- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.781
ben seker tuketemıyorum ıncırde cok sekerlı ya ondan yanasamadm:) ama deneyeyım bencede
tatlım incir tek başına çok tatlı oluyo gerçekten, incir-havuç dengeli bence. ama herhangi bir rahatsızlığın varsa şekerle ilgili dikkatli kullan derim. mesela prolaktin düzeyi de yüksekse bu kür önerilmiyor.
en son tahlıllerımde sorun yoktu ama regl olursam zaten hepsını yenıden yaptırıcam cok saol canım ılgılendıgın ıcın ınsallah evladını sağlıkla kucagına alırsın
sağol tatlım sen de inşallah.
yarın keseyi de görürüz inşallah da içim bir nebze olsun daha rahatlar. sonuçta kesenin yeri de önemli.
ben emınımkı bır sorun yok gıt bakalım annecık mercımegı gormeye ne heyecanlı bır duygudur ya ınsallah rabbım herkesede banada nasıp eder
bırsey dıyeyımmı benım adet gunumde bıle uzayan akıntı vardı dedım allahın ısı bu belkıde sımdı catladı dedım degerlendırdım
inşallah canımın içi, sevinemiyo insan, heyecan basıyo fena halde
bızdede oyle ama kan gormedım regl oldum dıyordum ne alakaysa
Testi ilk gordugunde mi tatlıım Yaaa olsunda ben heycanlara bagırınmalara razıyımmm😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benm bu ay ilk defa oldu yani yumosumu gorebıldım eger o donemdeyse gercekten ikinciyide degerlendirdim ama ovu testı hep silikti diğer gunler cok takmadım ondan bide ist geldim ya koca bursada kaldı tabi bakalım hayırlısı kuzucum
Allah Allah olamadın ya kuzum ki inşallah yawrudan dolayı olmcan bi dokuz ay kadar onun etkisidirr
Kizlar nasilsiniz.cumartesi aksam doktora gittim.keseyi goremedi.4 hafta bes gunluk dedi.kan degerim 1333 cikti.yarin tekrar gidecegim insallah keseyide goruruz.bu arada dusuk onleyici igne ilac verdi onlari kullaniyorum.insallah Allahin izniyle bsy olmicak
canım veren allah her turlu verırı bekleyelım bakalım elbet sabrımızın mukafatını alacagız
Aynen bitanem beklemedeyiz bakalım ablam için hastaneye geldik bgün kalıcaz kan vermemek için zor duruyorum çıkmıcagını bile bile😊
oyy yerım onu :) bırsey olmaz Allahın ıznıyle gonlunu ferah tut
yok testi ilk gördüğümde herhalde ben yaratıyorum dedim, eşime gösterdim "var gibi" dedi, foruma yükledim. bi tedirginlik oluyo acaba mı? var mı yok mu?
test yaptırıyorsun, iki üç gün sonra tekrarladığında acaba yükselecek mi diye telaşlanıyorsun. yükselmişse dr'a gidene kadar heyecanlanıyorsun "acaba ne diyecek" diye. benim gibi muzip bi doktorunuz varsa kalpten gidiyorsunuz şakasıyla.
şimdi de kesenin yerini görene kadar heyecanlanıcam. yarını ippplleeee çekkkiiiyooorruuuummmm
gecmıs olsun canım ablanın nesi varki:44: sende sabret:) yada kız bedavaysa fantaziğ olsun kan ver
İyiyim bitanem ablama geldiim ameliyat olcak onla ugrasıyoruz canm benim sen napıuosuun bn hala beklemedeyim ama sunon gun bı an once gecse inşallah
Amiiiiiiiin amiiiiin inşalllah bu ay tutarsa bahar oluyo dimi 😂😋