlım sen de inşallah.

yarın keseyi de görürüz inşallah da içim bir nebze olsun daha rahatlar. sonuçta kesenin yeri de önemli.

Kizlar nasilsiniz.cumartesi aksam doktora gittim.keseyi goremedi.4 hafta bes gunluk dedi.kan degerim 1333 cikti.yarin tekrar gidecegim insallah keseyide goruruz.bu arada dusuk onleyici igne ilac verdi onlari kullaniyorum.insallah Allahin izniyle bsy olmicak

bırsey dıyeyımmı benım adet gunumde bıle uzayan akıntı vardı dedım allahın ısı bu belkıde sımdı catladı dedım degerlendırdım

Benm bu ay ilk defa oldu yani yumosumu gorebıldım eger o donemdeyse gercekten ikinciyide degerlendirdim ama ovu testı hep silikti diğer gunler cok takmadım ondan bide ist geldim ya koca bursada kaldı tabi bakalım hayırlısı kuzucum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Testi ilk gordugunde mi tatlıım Yaaa olsunda ben heycanlara bagırınmalara razıyımmm😃😃

yok testi ilk gördüğümde herhalde ben yaratıyorum dedim, eşime gösterdim "var gibi" dedi, foruma yükledim. bi tedirginlik oluyo acaba mı? var mı yok mu?

test yaptırıyorsun, iki üç gün sonra tekrarladığında acaba yükselecek mi diye telaşlanıyorsun. yükselmişse dr'a gidene kadar heyecanlanıyorsun "acaba ne diyecek" diye. benim gibi muzip bi doktorunuz varsa kalpten gidiyorsunuz şakasıyla.

şimdi de kesenin yerini görene kadar heyecanlanıcam. yarını ippplleeee çekkkiiiyooorruuuummmm

canım veren allah her turlu verırı bekleyelım bakalım elbet sabrımızın mukafatını alacagız

oyy yerım onu :) bırsey olmaz Allahın ıznıyle gonlunu ferah tut

canım veren allah her turlu verırı bekleyelım bakalım elbet sabrımızın mukafatını alacagız

Aynen bitanem beklemedeyiz bakalım ablam için hastaneye geldik bgün kalıcaz kan vermemek için zor duruyorum çıkmıcagını bile bile😊

Aynen bitanem beklemedeyiz bakalım ablam için hastaneye geldik bgün kalıcaz kan vermemek için zor duruyorum çıkmıcagını bile bile😊

gecmıs olsun canım ablanın nesi varki:44: sende sabret:) yada kız bedavaysa fantaziğ olsun kan ver

Hiç heyecan yapma balııım aslında yaparsın da cok yapma hersey yolunda gitcek inşallahh

gecmıs olsun canım ablanın nesi varki:44: sende sabret:) yada kız bedavaysa fantaziğ olsun kan ver

Yok kuzum özel hastane yaa estetik yaptırdı kralıcem göğsüne onu bekliyoruz oaşa paşa😄çıkmaz dimi bi hafta sonra canımı yakmıyım boş yere bu arada özel msjda foto atılmıyo dimi

Kızlar 7 yıllık Evliyim 3 tüp bebek denemem var 3 yıl tedavim var 24 yaşındayım 19 Mayıs son adet tarihim aşılama tedavisiyle şu an hamileyim dün öğrendim hcg 408 Çok Mutluyum darısı başınıza inşallah ...

İyiyim bitanem ablama geldiim ameliyat olcak onla ugrasıyoruz canm benim sen napıuosuun bn hala beklemedeyim ama sunon gun bı an once gecse inşallah

kacgun kaldı senın canım 1 haftadan azaldı mı ? ınsallah hayırlısıyla gecer gıder de bı daha adet olmazsın :)

Amiiiiiiiin amiiiiin inşalllah bu ay tutarsa bahar oluyo dimi 😂😋

ewet canım bahara denk gelecek yazın hamıle kalırsak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…